Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I vratilo se na 44$.

Flushing the noobs :D

Poslednja izmena:
uf... btc krenuo na 900e :zgran:... ima li ovo kraja? :d

Skeniraj pasoš, nije ti to teško. Ja sam svoj slikao telefonom i to je prošlo odmah.

Skenirao pasos i uvjerenje i poslao.

I ranije sam slao slike sa telefona, to uvjerenje je izgleda problem jer njega navode kao razlog odbijanja.

Drugo nemam, a njegov izgled jeste ruzan sta cu. Nas mup izdaje parce papira sa malim pecatom i potpisom....

Poslednja izmena:
Baš me zanima koliko je zapravo BTC-a do sada nestalo iz sistema na neki sličan način...

Skenirao pasos i uvjerenje i poslao.

I ranije sam slao slike sa telefona, to uvjerenje je izgleda problem jer njega navode kao razlog odbijanja.

Drugo nemam, a njegov izgled jeste ruzan sta cu. Nas mup izdaje parce papira sa malim pecatom i potpisom....

Ja sam uslikao vozacku i racun od napajanja (sa mojim imenom) i prihvatili su. Prije toga sam umjesto racuna poslao uputnicu za doktora ali su me odbili :D

To je posledica panicne prodaje cim cena padne za par dolara

Ovi sto su ga pumpali sad LAGANO isplacuju, ne previse ostro da ne bi naglo palo, al lagano ali sigurno... Sto je bilo i ocekivano posle 400% rasta u zadnja tri dana

jel ovo puce balon? dali se sad istovariti :wc: ili jos malo sacekati?

Da li je neko iz Republike Srpske ili iz BiH slao novac sa bitstampa? Nisam jos otvorio racun pa me interesuje u kojoj je banci najmanja provizija. Hocu da prosirim rudnik a nemam kod sebe kesa pa sam prinudjen da povucem sredstva. Ako se dobro sjecam u Srbiji je najpovoljnije preko Intese ali nisam siguran da li je i U RS isto.

Bratjo kako cemo mi da dovucemo ove silne hiljade u novcanik, to mene brine :) sumnjam da mi nece praviti banka problem ako posaljem 5k $ ;)

Bratjo kako cemo mi da dovucemo ove silne hiljade u novcanik, to mene brine :) sumnjam da mi nece praviti banka problem ako posaljem 5k $ ;)

Banka neće, njih to ne zanima, samo potpišeš izjavu i novac je tvoj.

E sad, treba sam da se javiš "onima", da im ime ne spominjem, ako misliš da treba. :D

Nah... sto da ih cimam :) Salim se, jel moze *poslala mi tetka * ili *radio sam site firmi iz Nemacke* :)

jel bolje "vaditi'' ltc preko PPS ili RBPPS na ovom cointronu .. dok se ne sredi litecoinpool

Krece pump FTC :)

... po ovim grafikonima izgleda kao da cena sada i nije naduvana? ... nije isto kao i u aprilu.

1.jpg2.jpg

Poslednja izmena:
Pa da mada diff ljudi sve manje i manje gledaju.... samo vidite kad se ltc pojavi na velikim berzama, pazite se jel muljatori lako mogu da obrnu taktiku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno