Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

...oce li biti neka novogodisnja promocija posto ova traje do kraja godine? p.s tipa manja U.O ili manja cena

Danas potpisao ugovor na 20/1 Mb nije loše zadovoljan sam ako brzina bude stalno ovakva :)

3125376564.png

Meni su takođe danas aktivirali 10/1, a brzina koju dobijam na Speedtest-u je 6,5-7/1.

Ukoliko se ne sredi u narednih par dana, pokrećem dispute :)

Meni su takođe danas aktivirali 10/1, a brzina koju dobijam na Speedtest-u je 6,5-7/1.

Ukoliko se ne sredi u narednih par dana, pokrećem dispute :)

stavi u settings-u speedtest-a.net da ti meri u kilobytes ako ti nije namesteno

Poslednja izmena:
Da li moram da budem vlasnik telefonske linije da bih mogao da potpisem ugovor za ADSL?

A sad objasni kako ne ?

Sta ima tu da se objasnjava? Ja mislim da je sve jasno iz mog odgovora: "NE"

Pa sta onda komsija Pera moze da ode do Telekoma i potpise umesto mene npr ? Ja ne znam da tako nesto moze pa s'tim i pitam kako je tako nesto moguce uraditi sem da se ima neka debela veza u Telekomu . Pre par godina kada sam bio do Telekoma da potpisem umesto matorca nije moglo a sad "odjednom moze" ?

Ja sam uzimao telekom adsl iako se telefon ne vodi na meni. Odes sa licnom kartom u telekom i potpises ugovor za koriscenje usluge na tom i tom broju, dodje covek namontira uredjaj i ti dobijas racune na svoje ima na tu i tu adresu.

meni nisu dali iptv na moje ime nego sam morao na mammino jer je linija na njeno ime
Ja sam uzimao telekom adsl iako se telefon ne vodi na meni. Odes sa licnom kartom u telekom i potpises ugovor za koriscenje usluge na tom i tom broju, dodje covek namontira uredjaj i ti dobijas racune na svoje ima na tu i tu adresu.

Ljudi, juce uzmem na promociji paket 20/1 za 1900din. Uvece sam dosao kuci i od tada mi internet prekida na svakih par minuta. Radi nekih desetak minuta pa prekine na minut, i sve tako. U tih par minuta sto radi na speedtest prikazuje neke bezveze brzine.

Sta tu moze da bude problem? Imam onaj stari beli modem.

nazovi tehničku podršku,aktivni su 0-24h

Zvao sam i pirjavio kvar, ali sumnjam da ce ista da rade pre ponedeljka..

Imam isti problem nakon prelaska na 10/1 od pre 4-5 dana.

Nisam još, ali se znalo dešavati povremeno i pre prelaska na novi paket. Dva meseca radi OK, pa nedelju dana zeza. Sačekaću malo, možda se stabilizuje.

Sta tu moze da bude problem? Imam onaj stari beli modem.

Po ovome što si okačio jako mala SNR margina za dolazni saobraćaj i samim tim gomila grešaka.
Prigušenje nije veliko tako da mislim da ti oni ovo mogu srediti dal povećanjem snage ka tebi ili možda zamenom rutera ili nešto treće.
Cimaj ih nek pošalju tehničara i sredi vezu..

Jedno pitanje - nemam više ADSL kod telekoma, ali me zanima šta se dešava sa mail adresom koju sam imao kod njih? Znam da mi je radilo jedno vreme i nakon raskida ugovora, ali danas baš nešto pokušao da se ulogujem na Webmail i neće sa podacima koje sam koristio. Jel moguće da gase mail naloge za one koji nisu više korisnici?

Verovatno u odredjenom intervalu ciste naloge onih koji vise nisu korisnici pa ti je zato jedno vreme radio, nista cudno jer email je deo usluge koju ti vise ne koristis.

lol :d

Akcija im je originalna ako nista drugo, jer niko pre njih se nije toliko ponizio pokazujuci intelekt koji malo koja kompanija ima kod svog menadzmenta.

Nazad
Vrh Dno