Šta je novo?

Battlefield 4

kakva runda!
ne pamtim da sam imao ovakvu neku u skorije vreme, razlika samo jedan ticket!
http://is.gd/v2ekw0

dobio sam uz graf. karticu Battlefield 4 limited edition..jel mogu da igram multyplayer..pokusao sam ali nece.daje mi samo da idem na test poligon

jesam,sve kako treba battlelog ali nemogu na servere..mozda sto nije premium edition nego limted..vec sta to znaci...mozda mogu da igram samo singleplayer

Poslednja izmena:
To je preorder verzija, sa china rising dlc-om. Mozda je iskoriscen kljuc pa ti nudi samo test range, mada onda ne bi ni mogao da skines igru.. Daj neki printscreen battlelog-a, jel ti zatamnjen deo za multiplayer ne kapiram.. koju gresku ti izbaci.

Uzeh i ja ovaj BF4....

Igra me uopste nije impresionirala osim u pogledu grafike, sve izgleda prelijepo i prilicno je dobro optimizovano, na mojoj masini radi na ultra detaljima bez problema i laga. Ne pamtim kad me zadnji put smorila neka FPS kampanja, ovo je ocaj/uzas/dno dna/smor/tragedija modernog gaminga. Koji mentoli su samo pisali scenario za ovako u*ranu kampanju -.-

Elem, BF svakako nije SP igra tako da napisem koju i o glavnom MP segmentu...
Sve mi je nekako plasticno, sva ta mehanika pucanja, oruzja, mog tijela itd. Kad iz AK-12 gadjam, kao da pucam iz plasticne puskice, netcode gori nego u BF3, kad gadjam u nekoga uopste nemam osjecaj da ga pogadjam, kao da gadjam u drvo, zvuk je prilicno los, imam osjecaj kao da se u nekim situacijama nisu potrudili oko toga -.- itd.

Ne znam, vjerovatno ce mi trebati dosta vremena da se priviknem na sve ovo sto je BF4 donio (ako se uopste priviknem) ali ono sto mogu sa sigurnoscu sad napisati to je da ova igra nije ostavila WOW efekt na mene kao BF3.

Nikako mi bf4 ne lezi kao pesadincu, ali su zato vozila odlicno izbalansirali. Nije savrseno, ali retko sada vidjam da avijacija toliko dominira. Jedino kada je avion bas pro ili je drugi tim toliko nubarski da nema ni vozaca aviona niti nekog normalnog u aa.
Jos uskoro dobijamo fine mape iz bf3. Nadam se samo da kasnije nece da s***u igricu sto se tice balansa.

Poslednja izmena:
Koliko je meni poznato uopste ne postoji datum za BF3 DLC. Vec je sastavljen ali ako je ostao proces optimizacije tog DLC-a za PC, ko zna kada ce doci zbog odlaganja daljnjeg razvoja ostalih DICE aktivnosti i ako mi se cini da je navodno EA najavio da ekspanzije nece kasniti.. sta god to znacilo ako se ne radi na njima.

Kako god, neka oni prvo igru sastave.. djaba DLC bez igre.

Uzeh i ja ovaj BF4....

Igra me uopste nije impresionirala osim u pogledu grafike, sve izgleda prelijepo i prilicno je dobro optimizovano, na mojoj masini radi na ultra detaljima bez problema i laga. Ne pamtim kad me zadnji put smorila neka FPS kampanja, ovo je ocaj/uzas/dno dna/smor/tragedija modernog gaminga. Koji mentoli su samo pisali scenario za ovako u*ranu kampanju -.-

Elem, BF svakako nije SP igra tako da napisem koju i o glavnom MP segmentu...
Sve mi je nekako plasticno, sva ta mehanika pucanja, oruzja, mog tijela itd. Kad iz AK-12 gadjam, kao da pucam iz plasticne puskice, netcode gori nego u BF3, kad gadjam u nekoga uopste nemam osjecaj da ga pogadjam, kao da gadjam u drvo, zvuk je prilicno los, imam osjecaj kao da se u nekim situacijama nisu potrudili oko toga -.- itd.

Ne znam, vjerovatno ce mi trebati dosta vremena da se priviknem na sve ovo sto je BF4 donio (ako se uopste priviknem) ali ono sto mogu sa sigurnoscu sad napisati to je da ova igra nije ostavila WOW efekt na mene kao BF3.

Dobrodosao :) Ja pravim pauzu jednostavno nmg vise da se nerviram, ono sto je sigurno 100x, vise necu uzimati nastavke. Pricam za Battlefield 5 itd itd. Samo sam ispao budala sto sam uzeo i bf4 premium. Al dobro uci se na greskama nazalost uvek :)(

Dovidjenja Battlefield 4. Koja je ovo ordinarna glupost..Mora da mracim. Secam se Battlef 1 i sate provedene sa drustvom u igraonici, pa onda battlef 2,genijalno.. a ovo je je samo nasminkana treshina..

Haha, koliko si odigrao, 6 minuta..

Da l' ima neko objašnjenje za ovakvo "ponašanje" igre? Pikam pola partije na 60 fps fino sve, eksplozije, prašina i onda odjednom mi dropuje fps k'o da sam mu grafičku izvadio i samo vidim tamo u uglu se smenjuje 20, 25, 16, 2, 8 fps-a i tako me baš dugo držalo, jedno trežinu partije i posle opet normalno skroz. Do sad mi se desi taj drop povremeno i traje par sekundi i nastavi, a posle ovog update-a od 800 mb je poboljšano to dosta bilo, mada se posle onog od 200mb pogoršalo. I sad ovo. Aj da mi zakiva sve vreme, al ovako odjednom, ne znam šta je. Probao sam da gledam u pod u zatvorenoj kućici, 2 fps, nema veze šta se dešava oko mene.

Ma za diceove igre nema objasnjenja za neke stvari. To je prosto tako, *** mnogo kompleksan engine, ne mozes ocekivati da radi igra...

Sad sam gledao par videa na YT za recon klasu i doslo mi da povratim.
Onakav quick/no scoping nije bio moguc na BF1/2/BC2, a mislim cak ni na BC3 !
Pravi CoD feature.

Nije mi problrm kupiti igru, jbs pare lako se prezale, nego sto je vrv ne bih igrao ni upola sto sam igrao BF3, a njega sam igrao nedelju dana.

Da l' ima neko objašnjenje za ovakvo "ponašanje" igre? Pikam pola partije na 60 fps fino sve, eksplozije, prašina i onda odjednom mi dropuje fps k'o da sam mu grafičku izvadio i samo vidim tamo u uglu se smenjuje 20, 25, 16, 2, 8 fps-a i tako me baš dugo držalo, jedno trežinu partije i posle opet normalno skroz. Do sad mi se desi taj drop povremeno i traje par sekundi i nastavi, a posle ovog update-a od 800 mb je poboljšano to dosta bilo, mada se posle onog od 200mb pogoršalo. I sad ovo. Aj da mi zakiva sve vreme, al ovako odjednom, ne znam šta je. Probao sam da gledam u pod u zatvorenoj kućici, 2 fps, nema veze šta se dešava oko mene.

E flipan je malo pre imao isti problem na Hainan Resort mapi. Sa 40+ mu je pao valjda do 10-15 tokom igranja mape. Kod njega je ATI grafika.

E flipan je malo pre imao isti problem na Hainan Resort mapi. Sa 40+ mu je pao valjda do 10-15 tokom igranja mape. Kod njega je ATI grafika.

Meni je Nvidia, podešavao sam nešto u tom Nvidia control panelu i našao nešto za neki core parking i sad je kao malo bolje, tj nisu mi se dešavala ta seckanja. Mada, ko zna, da ne ureknem.

Meni je Nvidia, podešavao sam nešto u tom Nvidia control panelu i našao nešto za neki core parking i sad je kao malo bolje, tj nisu mi se dešavala ta seckanja. Mada, ko zna, da ne ureknem.

I mene nasumično pogađa isti problem. Koliko sam gledao po netu dešava se ljudima i sa amd i nvidia kartama kao i na intel i amd procesorima i niko još nije našao 100% sigurno rešenje. Nekima pomaže kada pokreću x86 verziju igre... Meni to rešava problem donekle. Naime, kada se javi, stuttering bude manje izražen i posle nekoliko minuta se sam reši, tj. prestane, dok sa x64 mora reset pc-ja.

Onakav quick/no scoping nije bio moguc na BF1/2/BC2, a mislim cak ni na BC3 !

Jednostavno to gxxxo od klase treba izbaciti iz svake igre jer je karakterno najgora. Svako ko igra trajnije tu klasu treba da se pogleda u ogledalo, mada sumnjam da ce ista da nadje.

Hahahahaha dobar si :D inace igram assault klasu, jel ona karakterno najbolja? :D pusti ljude da igraju kako hoce.

I sta sad ovi jadnici sto su nagurali max rank za mjesec dana da rade? :)

Hahahahaha dobar si :D inace igram assault klasu, jel ona karakterno najbolja? :D pusti ljude da igraju kako hoce.

Ne zadrzavam ja nikog, samo kazem nesto o karakteru, fala bogu imam godina pa mogu da ocenim. Sve klase imaju ulogu osim recon zloupotrebe, pod ovim mislim na smrdenje po mapi, qick zoom+ one shot kill i slicno. Vidim ja korisnu assault recon opciju ali i to je abuse ovog navedenog.

Poslednja izmena:
Ne zadrzavam ja nikog, samo kazem nesto o karakteru, fala bogu imam godina pa mogu da ocenim. Sve klase imaju ulogu osim recon zloupotrebe, pod ovim mislim na smrdenje po mapi, qick zoom+ one shot kill i slicno. Vidim ja korisnu assault recon opciju ali i to je abuse ovog navedenog.

Nema to nikakave veze sa karakterom. Recon i ne treba da trckara po mapi, vec da kampuje, kao i svaki snajper koji je ikad izasao na bojiste. Gora je zloupotreba vozila i letelica radi k/d razlike, i to daleko gora.

Odigrao sam nekoliko puta Locker mapu i ne mogu da vjerujem kakvo je ono njesra! Pa onoga ko je dizajnirao ono smece treba krivicno goniti! *** kakav poluproizvod su izbacili...

****** je ako igras sa moronima, ako je ok ekipa, igra se timski, max 32 igraca zna da bude i te kako zanimljivo.
Pricam naravno o HC modu, minimapa na toj mapi je nevidjena glupost.

Vrh Dno