Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Naravno, jer su pojedinci varali i ubili čari ove igre.

Ja naložio moje drugare sad idemo po gradu i napadamo i hakujemo portale :D

Juče je izašla igra koju je radila firma iz Banjaluke za svoju matičnu firmu iz USA (SkyMall/Xhibit), igra se zove Ug, The Running Caveman. Radili smo još jednog Cavemana prije ovoga i meni je on i bolji (konceptulano, mada ne i grafički) ali nije izašao, bar zasad. Ali i ovaj je izašao puno bolje nego što je meni djelovao u nekim fazama razvoja, naknadno ubacivanje "misija" odnosno "mini questova" je pun pogodak, imate ih tri za svako pokretanje igre i ne morate preći sva tri, ako pređete jedan taj se izbacuje a na njegovo mjesto se ubacuje novi "mini quest". Dijamantima koje pokupite možete kupiti više oružja i duže trajanje powerup-ova. Dijamantima možete kupiti i oživljavanje kada poginete da biste mogli nastaviti. Rezultate možete u samoj igri porediti sa rezultatima drugih ako se povežete sa Facebookom, kao i posebno sa svojim FB prijateljima ako igraju igru. Inače cilj igre je pretrčati što više metara, ali vidjećete da nekad to i nećete željeti :)
Ako naletite na neke bugove možete mi javiti na PP.

Ma kome treba SA kad je izasao Soul Calibur :D Al probace se svakako :d

^ deluje odlicno, igrao sam malo ali mi se cini da se tesko i krvavo zaradjuje kes :d i da moram dugo da se igra da bi se otkljucale ostale staze i bilo koji ozbiljniji automobil..

U svakom slucaju odlicna igra.

Uh kakva je to igra bila na PC ,)

Proizvođači softvera su ustanovili (na žalost) da je ovaj model prodaje daleko bolji za njih...
Prvo dostupni su u startu mnogo većem broju ljudi, jer je aplikacija obično besplatna, a drugo - kroz kupovine iz aplikacije potencijalno mogu mnogo više da zarade nego da su istakli neku cenu aplikacije.
80% prihoda na App Store-u čine in app purchases, tako da su in app pruchases već pobedile standardni model prodaje aplikacija.

Nije toliko što ima IAP već da neki koštaju po $100. To niko normalan ne bi platio, pogotovo ne namerno.

Ne znam jel neko probao, ali mene smories sve ove HD RPG, FPS, AUTO racing igre pa probao ovo i sada sa tim ubijam vreme :D

Alchemy Classic HD

Bilo bi vrh kad bi Hearthstone stigao sto pre na Android uredjaje!
:(

Jedva cekam kad ce gta san andreas za android, valjda ce raditi na xperii T

I ja isto jedva cekam SA, evo sad prelazim VC.
Nego, da iznesem nove utiske o asphalt 8, jer sada mogu da lepo govorim o svemu jer ne igram na osakacenom telefonu.
Prvo, na N7-ici igra leti i izgleda prelepo. Prisutni su detalji koje moj stari fon nije imao(saobracaj,zastitne ograde,burad itd.) i to dodaje sasvim novi aspekt igri. Nema vise jurcanja bez gledanja ispred sebe jer sada su pored staticnih objekata tu i automobili,autobusi i kamioni. Sada igram vise takticki tako da ne uzimam prvi auto u svakoj klasi nego stedim za neki bolji, i ne bacam pare na upgrade-ove.

I ja sam isto krenuo da prelazim Gta VC, radi sasvim dobro na XT na max detaljima.

Jos nisam dosao do dela sa nekom akcijom. Na koju foru se puca, samo se tapne na neprijatelja?

Vrh Dno