Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

A u kom smislu vam treba flash player?

Pa recomo kada sam na nekom sajtu i hocu da pogledam video za koji treba adobe flash player.

E u tom smislu ne radi :D.

To i mene zanima, na korak sam od kupovine 520.
"Adobe flash player" ne postoji ni na IOS-u,a odavno je izbačen i sa Play prodavnice.Njega sada menja daleko naprednija HTML5 tehnologija za video na mobilnim i desktop uređajima.Možda tebi nedostaju flash reklame na tvom pretraživaču...? ;)

Poslednja izmena:
Jel ima neko predlog za neki notes kod kog moze da se okaci ppdsetnik kao plocica..

Može li flash player na windows 8?

Na windows 8 moze naravno, a na WP8 moze samo preko app Flash video ili tako nesto, msm da se placa ja sam je skinuo free na myappfree, ali sam je odmah uninstall i zab sam kako se bese zove.

Naravno da sam mislio na WP8, pa o tome je tema. Dobro nisam pravilno napisao.

Da, bila je besplatna na promotivnoj akciji app "Flash Video" koju sam također unistall.
Ako ti ikada zatreba (u što čisto sumnjam) možeš ponovo instalirati tu app jer si ju tada "kupio".
Odeš na opciju "kupi", čekira te i kaže da ja app već kupljena..

Ja koristim "AppDeals" koja prati i javlja (push notifications) kad je neka app na popustu ili bespatna par dana.

Ne postoje narodne verzije na wp8,mozda jedino na ativ s posto je unlocked.

Ja koristim tu aplikaciju povremeno kad hoću da pogledam neku utakmicu, a nisam kod kuće.

Pravo da ti kažem, ne bi se previše usrećio sa njom. U suštini, nije podržan flash kao flash, već imaš spisak sajtova sa kojih on može da pušta. Konkretno, najveći sajtovi za sport stream su tu (firstrow, sportlemon, rojadirecta...), ima za gejming streamove (twitch.tv), i nekoliko njih za filmove, serije, ali se u njih ne razumem pošto nikad nisam pratio takav vid materijala preko streamova.
Znači, nećeš moći da pristupiš nekom sajtu koji ti želiš, već samo na one koji su predefinisani (istina, najbolji koji postoje za ovo što sam naveo). Ovo kažem u slučaju da se zaletiš da je kupiš, pa da se ne razočaraš.

E da, izašla je pre neki dan aplikacija za gledanje streamova isključivo sa twitch.tv . Zove se LiveGaming i jako je dobra. Besplatna, bez reklama, može da se bira kvalitet streama. Tako da ko voli da gleda mečeve Dote, LOL-a, Starcrafta, WOW-a i ko zna čega još, može da baci pogled.

Izvinite na pocetnickim pitanjima, ali stvarno jos nisam ni drzao telefon sa windows platformom u rukama. Kako se kupuju apkikacije?

Izvinite na pocetnickim pitanjima, ali stvarno jos nisam ni drzao telefon sa windows platformom u rukama. Kako se kupuju apkikacije?

To i mene interesuje. Naime, koristim telefon sa android operativnim sistemom. Pratim temu o WP, telefone sa tim OS. Razmišljam o Samsung ativ s telefonu.
Ne znam da li je bolji ili lošiji od nokia lumia telefona, ali je bar cena pristupačnija - odnos sličnih karakteristika telefona i cena.
Ovde očekujem pomoć u izboru i argumente za prelazak na WP.
Hvala :)

Kupuju se karticom, bez ikakvih problema. Znači bilo koja kartica kojom može da se plaća na netu je sve što vam treba.

Btw, izašao je neki minor update za GDR3 preview, ništa vidljivo, bug fixes.

Postoji.

Developer unlocked postajes prostom registracijom na sajtu i nije ogranicen na tri aplikacije. Probao sam instalaciju bar 15 sa gore spomenutog sajta i sve radi.

Koliko sam ja razumeo nije moguce vise od 3 imati instalirane u isto vreme,vec se mora brisati neka da bi se nova instalirala,ali mozda gresim,to sam samo procitao negde.
I procitao sam da aplikacije koje nisu potpisane ne prolaze instalaciju.
To sam sve citao na wpcentral,ako oni lazu,lazem i ja.

Ne znam kako potpisuju ove aplikacije i sta rade ali konkretno sve sa ovog sajta bez problema instaliram. Ono sto skinem direknto sa marketa i probam deploy na telefon, to ne moze i verovatno na to misle na wpcentral...

Hvala spaceru za pomoc oko mix radia, jel zna neko koliko se cesto menjaju oni miksevi?

Da li bi neka dobra dusa mogla da mi objasni kako da pustim prevod u Moli plejeru? prebacio sam video i prevod preko wifi iz molija al prevoda nema

Ja sam isto mislio da postavim pitanje u vezi titlova.
Naime, instalirao sam onu probnu verziju sa Store, preko usb kabla prebacio nekoliko filmova na SD u .mkv, .mov, wmv. , koje inače wp8 ne podržava i svi se vrte bez problema.
Ali titlovi .srt mi ne rade niti na jednoj vrst, čak niti na .mp4, .avi , koje inače vrti wp8 i bez Moly-ja.
Prilikom učitavanja filma sa titlovima me pita da li želim učitati titlove ili ne, kada odaberem da hoću krene film ali titlova nema.
Naziv titlova je isti kao i sami film, naravno sa ekstenzijom .srt ali ne radi.
Da li je to možda ograničenje probne verzije, mada nisam nigdje uspio naći da je, ili to svima ne radi.
Baš sam planirao da kupim ovu aplikaciju, pa bi bilo dobro da se javi neko ko je kupio pa da proba neki film sa titlovima.
Ako i njima ne rade titlovi, onda odustajem od kupovine.

Definitivno da potvrdim da ogranicenje o 3 aplikacije nije tacno... Uzeo sam ponovo da probam da instaliram i trenutno su mi na telefonu:

MoliPlayer Pro
Insider Pro
Amazing Weather HD
Time:Me
Battery Performance
MS Youtube

Ajde probaj neki film sa titlovima u MoliPlayer Pro, kada si ga već "kupio" :D
Dal link di ga ima?

Vrh Dno