Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Nikako se ne isplati za 45$ samo 170 mah vise sto je malo vise od 10%

Poslednja izmena:
Pazi kad ti WP trenutno ne daje mogucnost da zakkjucas rotaciju ekrana... :D Ta funkcija je toliko smijesna da je sva dalja prica malo bzv. ;)

Ja imam na gd3 (lumia 925) tu mogućnost, dobiće i ostali.

Takodje .. Sa gdr3 je tu.. A dobice ga svi wp8 tel tako da ono prica je malo manje smesna...

Ta funkcija, a i još neke, moraju da postoje od početka, tj. prve verzije OS-a koji pretenduje da bude ozbiljan.

Ne bi se ja igrao sa tim baterijama osim ako nisu oficijalne..

Hahhaha dok ja privalim MS update Stora-a...prodje sto god :D

KADA SAM STAVIO NA SRPSKI REGION, APLIKACIJE SE REDOVNO OSVEZAVAJU, BILO DA JE MOBILE DATA ILI WIFI.

NEZNAM ZASTO ALI JE BITNO DA SE POSTAVI NAS REGION. KOJI JE INACE OSIROMASEN SA IZBOROM NEKIH APLIKACIJA... :)

Tako da ako je neko imao problem sa time, eto resenja za Store Tile - Updates.

Poslednja izmena:
A sta jos treba od podesavanja kod mene je nas region i nema, jel treba find my phone ili ono automatic download updates?

A sta jos treba od podesavanja kod mene je nas region i nema, jel treba find my phone ili ono automatic download updates?

Find my phone ne radi za nas region, ali ja koristim US od pocetka i nikad nisam imao problem sa store. Meni stoji da proverava za update stalno ali ne i da ih skida.

Uzeo danas FatBoy Nokia wireless charger i radi savrseno i sa Nokia Lumia 928 i sa novim Nexus 7 2013.
Izuzetno prakticna stvar, ne zato sto me nervira da kacim i skidam sa punjaca, vec sto na stolu, gde mi cesto stoji telefon, ni ne punim telefon a sad ce stajati na tom jastucetu.
Takodje ne moram vise detetu da punim tablet, sad mora sama...

35436251-16.jpg

Zbog zatvorenosti sistema ne verujem da ce ikada biti bilo sta slicno AirDroidu.

Mada bi bilo fino da MS ponudi neko slicno resenje, pa makar i u vidu odvojene aplikacije.

Izgleda da kad su se ljudi zalili na faking Zune, da su oni to shvatili kao da ljudi NIKAD ne zele da povezu komp i tel..

Imam Lumia 620. Prezadovoljan sam. Međutim, nije mi jasno zasto na telefonu nemam mogućnost automatskog ažuriranja vremena i da li to može da se promeni. Na slici se vidi kako izgleda kada se uđe u podesavanja za datum i vreme. U telenoru sam video na izloženom telefonu da ta podešavanja izgledaju drugacije, tj. na tom ekranu postoji opcija za ujklj.isklj. automatskog ažuriranja vremena. Inače, kad palim tel pojavi se vodafon znak na beloj podlozi pa pretpostavljam da je bio zaključan. Da li neko zna kako da dobijem mogućnost za automatsko ažuriranje vremena, pošto sam primeto da tel kasni i do 2 minuta za 1 nedelju? To je složićete se puno.

wp_ss_20131209_0004.jpg

Ovako treba da bude kod svakog modela WP8.
1k6v.png

Da. Tako je i na wp8 telefonima u telenoru, ali kod mene nema toga.. Ne znam zašto. Jel ima neko ideju?

Jel ima neka aplikacija da mi skine neku radio plejlistu dok sam na wifiu, pa posle da pustim offline, eventualno i da mogu da vrtim izmedju pesama, mada nije neophodno..

Nokia MixRadio.

Iskoristi onu foru sa proxy+US regija.

Poslednja izmena:
Odradio i nasao (morao preko sysapp pushera) al kaze this app is not available for your device?

edit: ok morao je i jezik na US da se stavi, ne samo region.. zahvaljujem. Posle mogu sve da vratim kako je bilo, ugasim proxy?

edit2: kaze mixes are not available for your region.. Kad idem sign in kaze network problem, couldn't complete that operation.

Poslednja izmena:
Vrh Dno