Lg srbija priznaje madjarsku kft garanciju
Pronašao
Postavke-Meni analognog podešavanja-Ručno podešavanje-Sistem zvuka - prebacio na SC1
Uradi fabricki reset pa izaberi kao zemlju Hrvatsku, ti si verovatno izabrao zemlju OTHER posto nema Srbije kao izbor.Dal je moguće da ne moze da se promeni postavka za sve kanale već svakom pojedinčnom treba promena - uskladištenje.
Mozda ima potrebe za novom temom Panasonic TX L..E6
Kakva su iskustva sa Lg 42LN575S? Nista spektakularno ne trazim a na nekoj akciji je gde se dobija daljinski smart upravljac. Cena 67k dinara.
gledao sam sva 3, doduše 39 pana, 40 samsung i 42 sony, sony mi je najbolji, ostala dva egal. Stim da 6400 ima 100hz. Bolje za sport. Sony je urađen perfektno!
Uradi fabricki reset pa izaberi kao zemlju Hrvatsku, ti si verovatno izabrao zemlju OTHER posto nema Srbije kao izbor.
3. Najgori ugao gledanja mi je bio na LG 32LA667s
Na mom 47LA660 slika izgleda normalno i kada se gleda potpuno sa strane.
Ovde nešto nije u redu. IPS panel ima najbolji ugao gledanja. Kada sam za sebe tražio tv, lg je bio daleko ispred samsunga po tom pitanju.
Na mom 47LA660 slika izgleda normalno i kada se gleda potpuno sa strane.
Povezivanje PC(DVI) na TV(HDMI) . Imam konverter DVI-HDMI + kabl HDMI. Da li je bezbedno za Panasonic TX-P42x60e ?
Imao sam slične probleme. Pošto u Smederevu nije bilo izlozenog Panasonic E6 modela odvojim dan i krenem u Beograd na "gledanje". Iz gore navedenih razloga nisam video ono što sam želeo a to je koji Tv najbolje obradjuje SD signal. Svi puštaju optimizovane promo materijale. U jednoj Roda tehnika radnji video sam kablovski signal na izloženim uglavnom LG modelima i na par Sony modela ali ono što sam video bolje da nisam video. Umalo da me odvrati od kupovine. Katasrofa od slike. Ponovo pročitam sve moguće recenzije i u jednoj, http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-l42e6b-201303102720.htm , pronadjem da je Panasonic TX-L42E6B is an excellent standard-def performer. Prelomim i kupim doduše 39".Poledao sam u BigBengu i Tehnomaniji sva tri - Panasonic L32E6E, Samsung 32F6400 i Sony 32w650.
Medjutim nisu hteli nigde da mi puste ni SD signal ni neki HD kanal preko kablovske nego samo njihove promotivne klipove sa DVD-a. Kazem u BigBengu dajte neki tenis, oni mi ukljuce, pazite sad, usporeni snimak sa Vimbldona. Pitam da mi ukljuci LED motion na Soniju (ubacuje crne kadrove izmedju kadrova da bi smanjio zamucenje slike), on gleda bledo, kaze taj TV to nema i krene po meniju da trazi, kad je stigao do Advanced settings, kaze mi "ovo je dalje nauka" i izadje iz menija
U Komtrejdovoj radnji u Uscu ih pitao da mi puste neki fudbal, nesto brzo, on mi pustio Strumpfove (!!) kao da na tome vidim brze pokrete.
A u Sonijevoj radnji me lik ubedjuje da ako pise 200Hz to je pravih 200Hz, a gde je 800Hz to je stvarno 800Hz jer drugacije proizvodjaci ne bi smeli da stavljaju. Sto bi i trebalo da je tako, ali svi znamo da nije i da W6 serija nema 200Hz osvezavanje slike.
Elem, iz svega sam mogao da zakljucim samo sledece:
1. Sva tri TV-a imaju dovoljno dobar dizajn da tako kazem, s tim sto je Soni W6 bar 2 klase iznad ostalih.
2. Uglovi gledanja su najbolji na Samsungu f6400, nisam video prakticno nikakav gubitak kontrasta kad stojim sa strane na jedno 45 do 60 stepeni. Dobri su i na Panasoniku i Soniju ali ne toliko, ipak se vidi mali gubitak kontrasta na Soniju, mada ne mnogo.
3. Najgori ugao gledanja mi je bio na LG 32LA667s kojeg sam nakratko pogledao u Tehnomaniji.
Mozda cu uskoro imati priliku da se malo ozbiljnije igram sa sva tri modela pa cu onda odluciti...
Samo da napunim bateriju. Digitalac nisam odavno koristio a preko Adroida mi prešao auto.@shulesd
Baci neke slike kako izgledaju uključeni kanali ako imaš digitalac i ako te ne mrzi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari