Šta je novo?

Diablo 3

NV je i trebao davno da se izbaci, ovaj MF sistem je daleko bolji plus sto anulira dosadu od vijanja elite packova za 5 buffova pa da se radi sve ostalo, pri cemu nisi smeo ni da izlazis iz igre. Jos uvek elite daju zagarantovan rare, makar mi tako izgleda, pa je jos uvek preporucljivo ubijati. Osim toga, 2.0.1 je poprilicno dosadan u ovakvom stanju.

Ne daju zagarantovani rare trenutno u PTR 2.0.1

izbacivanje nv-a je najbolja moguca stvar koju su mogli da uvedu... nekad hocu samo pola sata da udjem da odigram, a to se apsolutno ne isplati jer 10-15 minuta jurim elite, a igram ostalih 15-20 minuta. to me je i odvratilo od igre, sad igram wot, par puta dnevno po pola sata...

ljudi jel vama proradila igra meni i dalje izbacuje da nerade eu serveri.....?

Ne radi i dalje.

place holder, znaci da treba tek da mu daju pravo ime ili sliku

Dzaba, izasao dayz :D

pao mi upravo na lvl 14 wd na ptr :d

ZA1n3YW.png

Poslednja izmena:
btw za one koji nisu znali ragnaroth u a4 je bugovan i racuna 1st kill legendary tako da ga ubijte sa vase najvece likove u master diff

ocigledno je da baca pretezno prstenje oO

ovo mi je bacio na wd
tddNfYq.png

ovo na dh
iuA8EgZ.png

na barba
h9dvzPF.png

drugog barba
x365.png

drugog wd
B5p4tuY.png

treceg wd
BLHxUf2.png

Poslednja izmena:
Ako neko igra HC, Paragon se računa i od izgubljenih karaktera u PTR. Ne znam da li je plan da tako ostane, veoma dobro.

Kasno stizem na doticnu zabavu, ali dok je D3 bio u cabru na EU serverima probao sam PoE... sad mi se ni ne igra D3 nesto :)

Poslednja izmena:
nadao sam se na nova krila -.-

mada vidim i da boxed CE verzija nece imati krila tako da digital deluxe here i come.. i guess

Ja sam i ocekivao transmog skinove, tj. to sam i predlozio pre par meseci kad su najavili mistika.
Super ideja i verujem da ce to bas da eksploatisu u buducnosti.

Po meni, ekspanzija je bezobrazno skupa, ocekivao sam 30evra i jedno 45 za digital deluxe.
Em sto 40$ nikako nije 40evra vec 30, em sto je 40e skupo za ovo sto dobijamo.

Svejedno, uzeh digital deluxe sa balance paricama...

Ko nije ustekao na RMAH, ima mnogo jeftinije opcije, recimo na g2play je 27evra :
https://www.g2play.net/store/Diablo-3-Reaper-of-Souls-Expansion-BattleNet-Key-PC-MAC.html

a ko uopste nema igru a planira da uzima D3+RoS, ovo mi se cini kao solidna ponuda (50e trenutno):
https://www.g2play.net/store/Diablo-3-Reaper-of-Souls-Expansion-Battlechest.html

Poslednja izmena:
taman da odem da kupim digital kad ono puko bnet totalno, nece log in nece otvori forum :d

edit : evo uspeo se ulogujem :d

cZXlP0z.png

Poslednja izmena:
eno na g2play preorder RoS-a 25 evrica.

edit: sry nisam video da je Vlada vec okacio : )

Poslednja izmena:
Sad sam gledao onog kreleta moldrana koji objašnjava da su u evropi veće takse i da blizzard dobija identično novca i od eu i od usa... Ali nešto mi tu smrdi

Izvinite nisam u toku pa moram jedno noob pitanje. Koliko je sigurno kupovati sa g2play?

nema krila!? gfys blizz

koji ce mi k pet za wow

DBravez jel ti radi AH i RMAH normalno nakon što si kupio, vidim da se mnogi žale ali izgleda da su plaćali karticama a ne preko balance.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10973427340?page=2

i to je US forum a ne EU ako ima neke veze...

We're currently investigating reports from players who have indicated that pre-purchasing the expansion is affecting their live licenses, including for the PTR and Beta. If you have pre-ordered the expansion and have noticed something unusual occurring on your account as a result, please let us know in this thread so I can pass this information on for further investigation.

Thank you!

ja uzeo sa bnet balance i nemam prob

prob je najverovarnije ko je uzeo sa paypal ili karticom dok im proknjizi kupovinu tj imaju onaj pending sto moze i do 72h traji

meni je odma complete na order history bio

Poslednja izmena:
Malo mi je puno kinte za jednu klasu,jedan act i jos neke dzidza-midze. A koliko vidim i na Blizz sajtu se masovno zale,ali ce na kraju svi uzeti :lupko:, Kao i ja :guitar:

DBravez jel ti radi AH i RMAH normalno nakon što si kupio, vidim da se mnogi žale ali izgleda da su plaćali karticama a ne preko balance.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10973427340?page=2

i to je US forum a ne EU ako ima neke veze...

radi mi sve ok, i AH i RMAH, cak sam i prodao jedne natalija cizme pre 20min :D
Koliko sam video na forumu, dosta ljudi koji su dobili D3 za dzabe (tj. oni koji su se pretplatili na 12 meseci WoW-a kada je izlazio D3) sada imaju probleme.

ako :) nema nista za dz :D

Vrh Dno