Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Kimins @The PunisheR
Da, on je potvrdjeno odgovoran za štucanje TT-a u svakoj temi/stranici gde je bilo mojih komentara.
Za one jutjub linkove gotovo sigurno nije, slažemo se i tu.
Sutra, prekosutra ću testirati sa drugim dužinama gifa, i mene zanima koju može progurati bezbolno (mada to sigurno zavisi i od uredjaja i verzije Tapatalka)

Ako moj One ne moze da izgura- *****a....

ajde bilo koji one, ali ako TVOJ neupdateovani ne može onda ***... :D

nije do telefona nego do tapatalka

Moguće je da će bilo kakav gif da pravi problem. Treba poslati email podršci nek testiraju i srede to jer ne možemo cimati ljude da menjaju avatar.

Edit: @poolmaker ipak je onaj tvoj bio previše, Mare i r0nln imaju gif i ne blokiraju tt.

Poslednja izmena:
Moguće je da će bilo kakav gif da pravi problem. Treba poslati email podršci nek testiraju i srede to jer ne možemo cimati ljude da menjaju avatar.

Ja sam to već učinio jedared, ne u vezi avatara već ranije.
I odustao kada sam shvatio da se situacija sa Tapatalkom u pogledu bagova vrlo verovatno nikada neće bitnije izmeniti.

Jer da suprotno istina, već bi se izmenila situacija.

Ne znam koliko ljudi mesečno kontaktira developere povodom bagova ali su brojke sasvim sigurno impresivne :)

Prihvatio sam ga takvog kakav je i više ne razmišljam o njegovim manama.
A sa avatarom ću se pozabaviti još, koliko sutra testiram/o 250 sekundnu verziju.

Poslednja izmena:
Samo da znaš, dok testiraš taj tvoj gif, testiraš i naše živce :mad:.

Samo da znaš, dok testiraš taj tvoj gif, testiraš i naše živce :mad:.

Svestan sam toga, nemam nameru da sprovodim svoje želje naspram želja ostalih članova foruma.
Pa ako nije problem može se ovako organizovati stvar?
Pripremim različite verzije i sutra u 11 pre podne postavim prvu.
Članovi koji budu aktivni mi daju fidbek da li i koja verzija ne usporava Tapatalk.
I za dvadesetak minuta je sve gotovo.

Svestan sam toga, nemam nameru da sprovodim svoje želje naspram želja ostalih članova foruma.
Pa ako nije problem može se ovako organizovati stvar?
Pripremim različite verzije i sutra u 11 pre podne postavim prvu.
Članovi koji budu aktivni mi daju fidbek da li i koja verzija ne usporava Tapatalk.
I za dvadesetak minuta je sve gotovo.

Moze.

Testiranje, verzija od 350 sekundi.
Zamolio bih članove koji su trenutno na Tapatalku da provere pravi li probleme.
Komentar ovde ili još bolje u PP.
Ako pravi probleme menjam na 250 verziju, editujem ovaj komentar i tako naniže.
Bez loženja i šaljivdžija molim :)
Budući da je ovo bitno samo za mene a ne i za forum zamolio bih moderatore da obrišu ovaj komentar kada se završi test.

edit: Verzija 250

edit: Verzija 150

edit: Verzija 50

Poslednja izmena:
Ti to nas malo zezas? Je8e me tt vec neko vreme i sad provalim zbog cega. Pa nismo mi pokusni kunici!

Menjaj taj avatar ili nek modovi/admini reaguju.

Procitao, nego smeta mi sto sve teme u kojima si učestvovao prave problem.

Trebao si da promenis avatar, a ovaj kao gif okacis u posebnoj temi. Pa onda testiranje koliko god je potrebno.

Procitao, nego smeta mi sto sve teme u kojima si učestvovao prave problem.

Trebao si da promenis avatar, a ovaj kao gif okacis u posebnoj temi. Pa onda testiranje koliko god je potrebno.
Upravo se završava testiranje.
Stavljam verziju 50, javi da li i ona pravi probleme.

Za razliku od browsera koji renderuje celu stranicu i avatari su sinhronizovani, TT renderuje samo ono što se vidi i ponovo učitava kako se skroluje i gif mu nije jača strana.
Na stranici gde imaš 4 poruke kako se preko nekog pređe tako trzne dok ga ne učita ponovo. Sa ovim avatarom se to lepo vidi jer krene da odbrojava od nule.

U odnosu na onu prvu verziju ova od 50 je milina, kako si ga smanjivao tako je vreme blokiranja bilo sve kraće.

Da, gifovi od dosta slika su mu definitivan problem.
Zanimljiva je stvar da je u pitanju gif od 29.3 kilobajta i 75x75 piksela jer toliko je maksimalno dozvoljeno po pravilima Bench foruma.
Šta li bi učinio Tapatalku da je reč o nekom drugom forumu sa većim dopuštenim animiranim avatarima ne smem ni da pomislim :D
Kimins hvala ti na fidbeku.

Nadam se da je ova priča gotova.
Nikad se ne zna, Tapatalk je to, nije isključeno da će nekome i ova verzija praviti frku.
U tom slučaju samo mi javite i brišem ga.

Nemam nista protiv tvog avatara ni tebe, ali zasto si bas zapeo za njega? Msm uopste za animirane avatare?

Meni je sad ok, al nije svima. Tako da bih te ovom prilikom zamolio da stavis ne animirani avatar.

Brišem ga.
Bagovaće TT i bez njega sigurno, takav je kakav je.
Ali nije ni avatar vredan ove sapunice koliko god da mi se svidja.

To pokusavam da ti kazem. Ovako promenis pa nek kukaju, znas da nije do tebe.

To pokusavam da ti kazem. Ovako promenis pa nek kukaju, znas da nije do tebe.

Shvatam ja sve.
Medju nama rečeno :) avatar je otišao u penziju ali sam dobio gajbu piva na opkladi.
Sinoć sam pričao sa poznanikom da će krajnji ishod priče biti upravo ovaj/ovakav.
On mi nije verovao pa mi reče "Ne s*ri, ajde u opkladu"
Tako da avatar je otišao ali napravićemo mu daću bogovsku, još samo kiflice fale :D

Ima novo ažuriranje za TT4 PRO verziju ono što se vidi da su smanjili ikone foruma na kojima si registrovan i dodali 3 taba (explore, accounts, inbox). Zanmiljivo izgleda u svakom slučaju :)

Poslednja izmena:
Mnogo je sad bolji i brzi. Bas lepo otvara teme kad udjes i skrol je dobar.

Koja je to sada verzija TT-a?

Pro 4.3.0

Skrol je bolji jer su promenili kako renderuje stranicu, možda sad troši malo više memorije ali definitivno je ovako bolje.

Sad radi i onaj problematični YT link.

Poslednja izmena:
Free 4.3.1 :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno