Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Rade titlovi ali...:

Ako je settings stoji encoding za titlove da je srpski onda ih ne prikazuje. Kad prebacim na engleski rade bez problema ali nasa slova ne prikazuje kako treba...

Meni neće da očita tilove ni kad vratim na negleski, u srt formatu su. :trust:

Jel na slusalicama slusate filmove na telefonu?

1. "MoliPlayer Pro" je OK,ali je bolje sačekati "VlC Player" da izađe,nego pazariti *ovno sa koga možeš samo filmove sa hardcoded titlovima da gledaš...
2. Problem sa svim programima sa .XAP ekstenzijom(Windows phone pandan .APK) je što se mogu instalirati samo sa SD kartice.A šta da rade vlasnici Lumia 920 telefona npr.???).
3. Nemojte da pišete neke savete ako niste sigurni da je provereno,(samo unosite pometnju ovde).:mad:
4. Adobe flash ne može na WP8 i tačka.Kao što ne može ni na Iphone.
P.S. inače "Flash Videos" je daleko bolje rešenje od "FlashVideo" jer možeš da skineš ceo piratski film na fon i kasnije ga na miru pogledaš.Ni u trajal verziji nema reklama.Možda mu fali samo malo više sporta.

Ne gledam filmove na telefonu, ovo sam probao da vidim radi li :)

Pretpostavljam da vecina ako vec pusti neku seriju ili film, nece slusati zvuk na zvucnicima vec na sluskama, a u tom slucaju bi morali da razumeju sve reci na engleskom, ***, za svoje dobro, ja koristim prevode samo kasno navece kad pustam na kompu preko zvucnika, pa moram mnogo da pojacam da bi razumeo i cuo svaku rec, na slusalicama taj problem ne postoji.. ovo nemojte da shvatite 'nadobudno'. Engleski se mora znati..

Poslednja izmena:
1. "MoliPlayer Pro" je OK,ali je bolje sačekati "VlC Player" da izađe,nego pazariti *ovno sa koga možeš samo filmove sa hardcoded titlovima da gledaš...
2. Problem sa svim programima sa .XAP ekstenzijom(Windows phone pandan .APK) je što se mogu instalirati samo sa SD kartice.A šta da rade vlasnici Lumia 920 telefona npr.???).
3. Nemojte da pišete neke savete ako niste sigurni da je provereno,(samo unosite pometnju ovde).:mad:
4. Adobe flash ne može na WP8 i tačka.Kao što ne može ni na Iphone.
P.S. inače "Flash Videos" je daleko bolje rešenje od "FlashVideo" jer možeš da skineš ceo piratski film na fon i kasnije ga na miru pogledaš.Ni u trajal verziji nema reklama.Možda mu fali samo malo više sporta.

Jel citas ti ili...?

1. Rade titlovi upravo sam probao ali cinjenica da ne vredi para koje se traze za njega...
2. Nije tacno, ja imam 920 i bez problema saljem xap fajlove na telefon sa pc-ja.
3. Koji saveti su dati a nisu provereni?

Rade titlovi ali...:

Ako je settings stoji encoding za titlove da je srpski onda ih ne prikazuje. Kad prebacim na engleski rade bez problema ali nasa slova ne prikazuje kako treba...

Proba sam "češki" jezik za titlove u playeru i:

- rade slova Č, Ć, Đ

- ne rade Š, Ž

@ demijan

svi nešto najavljuju VLC player, ali ovaj je sasvim dobar, čita sve, podržava geste kao i MX na androidu, samo da srede naše titlove u nekoj narednoj nadogradnji i to je to što se mene tiče.

Sto vam je tesko da konvertujete srt u srt sa utf-8 encodingom i ostavite player da radi u "engleskom" modu. Ako je player normalan pustice i nasa slova.

Imam malo cudan problem sa baterijom na Lumia 520 telefonu.Kada se telefon napuni do kraja i ja ga skinem sa punjaca, koju god aplikaciju da pokrenem ,uc browser ili camera360 ili neku drugu, kada pogledam bateriju stoji 88%. Ako nastavim da koristim fon , spadne na 60% i posle se trosi normalno.

Savetujem da izbegavas UC browser na 520.. Meni jednostavno ne radi i kao da i druge probleme pravi (mozda upravo problem sa baterijom). Odradi Soft reset (drzis volume down + power dugme dok se ne ugasi telefon) sto se tice tog sa baterijom..

Pa default (IE) radi sasvim dobro.. Dok/ako se ne pojavi Opera Mini, ako ni zbog ceg drugog barem da mi ne prikazuje belu pozadinu kad odradim back, to me uzasno nervira.

Pa default (IE) radi sasvim dobro.. Dok/ako se ne pojavi Opera Mini, ako ni zbog ceg drugog barem da mi ne prikazuje belu pozadinu kad odradim back, to me uzasno nervira.

Meni na 720 uc radi odlicno, on unapred ucitava, i nema cekanja ni malo , to je od skoro izasao neki bas veliki update svasta su ubacili.

Ne znam kako, isti je hardver valjda? Svaki put kad mu dam sansu, odem na bench, stisnem na clubbing recimo, zabode, ili se sam zatvori, ucitava podforum 30 sekundi, ili se nesto refreshuje i slicno, nema sanse bar 10 sekundi da radi normalno.

Poslednja izmena:
Ne znam kako, isti je hardver valjda? Svaki put kad mu dam sansu, odem na bench, stisnem na clubbing recimo, zabode, ili se sam zatvori, ucitava podforum 30 sekundi, ili se nesto refreshuje i slicno, nema sanse bar 10 sekundi da radi normalno.

Probaj sad juce ili tako nesto izasao veliki update.

Ma jok isto, znaci ti ga koristis za bench?

Probaj par minuta, recimo udji u par podforuma..

De super nemo me zezas :) Pogledaj double tap koliko zumira u desktop verziji, totalno necitko, moras sa dva prsta pa onda vrti levo desno. Double tap na deo foruma cesto ne odradi to vec skapira kao jedan tap i ode u tu temu/podforum na delu ekrana gde si stisnuo.. Mobile verzija je tek katastrofa, imas dole da biras teme (light, dark pa tu defualt mobile version tako nesto).

E, *** sad... Ne koristim ga ja po ceo dan pa da mi sve to smeta, vrlo malo browsinga radim na telefonu uvek sam blizu PC tako da ono zadovoljan sam i sa IE.

Meni te dileme uopste nisu jasne... Tapatalk mi je X puta bolji za pracenje foruma. Cak pre pogledam sad forum na telefonu nego na kompjuteru. Ali dobro pricali smo vec na tu temu :)

Stvarno Boris ti pored sređenog Tapatak-a Bench i dalje pratiš preki browser-a ?? :shock:

Pa da.. :) Nema brze varijante od 4, 5 podforuma pinovanih na start screen. Pogledam recimo mob. telefoni temu, vidim nema novih poruka, stisnem win dugme i odem na tile za "pc igre" podforum, mnogo brze nego u tapatalku da idem na back, pa spustaj dole do PC igre, pa tap. Mislim izmerite ako mi ne verujete. A to isto tako kad napravim sa tapatalkom (precice na start screenu), duze ucitava nego IE.
Takodje ne vidim ko je poslednji okacio poruku na tt-u, i nisu boldovane neprocitane teme..

E, *** sad... Ne koristim ga ja po ceo dan pa da mi sve to smeta, vrlo malo browsinga radim na telefonu uvek sam blizu PC tako da ono zadovoljan sam i sa IE.

Dobro al nemoj onda dezinformacije da siris :p Kad je ocigledno zesce izbagovan UC browser..

Poslednja izmena:
Ma kabav bold kad Tapatalk-a na wp8 ??
Pa nismo na androidu :D
Evo kako izgleda kada imaš novih postova u nekoj temi:
wp_ss_20131211_0002.png

Nazad
Vrh Dno