Šta je novo?

LG G2

Burazer, hteo Note 3 ali mu nabili cenu pa je bliži G dvojci. Ima stvarno dobar displej.

@Djilkosh_Ns
Eto da nisam bacio pogled na temu ne bih znao da si prešao na LG. :)

Zar ti nisam ja pisao na Whatsapp da sam ga uzeo? :)

Eto kad sam ja presao preko ovih dugmica (doduse slabo ih koristim :) ) i otisao sa Sammy-a, onda moze svako :p

Nisi, bilo je priče o kupovini. :)

Malo mi je UI šaren ali displej me oduševljava.

Meni je ovaj UI bolji i od touchviza i od onog nexusovog...po meni najbolji.

Koliko vam traje baterija? znam da je individualno, ali recimo uz neko prosecno koriscenje...dvoumim se izmedju G2 i Lenova P780...OK, na stranu sto je G2 zver u odnosu na ovaj, jedino me brine baterija, jel mora svako vece na punjac?

u proseku 2 dana, ali ga ne drndam previse.
verujem da ga aktivno koristim, izgurao bi jedan dan sigurno uz 6+ SOT.

Dva dana uvek mi izdrži evo dva ss-a.

47 sati uptime.

E sad ovo je odlično za ovakvu mašinu i ne može se uporedjivati sa onim kinezom.

Ako ti je prvi android onda će te zadovoljiti i neki kinez, a ako nije i ako možeš onda uzmi G2.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387031669021.jpg
    uploadfromtaptalk1387031669021.jpg
    37.2 KB · Pregleda: 206
  • uploadfromtaptalk1387031686852.jpg
    uploadfromtaptalk1387031686852.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 204
Jos mi nije jasno sta je ovo desno, ova svetla linija :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387032547240.jpg
    uploadfromtaptalk1387032547240.jpg
    45.1 KB · Pregleda: 241
Odsjaj od sunca?

Da, sunce,ali gledaj kako je to bolesno, vedro vreme je,nigde oblacka :)

to je duh.. :D kao kada ga je lik uhvatio slikajuci onu crkvu :) ima na ovoj temi ta slika

@Djilkosh_Ns

Je l' si ovo gledao neki film pa ti ovoliko izašao screen on ili je to prosek za neko normalno korišćenje? Jer ako jeste onda je baterija odlična.

@Djilkosh_Ns

Je l' si ovo gledao neki film pa ti ovoliko izašao screen on ili je to prosek za neko normalno korišćenje? Jer ako jeste onda je baterija odlična.

Nisam. Od upotrebe bilo je TT, YT, News Republic, slusao podcast, slusao muziku, FB, Whatsapp, sat vremena poziva i 20-ak poruka. Osvetljenje 25% kod kuce (80% vremena) napolju 70% (20% vremena)

samo sto je on na 25 % osvetljenja kao npr n4 na 10.. koliko sam pratio testove kada se postavi osvetljenj na ispod 50 posto i ne baca neku jaku svetlost na displej,to jest displej nije bas svetao. tek kada se nabudci na preko 80 posto one izvuce one svoje max nitove,znaci ne dizu se srazmerno povecavanjem procenata na onoj skali za brajtnes. da bi bio siguran u ovo moje zapazanje morao bi da drzim g2 u ruci zajedno sa n4,ali je to tesko izvodljivo :D

Poslednja izmena:
Evo neka ti Chobby potvrdi :)

Nema ni on N4.

Pa dovoljno ga je koristio da moze da uporedi, nije corav :)

Dobro, tako može :d

Ne vidim neku razliku u nivou osvetljenja u odnosu na n4,jedino sto na g2 mogu da drzim na 50% bez bojazni da ce me izdati baterija.Za 10h uptime imam 2h ekrana i 75% baterije,fantazija:)

cu da testiram ako nabavim g2 posto mi dva ortaka imaju n4.. pa cu zapisem ovde u temi :D

Poslednja izmena:
Kako je ljubomoran ovaj loznica, e strasno :d kupi vise ovaj telefon, pa da i ti imas bateriju k'o sav normalan svet :p

Mojne mi sad tu 5% svetliji od ovog, pa onda zato izvuce ovako i onako.

evo ovde mozemo videti o cemu pricam.. mozda i gresim.. http://www.gsmarena.com/lg_g2-review-982p3.php lg na 50 posto osvetljenja baca 149 White cd/m2 (as in candelas per meter squared or cd/m2,also referred as nits) dok http://www.gsmarena.com/google_nexus_4-review-860p3.php baca preko 300.. a na 100 osvetljenja bacaju isto.. jedino da ovaj test nije uradjen kako treba. znaci teoretski na 50 posto osvetljenja n4 je duplo svetliji displej ili.. ?

Ne znam za to, ali znam da g2 drži bateriju kao zver.

Ti testovi su jedno,a u realnoj upotrebi je nesto drugo.displej na g2 je u svakom pogledu bolji od onog na n4 i to je cinjenica.

@ loznica

Ne znam sto racunas te procente kada G2 ima malo svetliji displej na maksimalnom osvetljenju a sigurno ne trosi primetno vise od N4 displeja. Pored toga ima i visi kontrast i bolje uglove gledanja. A na koliko procenata ces da drzis to je najmanje bitno.

A sto se baterije tice.. dovoljno je pogledati ovo, sve je jasno jer su testirani u priblizno istim uslovima sa maks. osvetljenjem.

gsmarena_003.jpg

lg-g2-battery-score.jpg

^^znam da je bolji ali hocu da kazem da sot moze da se poredi samo kada je na n4/n5 osvetljenje na oko 25% a na lg g2 na 50 % .. tada ne bi bila tolika razlika u bateriji..oko 4 30 sot naspram 6 ili 6 i 30.. posto djilko stalno istice da baterija maltene duplo duze drzi. ja samo realno gledam na stvari :D a da je displej dosta bolji od n4 u to necu zalaziti jer ocito jeste..

Evo ti HSV okacio...

web skoro pa tri puta duze
video skoro pa tri puta duze
talk time skoro duplo

Znas i sam da nisu svi ekrani isti, valjda si za sve ovo vreme to naucio, da nemaju svi istu osvetljenost, da nemaju svi istu kalibraciju boja, da nemaju svi.... Ko zna sta mozes da dobijes i sa cime uporedjujes. Ima tu dosta sta sve moze da bude.

Vrh Dno