Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma neću uopšte da se spuštam na taj nivo (iako jesam kad sam im poslao juče mail, doduše nakon što sam dobio kick in the balls sa onom cenom).
Jednostavno sam se zahvalio na ponudi, odbio je i izvinio se za rečnik (iako sam bio prilično umeren). Jedna od najvećih grešaka u 2013. mi je što sam pomislio da bi napokon nešto u ovoj državi moglo na normalan način da se odradi.
Sa tom ponudom su bar priznali da su napravili grešku što me nisu pozvali na vreme da uplatim konzolu unapred, ima ljudi koji su potpuno normalno prošli tako da sam samo ja ispao baksuz.
Da nema ovih iz XBR-a, bilo bi drugačije 😀

Naravno. Da svi tako razmisljaju i oni bi se drugacije ponasali. Ovako čekaju praznike i Ušće kupiholičare. Posle ce da se malo smire.

Smirice se tek kad krene zvanicna prodaja sledece godine.

Pa gde su ovi sto imaju konzolu. Kakva je, dajte opsirnije, plastika konzole, kako vam se cini kvalitet, kakav je dzojped, sam dashboard itd 😉

Nisam stigao puno da koristim sinoć, ali ovako na prvu ruku deluje jako dobro. Sve je uklopljeno u dizajn, ništa ne štrči, sve je nekako skriveno ili uklopljeno tako da ne bude očigledno. DS4 je dosta bolji od trojke, dugmići su tvrđi i bolje leži u ruci (mada mi ovaj od Xbone i dalje deluje bolje, mada ga nisam još držao u ruci). Dash je sličan, izgleda malo modernije i bolje je sređen nego na trojci. Pitaj konkretno šta te zanima 🙂

Nisam stigao puno da koristim sinoć, ali ovako na prvu ruku deluje jako dobro. Sve je uklopljeno u dizajn, ništa ne štrči, sve je nekako skriveno ili uklopljeno tako da ne bude očigledno. DS4 je dosta bolji od trojke, dugmići su tvrđi i bolje leži u ruci (mada mi ovaj od Xbone i dalje deluje bolje, mada ga nisam još držao u ruci). Dash je sličan, izgleda malo modernije i bolje je sređen nego na trojci. Pitaj konkretno šta te zanima 🙂

Aha, super je onda to uklopljeno sve. Pitam cisto ovako, da cujem od nekog ko je opipao konzolu 😉 A kod dzojpeda na palicama jel tacno da je manji hod nego kod DS3? Kad duze igras jel ostaje tiha i hladna konzola? To me sve u svemu zanima, stvarno PS4 je dobar komad hardvera i kad jos igara izadje to ce biti ono pravo 😀

Deluje mi da jeste manji hod, a i kažem - tvrđi je, kod trojke mi je sav pipav, a ovde kao da bih mogao šakama da igram. Igre još nisam probao, skidam ACIV i ove dve besplatne sad.

Recite koliko brzo se ucitavaju igre, koliko traje boot konzole, jel brzi vec psn store?

PSN jeste brži, mada od onoga što je bilo na PS3 nije baš teško biti bolji.

I da, kad budes igrao igre bas vidi koliko mu treba vremena da udje u dash i dali onda radi normalno dok je igra u pozadini ili se kilavi kao na PS3... Na trojci mi je sporost sistema bas smetala, sve se odvijalo slow motion, od ulaska u dash kad si u igri, do instalacije igara, PSN store spor

Sve leti u poredjenju sa PS3: igre jako brzo startuju, dash radi normalno sa igrom u pozadini, PSN store radi glatko...

Nisam ni stigao da se nesto igram, tek jutros sam skinuo ceo BF4. Cini mi se da je gamepad malo veci nego DS3, palcevi mi ne sede u centru triggera vec blize ivicama (a nemam bas male sake).

U standby modu radi background download, ali se svo vreme tihu cuju ventilatori, tako da ga ne bih drzao tako ako nesto ne skidam...

Vidi se da nisu sve dovrsili, ima funkcionalnosti koje nedostaju, npr: ne moze da se pauzira download, svi downloadi krecu istovremeno (nema queue), screenshot iz igre ne moze da se prekopira na USB vec mora da se radi upload npr na privatni Twitter account, pa da se odande kopira (smanjen).

Poslednja izmena:
Sve leti u poredjenju sa PS3: igre jako brzo startuju, dash radi normalno sa igrom u pozadini, PSN store radi glatko...

Nisam ni stigao da se nesto igram, tek jutros sam skinuo ceo BF4. Cini mi se da je gamepad malo veci nego DS3, palcevi mi ne sede u centru triggera vec blize ivicama (a nemam bas male sake).

U standby modu radi background download, ali se svo vreme tihu cuju ventilatori, tako da ga ne bih drzao tako ako nesto ne skidam...

Vidi se da nisu sve dovrsili, ima funkcionalnosti koje nedostaju, npr: ne moze da se pauzira download, svi downloadi krecu istovremeno (nema queue), screenshot iz igre ne moze da se prekopira na USB vec mora da se radi upload npr na privatni Twitter account, pa da se odande kopira (smanjen).

Pa dobro to, ispravice verovatno nekim update-om. Bzvz da ne mozes pauzirati download 🙂... Kao na trojci sto ne mozes da istovremeno igras igru i downloadujes, drago mi je da na PS4 to nije tako

Na PS3 se download zaustavlja samo ako igra to zahteva (npr ako si pokrenuo multiplayer); verujem da je ista situacija i na PS4.

Sta ako zelis da ugasis konzolu potpuno a nisi zavrsio download? Posto nema pauze dal ce nastaviti gde je stao sa skidanjem sledeci put kad upalis ili krece od nule?

Pogledajte ovu ponudu.Na kupujem prodajem lik trazi 410 evra druga strana.

Ma imam i ja npr. ponudu od firme za 370€ samo konzola i DS4, ali tek u februaru kad zvanično stigne ali ko će to dočekati 😉

CL iz dana u dan menje informacije. 3 puta sam ih zvao u poslednjih 7 dana da mi potvrde kad stiže konzola za mene i sva tri puta su mi rekli sigurno između 15 i 20. decembra, ali ako uplatim jedan deo da bi oni bili sugurni u preorder. Malopre ih zovem i rekoše mi ništa više u decembru, tek sredinom januara (ako i tad bude, jer im više ni to ne verujem). Da sam znao da moram da čekam januar ne bi im ni dinara platio u napred, jer kad oni budu dobili tad svi će već imati a i cena će sugurno biti niža. Ja ne znam da li se ovo što oni rade zove obmane ili smo mi ludi i nestrpljivi ili šta već.

Poslednja izmena:
Zove se zapravo lov u mutnom.

Cime se kod nas ljudi sluze, ajde da su to obicni trgovci koji prodaju po oglasima pa i nekako bi shvatio ali ovako...Zastita potrosaca/kupaca na balkanu misaona imenica.

Sto se tice cijena kod nas u Sarajevu, 490 eura je sama konzola a killzone bundle 600 eura. Imam prijatelja koji drzi radnju sa gaming opremom i nisam uspio preorderovati kolika je navala, uzas.

Poslednja izmena:
Dobro je barem su obećali povrat avansa u ponedeljaj

Lopovska firma. I zasto ih ne tuzis? Na sudu ih sigurno dobijas. Zasto obecavaju nesto sto ne mogu da ispune. Jesu li rekli 29.nov? Kada je stiglo tih par konzola? u Decembru. Sta tebe briga da li je nasa carina spora, da li oni tamo piju kafu. Platio si da dobijes robu 29.nov, roba nije stigla i naravno odmah tuzba.

Samo da javim za Battlefield 4, moze slobodno da se kupi u USA PSN store, radi bez problema. U igri je moguce birati iz kog regiona da prikazuje servere.

Stigle su konzole u XBR,cena 480eur[klot] pa ko ne može da dočeka madjare eto prilike,ja ću se strpeti nekako ipak vredi čekati...

Stigle su konzole u XBR,cena 480eur[klot] pa ko ne može da dočeka madjare eto prilike,ja ću se strpeti nekako ipak vredi čekati...

Koja je priča oko ovih republikanaca. Ko su, kako šalju, jesu li iz Srbije i šta ako bi mi se pokvarila ili ne daj bože dobijem defektan primerak ?

Koja je priča oko ovih republikanaca. Ko su, kako šalju, jesu li iz Srbije i šta ako bi mi se pokvarila ili ne daj bože dobijem defektan primerak ?

Grupa likova koja se organizovala i uvozi isto kao i madjari sto rade. Daju garanciju, iz Srbije su, salju brzom postom itd... 😉

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno