- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 199
I ako ti, ne daj Boze, zatreba garancija proklinjaces dan kad si ga uzeo kod operatera.
citah ranije da su neki ljudi imali problem sa signalom.. pa reko da priupitam da li su uzeli mobilni od provajdera ili ovako na divljaka.. blizu sam g2 ali me taj problem odbija![]()
Ovi na MTS-u su prijavljivali to, ja na VIP-u nemam problem. Pisano je ovde ima bar dve strane o tome. Pročitaj.
Dva dana uvek mi izdrži evo dva ss-a.
47 sati uptime.
E sad ovo je odlično za ovakvu mašinu i ne može se uporedjivati sa onim kinezom.
Ako ti je prvi android onda će te zadovoljiti i neki kinez, a ako nije i ako možeš onda uzmi G2.
Slazem se. ja sam konkretno na vip smart 1100 i kada uporedim da za obnovu ugovora moram da doplatim za slican paket i tel 500eur, bolja mi je varijanta kes....Šta će tek biti kada budeš imao taptalk :dda vi znate kako je ziveti skoro 2 meseca na nokiji 6233,eh..
@zunomiljan, ima logike uzeti za 1din, ima logije i kupiti ga za 200e, zavisi od paketa. Nekom izlazi isto i na paketu 400e ali hoće da bude siguran da kupuje potpuno nov fon sa garancijom ovlašćenog uvoznika i fiskalnim. Meni uvek više vredi takav telefon nego telefon sa kung fu karancijom ko bajagi radnje 6-12 meseci ili uopšte bez garancije.
uz smart 1200 je 36k, uz smart 700 + giga neta je 34.5, ako i dalje ima ekomotivacija onda još minus 5000, znači 31/29.5k, kako 500€?
Bar imaš koga da proklinješ i nešto da juriš, bez toga nema čemu da se nadaš ni koga da proklinješ.
U VIP-u Smart 2500 za prosečno 1900 din mesečno i za G2 još 24000 din. Mislim da od ove ponude nema bolje.
Primetio sam da neka aplikacija ili servis uradi zestoki battery drain kada mu dodje. Ne mogu tacno da provalim koja tacno, ali drasticno izvuce bateriju za kratko vreme, jedno pomaze restart. Za 8 sati u idle-u je skinula 13% baterije! Ovo se odnosi na fabricki rom, ne na custom romove koje jos nisam probao. Ako neko ima predstavu sta moze da bude neka postuje.
Koja navigacija vam se najbolje pokazala za G2? Razmisljam da instaliram Igo, da li ima neka bolja?
Nece da moze tako kao sto mislis. Treba da se drnda oko tih rezolucija. Ja sam stavio Navigon i glava me ne boli.
Inace potvrdjen KK zvanicno od LG-a http://social.lge.co.kr/newsroom/mc/kitkat_1215/
Nece da moze tako kao sto mislis. Treba da se drnda oko tih rezolucija. Ja sam stavio Navigon i glava me ne boli.
Inace potvrdjen KK zvanicno od LG-a http://social.lge.co.kr/newsroom/mc/kitkat_1215/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari