Cinjenica je da verovatno nikada nece opaliti nista priblizno.
A sto se tice samog kvaliteta objektiva taj 105 nista nije bolji samo laicki receno moze vise da "zumira"![]()
za bolje objektive treba mnogo vise love od ovih kit
Kit objektiv je taj 18 55 i apsolutno mu nista ne fali za prosecnog korisnika ...
http://www.pixel-peeper.com/adv/?le...&iso_max=none&exp_min=none&exp_max=none&res=3
Cinjenica je da verovatno nikada nece opaliti nista priblizno , takodje je cinjenica da ce joj svaki bolji kompakt vrsiti bolji posao nego ovaj DSLR . A to kazem da usled malog interesovanja koje ce pokazati za materiju vrlo je verovatno ova varijanta navedena iznadimace slike priblizno istog kvaliteta kao na boljem kompaktu
A sto se tice samog kvaliteta objektiva taj 105 nista nije bolji samo laicki receno moze vise da "zumira"za bolje objektive treba mnogo vise love od ovih kit
Tačno.
Netačno.
Nažalost, tačno!
Koliko znam, nije propao, prodalo se to u poprilicnom broju komaTa, ocigledno je Canon ispitivao trziste. Za koji mesec, sudeci po rumors sajtovima nas ocekuje EOS M2, nova stakla senzor iz 70D itd. Zivi bili pa videli.Hvala na mišljenju![]()
Koliko sam čitao, niko nije nešto oduševljen, ali i osim AF-a za tu klasu i cenu nema ni nekih bitnih zamerki. A opet mi čudno da je sa 800+ dolara došao na to da se prodaje za 330 u usa, za samo godinu dana ili tako nešto, očigledno je propao na tržištu.
Šta znam, pogotovo sa onim tankim 22mm deluje kao super za u džep i putovanje, a PQ sigurno ne može da se meri sa kompaktima koji skoro pa isto koštaju
Hvala na mišljenju![]()
Koliko sam čitao, niko nije nešto oduševljen, ali i osim AF-a za tu klasu i cenu nema ni nekih bitnih zamerki.
Ide BlackFriday, za ljude koji imaju varijantu da dovuku nesto iz USA.
Npr. BestBuy daje Nikon D7000 + 18-140mm za 800 USD, sto je manje od 600 EUR. Meni se cini kao dobra kupovina.
...vrlo me zanima da li neko zna za saturn i mediamarkt...
Pa iskreno prajm objektiv mi je najmanja dilema, stvar je samo sto trenutno u Nemackoj Canon ima neku cash back akciju pa bi mozda mogao da dobijem 40mm po skoro istoj ceni kao 50mm...
Mnogo me vise interesuje ova dilema 600d ili 100d jer koliko sam ja procitao 100d ipak ima malo noviju tehnologiju tj. bolji AF u live modu i touch screen... A i eto malko je manji... Mada velicina mi nije nesto presudna, i jedan i drugi moram da nosim u torbici...
I takodje vrlo me zanima da li neko zna za saturn i mediamarkt u nemackoj da li mogu da izbegnem global blue posrednike i trazim formular za pun iznos poreza pa da im naknadno posaljem postom a da mi oni refundiraju na karticu...
Cekaj druze, izgleda da se nismo razumeli. Ja pitam za dva DSLRa, CANON 100D i CANON 600D. Nijedan od njih nije mirrorless.
Koliko sam procitao 100D ima noviji procesor i brzi AF u live modu a na 600D mozes da stavis Magic Lantern.
Eto, pa bi voleo da mozda neko ko ima iskustva naglasi razlike.
Svakako hvala na odgovoru i trudu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari