@Sale KG....sto mislis da bi na granici oduzeli? Pricam o realnim situacijama, ne ono da im se moze. Npr. svaki put kada idem preko niko mi nikad nije trazio da gleda u novcanik koliko para nosim/prenosim (znam da mogu da traze da imam neki minimalni iznos Eura po danu), ili dokaz od banke (tako nesto), niti me pretresaju. Ne pricam sad da prenosim milione u vrecama, to je druga prica, ali po 1k-10k (dajem samo primer iznose) mislim da nije nikakav problem "sakriti", pa i sve da ih gurnem u bulju mislim da ce vredeti takvog uzitka![]()
pa da ali ako do 5k ne moras da prijavis ti unesesh 4999 i ne mora da prijavish i ne mogu da ti oduzmu jer je ispod onog iznosa koji mora da se prijavi zar ne
kako da rebuildujem bazuuuuu ili da spasim da ne ostanem bez novcica (nemam backup ni wallet.dat)
evo ja sam prodao 8 novembra 400 ltc po 5 dolara... tacnije izgubio sam 20.000 dolara...
sto u gacama lepo kulturno u novcaniku 4999mozhe samo da ih gleda
![]()
2. Mada je unos deviza u Republiku Srbiju slobodan postoji obaveza njihovog prijavljivanja prilikom ulaska u zemlju. Strani putnici i naši građani na privremenom radu u inostranstvu treba da devize koje unose pismeno prijave Potvrdom o unošenju efektivnog stranog novca, koja se može dobiti od graničnog carinskog organa, jer prilikom prvog izlaska iz naše zemlje mogu izneti u inostranstvo devize najviše do iznosa koji su pismeno prijavili prilikom ulaska u zemlju.
Ne kazu dzabe:
Nista se ne mora osim umreti i placati porez!
Elem preporuka za pool?
Da li vam je ikada ijedan carinik brojao novac? Možete i da uđete iz Republike Srpske, totalno opušteno se prolazi.
Koji pool je sad najbolji?![]()
Ljudi jel zna neko kako da povučem novčiće sa Litepool.eu na menjačnicu a da nije automatic payout? Nigde nisam našao opciju za manuel payout, a u transakcijama ima opcija da se izabere da se vide samo manuelne isplate.
Ako saznas ista osim ovog nadji nekog lika u komsiluku javi i meni matereti sta i kakoPozz ljudi,
Totalno sam novi u ovom crypto svijetu. Vec par dana citam, i hocu da kupim LTC, e sad nez gdje je najbolje da ga kupim i da li uopste da kupujem sad, jer vidim da mu cijena raste?
Ako neko moze da napise neke savjete, smjernice, bio bih zahvala.
LP,
Drazen
kojji ***** 35 dolara ltc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari