A što se trickstera tiče, uopšte mi nije jasno zašto su izbacili svajpanje. Ovaj novi način kretanja kroz opcije je retardiran:banghead:
Probao sam juce
[ROM] [CM-11.0] [KRT16S] Dreams - version 4.4.1 i nakon njega
[ROM] [UNOFFICIAL] CyanogenMod 11 for the Samsung Galaxy Nexus
(nisam citao dovoljno pazljivo jer su oba zasnovana na CM-u).
Iskustvo:
Ja bih kaznjavao korisnike koji napisu nesto tipa super fast, lighting fast i ostale nebuloze. Ovo se vuce kao 2X prebijena macka. Probao stock launcher, launcher 3 i Nova-u. Lagovanje na svakom koraku. Pokusavao sa ukljucenim - iskljucenim 2D drawing pod GPU rendering jer kao sto je poznato GPU drivers za 4.4 je out of date. Smanjio mu i Windows, Transition i Animator scale na 0,5.
ROM- ovi su se zadrzali na fonu cca. 30minuta (zajedno). Nisam odavno (nikada), "vozio" nesto ovako lose na telefonu.
Naravno posto me djavo ne pusta na miru sada cu da probam i Slim :-devil-: . Popljuvacu ga kao i ostale vec vidim ali petak je, sta da se radi.![]()
Iskustvo:
Ja bih kaznjavao korisnike koji napisu nesto tipa super fast, lighting fast i ostale nebuloze.
Tako je i meni jednom bilo, radio sam factory reset i nije pomoglo, ali srećom sam imao još jedan rom u memoriji i kada sam flešovao taj drugi sve je proradilo... Ako imaš neki u telefonu probaj.Imam problem sa telefonom, nece da se puni i ne vidi ga PC kako treba kada ga kacim na USB, dobijam error.
Inace na njemu je cataclysm i TWRP. Sve je radilo super do pre par dana kada se moj sin igrao sa njim dok nije skroz ispraznio bateriju i ugasio se. Onda jedva je krenuo da puni.
Zanimljivo je sto ponekad i krene punjenje (jedva) i onda kada iskljucim kabl od punjaca on to ne detektuje odmah nego jos neko vreme prikazuje da se puni.
Hteo sam da ubacim stock 4.3 jer mislim da ce onda sve da mi se vrati u fabrickom stanju ali toolkit mi ne vidi telefon.
Sta da radim?![]()
Eh bre, kao da si od juce na xda, pa ne znas za ove komentare :d
Radim BackUp SlimKat-a jer hocu da mu "turim" franco-a 394. Bole me oci od "nepostojanja" boja.Odgovorim odma` cim probam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari