Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prilicno pouzdan tip dobih,u narednih par dana btc na 1400-1500$

Ovo sa cenom pouzdano ko dojave na fudbalske utakmice izgleda :p

u toku 2014 sigurno :) btw. ko je pratio vesti Zipzap, firma koja radi money-transfer slicno kao WU, ima 25k poslovnica u UK i 250k u Rusiji (gde je trziste jos netaknuto po pitanju BTC a imaju zalihu USD da poguraju stvari poprilicno) ocekujte veliki skok, mass-adoption od pocetka 2014., a tipujem i prvu zvanicnu banku koja ce poceti da radi ili bar ubaci u listu valuta BTC :)

http://blog.zipzapinc.com/post/52339765880/the-future-of-bitcoin-is-mass-market-adoption

Savakako dobra vest za BTC, moje licno misljenje je da je ovo rano da bi se banke igrale sa tim, ova valuta je ipak berzanska valuta :) Danas je 800 sutra je 1200 itd
al podrzavam sve sto ce doprineti rastu cene btc-a i ltc-a :)

Da,reko da izadjem u javnost pa kad bude tako kupujem prsten i idem na ozbiljnu lovu :):):)

Po meni je skroz realno da se to desi. Ovakve vesti ce samo podizati cenu valutama. Danas btc, sutra ltc i polako ce sve tako.
U ovome lako moze da lezi buducnost.

NaroCki receno, kopaj i nista ne prodaj! :D

Znam, procitao sam to. Odlicne vesti za BTC. Tako bi trebalo uskoro svuda u EU i onda nas bas briga i za mtgox i za banke i za sve.

Kakve to veze ima sa cenom BTC-a? Ako nista, moze sam oda ide gore kad ljudi uvide koliko love je u pitanju.

Kakve to veze ima sa cenom BTC-a? Ako nista, moze sam oda ide gore kad ljudi uvide koliko love je u pitanju.

mrzi me da objašnjavam očigledne stvari.

mada možda i ja nisam bio jasan kada sam rekao digao - možda je trebalo to pod navodnike, pa da bude - "digao", tj. ukrao.

Poslednja izmena:
pa da. cim se spominje kamata na to sto novcici stoje tamo, a btc 1000 $ - prva asocijacija Jugoskandik.

a gde prebaciti po tebi sa vircurexa imam tamo 0.44 BTC a?
Zeleo bih da pohvalim likove sa bitparkinga sto su mi izasli i promenili adrese da mu da naplatim na ispavne jel mi to tamo stojalo zarboljeno jos od hakovaja vircurexa

prodah bih dolare sa btc-e , ili LTC , BTC. Ako ima zainteresovanih nek se jave porukom.

Mogu da zamislim šta se sve dešavalo kada su morali da napišu ovo. :D

2013-12-04_101251.jpg

bitstamp je navodno nekih 150k btc ispremestao, a sto se tice decimala, odavno vec postoji ideja da se zbog lakseg obracunavanja promeni jedinica za 3 odnosno 6 decimala kad bude vreme :) Lakse je naplatiti 16 mBtc nego 0.016 BTC, a i lepse izgleda i deluje prirodnije i psiholoski bolje deluje.

Geldam cenu i promet po berzama, cena jedino ide gore kad se pumpa i kad oni sto su prodali jeftinije kupuju.... kad miruje, promet na berzi je veoma mali... nije manji nego ranije, ali nema veceg upliva $....

U principu sve je postala trgovina na berzi i ljudi jedino reaguju na promene cene, LTC nema druge pumpa se od neke organizacije/pojedinca...

BTC se na 1200$ lako nagura jer je ta cena vec svima bila vidjana, LTC takodje veoma lako ide do 40$ jer su videli i vecu cenu.... (za LTC sam siguran da jedan igrac samo pumpa a drugi gledaju i proracunavaju, kontam ako svi stave buy ordere ispod 40$ da ce uslediti strmoglavi dump) ili se ceka MtGox

Onaj jedan pad ne ~800$ i nije bio uspesan jer se nije odrzala niza cena da veliki kit koji je dumpovao kupi jeftinije, pa je sigurno opet presao u taktiku pumpanja

i-have-no-idea-what-im-doing-dog.jpg

evo da podsetim nekog ako je zaboravio, mozda cuva negde neki novcic, kao sto se ja setih da imam negde oko 10k bbq koina, koji nekad vredese oko 0.3 ili 0.03 btc ne secam se vise, kopah ih iz *******cije za 1 dan sad vidim vrede ~1btc
shocked.gif

ne mogu da editujem post,
kopa li neko ove novcice sto su u vrhu isplativosti? isplati li se

Koji su to u vrhu isplativosti ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno