Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Ne znam koliko je prakticno igrati GTA na telefonu. Mislim bar meni. To je vise za tablete.

Pa daj neke utiske. Jel ima checkpointa, da li je voznja bolje odradjena nego u VC itd.

Ne mogu puno toga da kažem, pošto sam prešao tek 6% igre.
Igra je odlično optimizovana, radi bolje nego Vice City. Naravno, teksture su detaljnije...
Ima nekoliko opcija za kontrole, ali ja koristim potpuno isti kontrolni sistem kao na GTA VC.
Malo iritira kamera u nekim situacijama, na PC-u je to bilo odlično rešeno jer sam upravljao vozilom preko tastature, a kameru podešavao mišem. Ovde moram da podignem prst sa gasa kad hoću ručno da promenim ugao kamere.
Checkpointi postoje, igra napiše "checkpoint saved", tako da ne moraš da razbijaš glavu odakle ćeš da nastaviš ako pogineš...
Najveća prednost San Andreasa u odnosu na prethodne nastavke je ono što već znamo sa pc-a/konzola: tri grada umesto jednog do kojih se dolazi vozeći kroz countryside, više vozila (od bicikla do aviona), glavni lik ima sistem skillova nalik na rpg koji se poboljšavaju kroz igru, može da menja frizuru, kupuje odeću, tetovira se, regrutuje sledbenike koji mu pomažu u misijama, ide u teretanu, jede, ide na date, kupuje nekretnine, itd.
Ima gomila klipova na youtube-u gde može da se vidi kako sve izgleda...

Ovo je toliko mracno da ne trosi bateriju na amoledu :d

Angry Birds Go!

Probao pre par dana, sta znam, nije mi nesto zanimljivo a i ume da secka na SXP.. Dead Triger 2 po mom misljenju ima bolju grafiku a klizi na xp tako da je u slucaju ptica neka verovatno neoptimizacija za ics i starije telefone.

Badland sam igrao nesto kratko i obecava mada je u pocetku sve nekako sporo pa i dosadno.

Najvise sam se navukao na Total Parking, solidna igra samo sto se desava da komande nekada ne reaguju bas najbolje..

Ski Challenge 14

Probao par staza i deluje ok.

Meni je taj badland tako glupa igrica da je to neverovatno. Sestricina kad je videla, gotovo je bilo, em je ja nisam igrao, em ova kad mi dohvati telefon u prevodu cao baterija :d

Zato je pao uninstall :d

Meni je Badland u top 5 igrica definitivno, navukao sam se samo tako. :)
Jedino sam možda Hill climb racing igrao duže.

@hsv.stoned

Dobar ti je link za ovaj Dead Trigger 2, samo ga kod mene dugo otvara :d

Poslednja izmena:
Probajte Dropchord. Zanimljiva igra. Ja sam je igrao pre, ali danas je besplatna na Amazon App Store-u.

^ probajte i igra koja se placa.. pa to ne ide zajedno :d

Ide ako se može naći besplatno, A još 12h je to moguće bez kršenja zakona. :D

Ma procitao sam ali ne znam kako funkcionise to preko amazona, da li treba nalog, tunnel bear ili sta vec a to dodje kao da nije besplatno :d

Potreban ti je samo nalog. Ne treba ti VPN.

jel ima neko resenje kad je aplikacija inkompatibilna sa uredjajem. recimo ovaj dropchord mi je inkompatibilan sa telefonom, pa ne mogu ni da da "kupim" tj. obezbedim, kako bih ga imao ubuduce kad promenim telefon.

Meni je badlands isto bio glup na pocetku ali posle sam se zarazio, odlicna igra.

^ bas tako, nisam nastavio (igrao mozda 20 min) ali ocena obecava i jos neko u ovoj temi je nahvalio igru.

Za Sonic Dash mi pise This app is incompatible with your device.
isto to i za Beach Buggy Blitz pa me zanima zasto li ove 2 igre ne rade na XP? Zbog ICS ili..?

^nisam probao, ali jedva cekam da predjem ceo Gem's Journey i da vise nikad ne instaliram ove zarazne banalne "gem" igrice.

Ja sam se onom igricom Angry Birds GO bas zarazio. :d

Inace da li moze neko da mi pojasni kako mogu da se registrujem i skidam tako nekad besplaten aplikacije sa Amazona, kad ga vec spomenuste? Jel to ide preko mog Gmail naloga ili?

Hmmm
Pa kako i sta tacno treba da uradim da bih napravio Amazon nalog? I da li posle mogu te aplikacije sa Amazona da budu vezane za moj acc od gmail-a?

Ne, to je posebna prodavnica. Idi brate napravi nalog nije nikakva nauka :)

moze bilo koji mail. kucaj u google-u amazon app store download, medju prvim linkovima ce ti biti da skines apk. onda na amazon.com napravis nalog sa kojim se logujes i za adresu stavis neku validnu americku adresu. end.

jel ima neko resenje kad je aplikacija inkompatibilna sa uredjajem. recimo ovaj dropchord mi je inkompatibilan sa telefonom, pa ne mogu ni da da "kupim" tj. obezbedim, kako bih ga imao ubuduce kad promenim telefon.

Aplikacija se prvo može skinuti sa nekim uređaja koji je kompatibilan, ili sa BlueStacks emulatorom, pa onda snimiti apk uz pomoć npr. ES File Explorer File Manager, pa onda apk prebaciš na tvoj uređaj. Tako sam ja instalirao neke programe na tablet koji nema sim karticu, a program ima mogućnost poziva, pa je samo zato nekompatibilan. Ako je program nekompatibilan zbog plaćanja, onda ovo ne radi :d

Nazad
Vrh Dno