Cekajte da se altovi srozaju pa ce diff na LTC-u samo odjednom da rokne na 5000...
To samo ako verujes rujama da nece da zapale sa kintom. Ja ih se plasim, samim tim sto je cela organizacija Fontas-Davidpate-itd...-itd... njihova. Ne smem da drzim coine kod njih i kraj.
Da li mi se cini ili je diff za ltc skocio nesto manje nego inace ?
Ocigledno je da se testiraju ASIC za LTC
A na tu brzinu otvaranja bloka ti mislis da utice samo sreca? Idi na kalk i ukucaj hash rate pa ga menjaj i vidi kako probaility of a blok (ili ti Sreca) skace sa hash rate-om
Koliko sam ja upucen, jacina mreze se odredjuje na osnovu brzine otvaranja bloka (da ne kazem frekvencije), koja slozicete se, zavisi od srece.![]()
20.000.000+ (znaci i vise) khs-a promena nije mala, zato i pretpostavljam da se Asici testiraju, jos pogotovo kad uzmem u obzir da ima mnogo alt valuta koji su isplatljivji od ltc-a, uglavnom su stalno isplatljiviji, zato ne verujem da su tih 20.000.000 khs-a skakaci
prati par dana https://www.litecoinpool.org/stats pa zakljuci sam..
i zanemarite srecu, kako mogu da naleta par brzih blokova tako mogu i par sporih.. Tako da Srecu pomnozite sa nulom, i gledajte samo Sirovu Snagu
edit : pre 2 sata je hash rate bio jedva preko 90, a sad je tacno Network Hash Rate 100,904,708 kH/s
Kad vec spomenu fontasa sta je sa njim? Jel odapeo, posto vidim da je tviter nalog ugasen.
Nece taj 840.000 blok jos dosta dugo. 17. maja 2013 otvoren je 355.000 blok, danas otvaramo 481.000 u najboljem slucaju. U prevodu za 7 meseci otvoreno je 126.000 blokova, mesecno to je 18.000
Tim tempom ima da otvorimo 840.000 blok za 20 meseci. To mu dodje 17. avgust 2015. bas daleko....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari