Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni orderi bili postavljeni (u zadnja 4 dana) na 23, 21 ,16 i sad ostadoh bez para za kupovinu a cena (sada) najbolja za kupovinu :S:

Poslednja izmena:
Izuzetno je opuštajuće šetati go po kući :D

16000 BTC trgovina za 15 minuta, znači 8.000.000 USD promenilo vlasnika

...posle ovako velikih padova mnogi ce prodati i zaboraviti kriptovalute i investirati u nesto drugo. Ne verujem da ce cena lako gore ako masa izgubi poverenje, a ovo ostane igracka za par velikih igraca.

posle ovakvih padova samo ce oni koju su ovde zalutali i mislili da ce da obrnu velike pare za 2 dana izaci.
]

ovakve osilacije su mogucnost, a ne propast. :D

Poslednja izmena:
Ako ovo opet nekad (ikad) ode do 1000$ biće baš razloga za slavlje. (a što će sad biti kartica na stanju :))

ljudska psiha je chudo.

da je ostao btc na 200$, ltc ~7$ rekli bi do jaja...
da je skochio sa tih 200$ na ovih ~450-500$, rekli bi ful fulova, bajka....al poshto je bilo 1200, pa sad 500...ogroman problem :D

Al je zanimljivo od jutros. Probudio sam se u 7 i samo posmatram kako se priprema teren da utrci neka velika lova uskoro. Kako ce da se pokupuju jeftini coini sada, pa to nije normalno.
Pomalo me upasilo ovo ali ne odustajem od plana koji sam napravio.

Ja bih sada i grafike menjao za LTC opusteno.

wirvox - LLD - BTC - berza - LTC ali će te ošuriti provizija tako da nije bolje
a da ti neko proda po ovoj ceni teška posla

Tako sam ja na kraju kupio... Doduse po 22 :( Ali nebitno, ja sam se od tih para oprostio i nemam nameru da prodajem dok cena, ako uopste, ozbiljno ne skoci. Da zaradim 200e boli me briga... Svakako gubitak nije ni mali, ali po ovim cenama ja bih kupio bez obzira.

Videćemo šta će da urade amerikanci kada se probude :)

Problem je za one koji su kupili za 1000$, a nisu prodali na vreme. Tesko ce se takvi ponovo odluciti za kupovinu...

Zavisi. Ako su zadrzali coine onda nisu pukli nista vec samo treba da sacekaju skok cene. Ako su kupili na 1000 a prodali sada na 500 onda se ne vracaju sigurno ;)

...i psuju i coine i internet i berze i... :d

i nesica psuju sto im prodao za 2 k masine...i b92, blic, onoga za ekstendere, mene...presvetu bogorodicu...

Poslednja izmena:
Nista tu nisu pogresili ;)

Ma sve bi to bilo dobro da nisu poterali LTC diff na 3300 a kad prsnu altovi (a samo sto nisu) ko zna gde ce zavrsiti.
Sve se moze nadoknaditi ali diff da padne na 1000 tesko

Ja sam prodao sve sto sam rekreativno iskopao kada su cene pocele da skacu, i sica koju sam iskopao dok je doslo do vrhunca sam prodao jel su mi hitne parice bile. Inace bih cekao jos. Mogao sam bolje da odigram da sam samo prvu turu istovario na 15 a ne na 7 dolara za ltc. *** sta je tu je. Sada se kopa i ceka...

Niko tu nije kriv, ne znam zasto tako mislis. Svako ima neki plan i trudi se da to ostvari. Nacini na koje to ljudi ostvaruju su razliciti i to ljudi kritikuju. Imaju pravo. Ako je Nesic prodao karte za one pare, to je ok ali nisu neke druge stvari ok i za to sam ga i ja kritikovao. Ne samo njega nego i Prpica i sve sto sam smatrao da je lose. Nisam jedini ali pricam sada u svoje ime, ako sam ista pogresio to je sto nisam pljuvao jace :d

ovo je dobra cena za kupovinu btc-a...

2 x 266 = 532 je kao nekada 64 $....

;)

za par meseci ce biti svejedno da li je uzeto za 400 ili 500.

Poslednja izmena:
Aha, sve ispod 500$ je bilo extra dobra cena kao i ispod 10e za LTC. Ja sam ucario nesto coina na trgovini, bilo je jace od mene. Sad odoh da odspavam malo posle dorucka, ne zanima me vise.
Mada, iskreno mislim da ce opet pasti cena. Ima da varira ceo dan pa ko ima zivaca nek se igra ;)

Poslednja izmena:
primljeno k'znanju ;)

ou jeeeeea, proso mi buy order i na 15$, sledeci je na 9 mislim valjda,

nego mozda padne na 6 sta mislite?

Mislim da nece padati toliko, primirilo se malo, panicari su se isprodavali vec. Hvataj oscilacije s manjom kolicinom coina, setace non stop tako.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno