Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Pošto nije za tebe, stock, i mirna glava :)

To sam i ja razmisljao. Jel ima neki toolkit za gnex kao za Nexus 4, poput wug toolkita? Tako mi lajlakse da mu odradim. Ili preko recovery-a?

Imaš wug toolkit za gnex, a možeš i da nađeš zip pa preko recovery-ja, kako ti volja :)

Ok, znaci moze Wug. Ima da fasuje Wug-a, pa sta bude. :D

Ajde srećno! :-D

Pazi da ne bude posle samo "A gde su mi kontakti, poruke, slike, muzika, paaa sta si to uradio sad?!" ... itd
:D

Ne,ne, backup ce se odraditi :) Pa nisam toliki tantus :D

Nije loše za nightly :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385685785647.jpg
    uploadfromtaptalk1385685785647.jpg
    69.9 KB · Pregleda: 111
Šta si mu to uradio Vojkane, jel si zaboravio da skineš telefon sa punjača? :d
A što se trickstera tiče, uopšte mi nije jasno zašto su izbacili svajpanje. Ovaj novi način kretanja kroz opcije je retardiran:banghead:

Poslednja izmena:
Probao sam juce
[ROM] [CM-11.0] [KRT16S] Dreams - version 4.4.1 i nakon njega
[ROM] [UNOFFICIAL] CyanogenMod 11 for the Samsung Galaxy Nexus
(nisam citao dovoljno pazljivo jer su oba zasnovana na CM-u).

Iskustvo:
Ja bih kaznjavao korisnike koji napisu nesto tipa super fast, lighting fast i ostale nebuloze. Ovo se vuce kao 2X prebijena macka. Probao stock launcher, launcher 3 i Nova-u. Lagovanje na svakom koraku. Pokusavao sa ukljucenim - iskljucenim 2D drawing pod GPU rendering jer kao sto je poznato GPU drivers za 4.4 je out of date. Smanjio mu i Windows, Transition i Animator scale na 0,5.
ROM- ovi su se zadrzali na fonu cca. 30minuta (zajedno). Nisam odavno (nikada), "vozio" nesto ovako lose na telefonu.
Naravno posto me djavo ne pusta na miru sada cu da probam i Slim :-devil-: . Popljuvacu ga kao i ostale vec vidim ali petak je, sta da se radi. ;)

Ja da sam na vasem mestu roknuo bih neki dobar 4.1.2 custom rom i uzivao.
To je poslednja verzija koja je na gnex radila kako bog zapoveda.
Sve posle toga su kompromisi i budzenja.

ima par 4.2 i 4.3 romova koji rade vrhunski :)

Probao sam juce
[ROM] [CM-11.0] [KRT16S] Dreams - version 4.4.1 i nakon njega
[ROM] [UNOFFICIAL] CyanogenMod 11 for the Samsung Galaxy Nexus
(nisam citao dovoljno pazljivo jer su oba zasnovana na CM-u).

Iskustvo:
Ja bih kaznjavao korisnike koji napisu nesto tipa super fast, lighting fast i ostale nebuloze. Ovo se vuce kao 2X prebijena macka. Probao stock launcher, launcher 3 i Nova-u. Lagovanje na svakom koraku. Pokusavao sa ukljucenim - iskljucenim 2D drawing pod GPU rendering jer kao sto je poznato GPU drivers za 4.4 je out of date. Smanjio mu i Windows, Transition i Animator scale na 0,5.
ROM- ovi su se zadrzali na fonu cca. 30minuta (zajedno). Nisam odavno (nikada), "vozio" nesto ovako lose na telefonu.
Naravno posto me djavo ne pusta na miru sada cu da probam i Slim :-devil-: . Popljuvacu ga kao i ostale vec vidim ali petak je, sta da se radi. ;)

Ja bas mislio neki od njih da probam...

Imam problem sa telefonom, nece da se puni i ne vidi ga PC kako treba kada ga kacim na USB, dobijam error.
Inace na njemu je cataclysm i TWRP. Sve je radilo super do pre par dana kada se moj sin igrao sa njim dok nije skroz ispraznio bateriju i ugasio se. Onda jedva je krenuo da puni.
Zanimljivo je sto ponekad i krene punjenje (jedva) i onda kada iskljucim kabl od punjaca on to ne detektuje odmah nego jos neko vreme prikazuje da se puni.
Hteo sam da ubacim stock 4.3 jer mislim da ce onda sve da mi se vrati u fabrickom stanju ali toolkit mi ne vidi telefon.
Sta da radim? :)

Mislim da je tebi usb vrisnuo... Jel si probao da ga očistiš? Mada ne bi bio prvi kome crkne port.

Jesi li ranije imao instalirane drajvere koji su lepo videli tel? Ako jesi, restartuj telefon u bootloader, startuj cmd na kompu, prebaci se u folder gde je instaliran toolkit (tj gde se nalazi fastboot.exe) i kucaj fastboot devices, ako vidi tel možeš da flešuješ, ako ne port je

Poslednja izmena:
Imam problem sa telefonom, nece da se puni i ne vidi ga PC kako treba kada ga kacim na USB, dobijam error.
Inace na njemu je cataclysm i TWRP. Sve je radilo super do pre par dana kada se moj sin igrao sa njim dok nije skroz ispraznio bateriju i ugasio se. Onda jedva je krenuo da puni.
Zanimljivo je sto ponekad i krene punjenje (jedva) i onda kada iskljucim kabl od punjaca on to ne detektuje odmah nego jos neko vreme prikazuje da se puni.
Hteo sam da ubacim stock 4.3 jer mislim da ce onda sve da mi se vrati u fabrickom stanju ali toolkit mi ne vidi telefon.
Sta da radim? :)
Tako je i meni jednom bilo, radio sam factory reset i nije pomoglo, ali srećom sam imao još jedan rom u memoriji i kada sam flešovao taj drugi sve je proradilo... Ako imaš neki u telefonu probaj.

Daj mi link za neki rom da probam, ponekad uspevam da ga povezem na kratko preko USB ali ne dovoljno dugo da bih koristio toolkit.

Eh bre, kao da si od juce na xda, pa ne znas za ove komentare :d

Ma da im... *** sve na ***. :-devil-::d

Za promenu (na bolje), ovaj SlimKat radi lepo. Nisam stigao mnogo da se igram sa njim, veceras cu ali ovako na prvu s obzirom da je alfa radi sasvim OK. Nema laga na stock launcher-u, ostalo cu da probam posle. Vratio sam backup preko Titanium-a (uradio kako treba), a na prethodna 2 ROM-a je prekidao pa sam radio restore apps na dva puta.

Screenshot_2013-11-29-13-47-30.png

jel ima glitcheva kod screenshota i rotacije? reboota? kako se ram ponaša posle npr 24h uptime (ako sastaviš toliko bez restarta :D), koliko uopšte imaš free (posebno u odnosu na 4.3)?

eto par pitanja da imaš na lageru :)

Radim BackUp SlimKat-a jer hocu da mu "turim" franco-a 394. Bole me oci od "nepostojanja" boja. :p Odgovorim odma` cim probam.

kako si kvaran, a zamolili ljudi da koristiš kernel koji ide uz rom zbog reportovanja bugova... :D

Pise za 4.3 and up a na download stranici pise 4.3/4.4. Soooo....flash it! :-devil-:

Vrh Dno