Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je to lazna isplativost. Neko pokusava da skine teret sa ltc. Pogledaj samo buy i sell na cryptsy buy je veci od sell i tako zna da stoji po nekoliko minuta a to utice na prikaz isplativosti na coinchoose.

znaci ta fora, onda nista

EDIT: uh ftc ala je pao, jel kupuje neko

Poslednja izmena:
Ah sto se neko igra sa LTC om. sa 42 na 27 u manje od 10 sati. Nadajmo se rastu :D

...u komentarima na btc-e kazu da kinezi izlaze iz koina?

pa ne znam, ali ako je tacno uskoro cemo videti koliki je njihov udeo bio... cena ce verovatno pasti, puno je kineza :D...

To je glupost, jer ko bi izasao iz necega sto donosi zaradu? A oni komentari na btc-e nemaju veze s mozgom.

To je glupost, jer ko bi izasao iz necega sto donosi zaradu? A oni komentari na btc-e nemaju veze s mozgom.

^ nadam se da je tako... Mada ima nas svakakvih. Neki ljudi vise veruju nekom odozgo, i lakse im je tako nego da sami razmisljaju.

Poslednja izmena:
Prodajem dolare ili sta vec hocete na btc-e, nema mnogo oko 200$. Samo ako moze da mi uplati danas-sutra, ako ne prodacu coveku sa kojim sam do sada saradjivao.

Poslednja izmena:
pa ne znam, ali ako je tacno uskoro cemo videti koliki je njihov udeo bio... cena ce verovatno pasti, puno je kineza :D...

Neko je negde komentarisao, možda i ovde na forumu, da je kineski guverner izjavio da je sva ta trgovina ilegalna ali da za sada neće da reaguje. Ako je to tačno ne verujem da će Kinezi bilo šta da rizikuju (kod njih očas posla ode glava :D).

Ni Kina vise nije zatucana toliko. Ovo je buducnost, a oni pretenduju da budu lideri u svetu, pa ne ide da lider bude toliko zaostao. Mislim da je ovo prolazna faza, a meni bi i licno vise odgovaralo da u nekom narednom perdiodu bude manji diff nego visoka cena.

Namestena vest da mu padne cena, kako bi pokupovali jeftino. Videcete do kraja dana kad demantuju vest ili nesto tipa da ce razmisliti. Ima da se vrati cena gore. Kupujte dok je jeftino.

ekstrica.

tačno se bio formirao tzv. "double top". nema to veze sa vestima toliko. ja pred spavanje stavio ponudu na 850 $ i prošla.

Ko to zna, do sad-a su pumpali, mozda promene taktiku... i guraju cenu dole posle ovog

vidim i meni proso ltc na 28.x stavih nesto malo da kupim

a vircurex je i sinoc imao problema, bio down sa vremena na vreme

Lako moguce da ce cijena malo pasti, mozda je bas ova vijest razlog ovim naglim padovima i usponima od skoro 50% na LTC i 20% na btc. Mozda se kinezi uplasili.

Je li za trgovinu koristite na primer MT platformu ili direkt preko sajta menjacnice?

BTC ne donosi direktnu zaradu sam po sebi, moras ipak malo da pratis i znas...

Inace se vest odnosi na zabranu rada sa BTC zvanicnim finansijskim ustanovama - bankama, a ne fizickim licima i privatnim firmama, inace da je zabranjeno u Kini, bio bi 200$ i manje :)

Tek ce se videti, da je balon jeste jer 9x povecanja za 2 meeca nije nista drugo nego balon. Dokle i koliko videcemo.

Balon, sa naglim spustanjem cifre za onaj noob trap... Da se izazove panika na par sati i veliki igraci dodju do jeftinih coina.

Cini mi se da je ovi treci put od kad je cijena porasla na preko 1k dolara.

ma zezam se :D. Iskocio sam na 815e pa sad opet uskocio.
Mada i sad da prodam po 755e opet sam u plusu... izgleda da sam uleteo u zeleni talas :d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno