Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lazo, sve sto pricas pada u vodu onog trenutka kad pogledas u novcanike rudara... Svi koji su usli pre ovog boom-a su vise nego isplatili svoje masine... Sad mogu na zasluzeni odmor... Oni koji su sad usli, oni ce da sacekaju svoje vreme... Uostalom, i nije u redu da se isplate za mesec dana :p

Ljudi sta je aktuelno za Srbiju, gde bi covek mogao da kupi/prodaje btc/ltc za evre? Jel mtgox i ostalo samo za razvijeni svet?

Jel ovo kraj ili tek samo nova prilika da se dobiju coinsi po niskim cijenama?

Ja nesto sve ovo gledam i vuce mi na to da Kinezi obaraju cijenu i postaju jos bogatiji kupujuci BTC po niskoj cijeni izvlaceci dolare iz ostalih zemalja.

Ja nesto sve ovo gledam i vuce mi na to da Kinezi obaraju cijenu i postaju jos bogatiji kupujuci BTC po niskoj cijeni izvlaceci dolare iz ostalih zemalja.

Tesko. Jel si ispratio pad? Oko sest se videlo na BTCChina da je krenula panika i da nece vise da se vraca. Mislim da ni ovi sto su pokrenuli lavinu ne veruju. A tek kad se prikljuce Amerikanci, padace danima.
I sad moze da se shortuje al je rizicno a malo i glupo , da ne kazem, kad je sigurno da ce BTC u prasinu. Samo treba da budemo tu i da pokupimo i mi neku sicu.

Sta kupujete LTC ili BTC? Ja razmisljam da LTC moze da bude isplativiji na duze staze, ali je sigurno veci rizik. Hocu da kazem ako ne bude zbrisan potpuno ima potencijala da u buducnosti dogura do 0.1BTC.

Poslednja izmena:
Ove vrednosti nam se igraju sa zivcima.

PS: Ako neko prodaje BTC, ja cu kupiti. CENA 3 za Dinar :d.

E da je tako sve predvidivo :)
Ma poenta je da je razlog za paniku ne opravdan! regulacija uplata isplata sa kineskih berzi je bilo ocekivano, kinezi su za to znali pre ~2 nedelje ok kad im je BTC china trazila licne podatke pri login-u.....

Ovo je samo igra jako velikog igraca za kojeg sad racunam da je imao 500 000BTC bar, u sledecem naletu ce imati bar 50-70% vise, pa sad vidite, to je losa strana jer se neko bogati suludo i ima veliki deo BTC-a da moze da se igra

Ako idete long term kupite sad (mislim na LTC). Cena ako bude isla dole nece jos mnogo, a ako cekate cenu od 100-200$ nije vam neka razlika da li cete kupiti na 10$ ili 7$...

Ja cu ipak sacekati da vidim da li ce da pada, pa da istresem ovih mojih ogromnih 165$ sto imam na berzi :D

Ne verujem da se prodaje zato sto je objavljena ova ili bilo koja vest. Prodaje se zato sto su kupili za 1000$, vec danima lagano pada i sad kad je povukao ljudi se zalecu da izvuku pare. Kladim se da ni 1% nije cuo za bilo koju dobru ili losu vest. Doduse svi su procitali onu vest od pre tri nedelje kad je skocio na 600$ a tako su i saznali sta je BTC.
Slazem se da je veliki igrac izazivao danima ali iskreno verujem da ni on ne zna sta ga je snaslo :D

@sunce86 Mislis dole nema jos mnogo. Troll :D

Poslednja izmena:
Tacno sad je najveci potencijal da se zaradi na LTC-u.....

@Placebo
Ovo sto vidis je 95% veliki igrac, panika je sad tek snasla one sto netreba da budu na berzi, pre svega neke kineze i jedan procenat ostalih, i jedan POVECI procenat trgovaca koji CEKA...

Pa sad ti preracunaj cenu :)

Poslednja izmena:
Ako bi neko mogao da mi uplati pare na btc-e racun, nek se javi da se dogovorimo, to bi bilo negde oko 200 eur, plus sto bi mu naravno dodatno platio za to uplacivanje.

Kome treba nesto USD na BTC-E neka se javi na PM, ostalo od trgovine ;) Ko je pametan izvrtece sta ima, ostace mu ista kolicina LTC/BTC i viska USD ;)

Laza je samo ljubomoran, nemojte mu zameriti nije usao na vreme u pricu, ili nije imao municije ili My2a. :) Ima viska znanja ali teorija mu je manjkava po nekoliko kriterijuma.

Pita me malopre drugar: "Koliko sad realno vredi BTC?", ja mu odgovaram:"Koliko realno vredi zlato ?" Pre par godina je bilo 600$ za uncu, zatim do nedavno 1800$, onda opet 1200$ itd...jedini problem kod BTC koji je jos uvek novotarija i "commodity" u pelenama su podloznost oscilacijama i manipulacijama iz vise razloga: losi trading engini, nedovoljan broj menjacnica, minimalna regulacija, broj ljudi koji je upoznat sa mehanizmima i upotrebnom vrednoscu, broj mesta gde se moze iskoristiti. Samo ce buducnost (5-10) godina od sada reci sta je to u stvari sad je rano.

Vecina ljudi ovde je posedovala/majnovala/kupovala/prodavala i na 2$ i na 10$ i na 250$ ali i na 1000$ , preziveli smo 2 velika potresa, neka je ovo treci....videcemo mi jos dosta od BTC , ali sigurno je jedno, ovo je samo pocetak, nije kraj kako bi neki zeleli!

@MarkoNS Najveci problem BTC-a je sto se ne koristi za ono cemu je namenjen.

Da bi ti dobio, neko mora da izgubi, to si zaboravio?

Poslednja izmena:
A za cega je namenjen? A za cega je namenje USD? Pranje novca, kupovina 2roga? Isplata plata? Namenu ce odrediti trziste.

Moje licno misljenje da cemo videti BTC 2.0 uskoro pa ce se mnogo toga iskristalisati. Za one koji nisu znali ili ne prate ovo je WWW revolucija 3.0 i Finansijska revolucija ko zna koja po redu, a kriptovalute tek evoluiraju i razvijaju se. Vase je da procenite da li vam je mesto tu ili nije i sta ste spremni uloziti/izgubiti/zaraditi.

Jel ovo kraj ili tek samo nova prilika da se dobiju coinsi po niskim cijenama?

déjà vu - već viđeno :p

Sve ovo smo mi već prošli i pregrmeli u aprilu, sad je red na vas, a nakon toga vas više niko neće zvati žutokljuncima već prekanjenim rudarima. :)

Ako želiš 100% tačan odgovor da li je ovo kraj ili možda novi početak samo ću ti reći ovo:

matrix-morpheus-vs.jpg

Prodao LTC..
Poslao 160$ preko Bitstampa, status je finished pojavio se u utorak..
Meni su u banci rekli da se ceka obicno 2 do 5 dana... videcemo ...:d:smash:

Poslednja izmena:
déjà vu - već viđeno :p

Sve ovo smo mi već prošli i pregrmeli u aprilu, sad je red na vas, a nakon toga vas više niko neće zvati žutokljuncima već prekanjenim rudarima. :)

Ako želiš 100% tačan odgovor da li je ovo kraj ili možda novi početak samo ću ti reći ovo:

Pogledajte prilog 130946

To zemljace. Danas svi mi neradnici po gajbu da sljustimo i sutra ce sve da izgleda lepse. Ja krecem odma' - nije rano kak'i rano. Pametan uci na svojim greskama a budala nikad. Ne moze i k***c u d**e i dusa u raj. I hit dana:

sta mislite, hoce li sad da se odbije pa opet do 700-800$? ...dajte neke prognoze, dosadno je ovako samo gledati kako pada :p.

edit:
ovaj grafikon bas i ne uliva poverenje u brzu promenu trenda:
1.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno