Šta je novo?

LG G2

I ako ti, ne daj Boze, zatreba garancija proklinjaces dan kad si ga uzeo kod operatera.

Bar imaš koga da proklinješ i nešto da juriš, bez toga nema čemu da se nadaš ni koga da proklinješ.

To sa signalom nema nikakve veze sa aparatom, jedini problem moze biti do operatera (kartica, pokrivenost, itd...)

Ja na mts nemam nikakvih problema.G2 je sa oglasa uzet.

Meni se to dešava, ali nije problem sa signalom, već data konekcija kada sam dugo na wifi. Kada izađem napolje, neće da pokrene data konekciju, dok ga ne ubacim u airplane i nazad; ili se ponovo registrujem na mrežu. Posle toga, bez problema prebacuje automatski wifi - data, sve dok dugo opet ne budem na wifi ili offline.
Ovih mi dana treba telefon, ali ću probati sa Telenor karticom, pa javljam...

Dva dana uvek mi izdrži evo dva ss-a.

47 sati uptime.

E sad ovo je odlično za ovakvu mašinu i ne može se uporedjivati sa onim kinezom.

Ako ti je prvi android onda će te zadovoljiti i neki kinez, a ako nije i ako možeš onda uzmi G2.

Imao i Legend i trenutno One S koji ima ocajnu bateriju zato me i privukao taj Lenovo, karakterestike slicne kao One S al' baterija otkida. Videcu za G2 jos, svejedno mi je, i jedan i drugi dobijam za DŽ :)

da vi znate kako je ziveti skoro 2 meseca na nokiji 6233,eh..
Šta će tek biti kada budeš imao taptalk :d

@zunomiljan, ima logike uzeti za 1din, ima logije i kupiti ga za 200e, zavisi od paketa. Nekom izlazi isto i na paketu 400e ali hoće da bude siguran da kupuje potpuno nov fon sa garancijom ovlašćenog uvoznika i fiskalnim. Meni uvek više vredi takav telefon nego telefon sa kung fu karancijom ko bajagi radnje 6-12 meseci ili uopšte bez garancije.
Slazem se. ja sam konkretno na vip smart 1100 i kada uporedim da za obnovu ugovora moram da doplatim za slican paket i tel 500eur, bolja mi je varijanta kes....

uz smart 1200 je 36k, uz smart 700 + giga neta je 34.5, ako i dalje ima ekomotivacija onda još minus 5000, znači 31/29.5k, kako 500€?

uz smart 1200 je 36k, uz smart 700 + giga neta je 34.5, ako i dalje ima ekomotivacija onda još minus 5000, znači 31/29.5k, kako 500€?

Nema vise eko motivacija. Uzimao sam bratu fon i ta akcija se zavrsila 1. Decembra. Sada ima ono da ti smanjuju pretplatu na svakih 6 meseci cini mi se.

U VIP-u Smart 2500 za prosečno 1900 din mesečno i za G2 još 24000 din. Mislim da od ove ponude nema bolje.

Prosecno 1900 rsd izadje kad se odbiju oni popusti na racune u toku pretplate kao sto je ljubanve i rekao.

Primetio sam da neka aplikacija ili servis uradi zestoki battery drain kada mu dodje. Ne mogu tacno da provalim koja tacno, ali drasticno izvuce bateriju za kratko vreme, jedno pomaze restart. Za 8 sati u idle-u je skinula 13% baterije! Ovo se odnosi na fabricki rom, ne na custom romove koje jos nisam probao. Ako neko ima predstavu sta moze da bude neka postuje.

Koja navigacija vam se najbolje pokazala za G2? Razmisljam da instaliram Igo, da li ima neka bolja?

U VIP-u Smart 2500 za prosečno 1900 din mesečno i za G2 još 24000 din. Mislim da od ove ponude nema bolje.

Ja sam uzeo Telenor Play+ XL i vaučer na 10000...tel iznosi 19000 din i 2190 pretplata...
Do duše čekam prebačaj sa MTS-a na Telenor pa se nadam da će biti G2 do tad...

Poslednja izmena:
da, ali ko realno moze da dobije taj vaucer ?

Pa evo ja :D ali vidim da se vrti na oglasima po 2-3000 din...
Generalno svaki novi korisnik i onaj ko produžava račun dobija vaučer...

Primetio sam da neka aplikacija ili servis uradi zestoki battery drain kada mu dodje. Ne mogu tacno da provalim koja tacno, ali drasticno izvuce bateriju za kratko vreme, jedno pomaze restart. Za 8 sati u idle-u je skinula 13% baterije! Ovo se odnosi na fabricki rom, ne na custom romove koje jos nisam probao. Ako neko ima predstavu sta moze da bude neka postuje.

Koja navigacija vam se najbolje pokazala za G2? Razmisljam da instaliram Igo, da li ima neka bolja?

i ja sad pokusavam da instaliram. nekada uz myway je bilo tako jednostavno. sada je instalacija navigacije postala gora od stavljanja custom roma.

JA sam ubo neku za s3 koja radi ok...ako mi stigne G2 probaću sa njom pošto mi je ista bila na Optimusu i radila je dobro.Samo sam menjao apk za rezoluciju...ako bude moglo javljam

Nisu iste rezolucije i G2 ima navbar. Nije problem naci 1080p, nego moras i zbog navbara da trazis posebno.

Tako da mozes da se nadas do sutra, jer nije problem u apk-u nego idu posebna podesavanja u iGo folderu :)

Ma pogle gde drzi N5, na 60% to je vise od 50. Naravno da je svetlije.

Ja sam Igo navigaciju bez problema skinuo,i meni je bas extra,gps satelit nadje najvise za 5-10 sekundi

Malo guglanja i nacice se vrlo brzo Igo za full hd

Imam ja iGo radi kao zmaj, iako mi je nav bar dosta manji od fabrickog, sve se lepo vidi i sve je na svom mestu. Ovo sam skidao drugaru za HTC One i samo instalirao i ubacio nove mape i to je to.

Poslednja izmena:
Ja sam skinuo dva puta gde oduvek skidam igo i nije radio. Dalje me je vec mrzelo :d

Skinuo Navigon, imam uvek najsvezije mape i nema cimanja sa rezolucijom.

Ni ovde nema cimanja oko rezolucije,samo je bitno da se prava skine rezolucija,nista vise,ostalo ide samo copy-paste

Sto se tice mapa,mislim da su contrastove (i ako malo zastarele,najtacnije)

Navigon ne prikazuje manje ulice,i brojeve na njima,bar u mom kraju je tako bilo

Nazad
Vrh Dno