Aha ok dobro da znam, kazem pre neki dan sam uzeo mob L9 pa cu ga od 01.12 testirati na netu tj sta koliko trosi a pritom sad je I dobro sto je MTS pokrenuo ovo da je besplatan net posle potrosenog u paketu po slabijoj brzini, nadam se da ce to da traze ZAUVEK :]
Taj neogranicen internet po slabijoj brzini je nenormalna glupost. Pri toj slabijoj brzini, jedna obicna Blic aplikacija se pokrece po 10-15 sekundi dok sve ucita. Takva je situacija bar sa Telenorom. Lepo im zvuci kad u reklami kazu "neogranicen internet", kad ono..
Pretpostavljam da bi onda bilo mnogo bolje da ostane full brzina, a da ti lepo skinu 50 din/MB (pogotovo bi bilo odlicno ako ti je ukljucen automatic update, pa kad za 10 min skine neki mizeran update od 100 MB)!? Mislim WTF?! Ako ti je sporo, izaberi opciju 'Dodaj MB', plati nesto malo i imaces normalnu brzinu.
U Telenor mrezi imas npr. 1000 mb sa full brzinom i onda kad se to potrosi ide onaj nazovi neograniceni koji nicemu ne sluzi.. Moze da se posle dokupi 500 mb za 300 din po full brzini.
Znam da ima 1000 MB po full brzini, taj paket i koristim. Nego te opet pitam, da li bi bilo bolje da posle potrosenih MB iz paketa nemas taj sporiji net, nego da imas full brzinu po ceni od 50 din/MB, kao sto je bilo godinama kod svih operatera, dok Telenor to prvi nije uveo?
uzeo u pozarevcu tu kod mene u radnji P768 8mpix 22500 platio!
Hmm bre meni nije nesto toliko jak speaker, sta znam ljudi bre meni se nikako ne dere zvucnik!!
Tj cuje mi se solidno, jel moze nakako da se namesti da kad zvoni da ne ide onako postepeno zvuk vec odma da PEGLA :] ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari