Meni neće da očita tilove ni kad vratim na negleski, u srt formatu su. :trust:
Ne gledam filmove na telefonu, ovo sam probao da vidim radi li![]()
1. "MoliPlayer Pro" je OK,ali je bolje sačekati "VlC Player" da izađe,nego pazariti *ovno sa koga možeš samo filmove sa hardcoded titlovima da gledaš...
2. Problem sa svim programima sa .XAP ekstenzijom(Windows phone pandan .APK) je što se mogu instalirati samo sa SD kartice.A šta da rade vlasnici Lumia 920 telefona npr.???).
3. Nemojte da pišete neke savete ako niste sigurni da je provereno,(samo unosite pometnju ovde).
4. Adobe flash ne može na WP8 i tačka.Kao što ne može ni na Iphone.
P.S. inače "Flash Videos" je daleko bolje rešenje od "FlashVideo" jer možeš da skineš ceo piratski film na fon i kasnije ga na miru pogledaš.Ni u trajal verziji nema reklama.Možda mu fali samo malo više sporta.
Rade titlovi ali...:
Ako je settings stoji encoding za titlove da je srpski onda ih ne prikazuje. Kad prebacim na engleski rade bez problema ali nasa slova ne prikazuje kako treba...
Pa u Notpedu,na tvom računaru...:type:Kako se to radi ??
Pa default (IE) radi sasvim dobro.. Dok/ako se ne pojavi Opera Mini, ako ni zbog ceg drugog barem da mi ne prikazuje belu pozadinu kad odradim back, to me uzasno nervira.
Ne znam kako, isti je hardver valjda? Svaki put kad mu dam sansu, odem na bench, stisnem na clubbing recimo, zabode, ili se sam zatvori, ucitava podforum 30 sekundi, ili se nesto refreshuje i slicno, nema sanse bar 10 sekundi da radi normalno.
Ma jok isto, znaci ti ga koristis za bench?
Probaj par minuta, recimo udji u par podforuma..
E, *** sad... Ne koristim ga ja po ceo dan pa da mi sve to smeta, vrlo malo browsinga radim na telefonu uvek sam blizu PC tako da ono zadovoljan sam i sa IE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari