Znaci oni ti vecom cenom naplacuju eventualni servis koji bi trebao da bude besplatan ,kakva fina kradja...
^^ Ti kao da si se probudio juče iz hibernacije pa ne znaš kakva je ovo zemlja mogućnosti. Često ne može da se ostvari pravo na garanciju i kada je sve regularno a kamoli u slučajevima kada kupuješ švercovani telefon. No to nije ovde tema, već Lumia 720.
@7up mislim da se nečeš pokajati ako kupiš L720, po meni je najlepši iz cele serije do sada a hardverski nedostaci, sporiji procesor i manje rama se za sada ne primećuju značajno. Bilo bi dobro da su joj stavili amoled ekran ali šta da se radi.
Zar je tesko prelistati temu pisano je o tome 10 puta bar...
Pisano jeste, temu sam prelistao, ali ne videh neke skorije utiske, pogotovo nisam nasao utiske nekoga ko ga je zaista koristio nekoliko meseci...
Obrisacu pitanje, ako je to toliki problem i ako misliš da gušim temu ;-)
Hvala. Najverovatnije cu i ja pazariti ovaj fon. PozdravImas moje utiske od skoro gore .... Sve u svemu prezadovoljan koristim ga 4 meseca jos ni tackicu na njemu nema a dva puta je padao. O WP8 nema potrebe da pricam, imas sve ovde http://forum.benchmark.rs/showthread.php?308783-Windows-Phone-8-diskusija!
Ja sam prezadovoljan i ne bih uzeo ni jedan drugi tel kad bi ponovo birao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari