Šta je novo?

AMD R9 280X zvanicna tema!

Ma da, krsh rebrandirani, niko to nece kupiti... :p :D

Poslednja izmena:
Ok to me zanima, znaci voltaza je otkljucana???
Kakvo je hladjenje % ventova i temperature na istim? Poz

Evo ga druze,pitaj jos nesto ako te zanima:

attachment.php

Prilozi

• cgminer.JPG
    cgminer.JPG
    176.8 KB · Pregleda: 922
Neko odustao od rezervacije i zvali mene tako da sutra stiže Asus dc2t za maltretiranje. :D

Šta smo ono rekli :), jel razlike praktično nema između Top i običnog modela? Ja naručio običan malopre pošto je malo jeftiniji.

To i mene muci, da li da uzmem no Top model, pa dosao da pitam ima li neko iskustva? Kad ono kolega vec pitao...

i ja sam uzeo, dc2 tajje non Top jel da, pa sad da didem da platim,
ce kupi bre neko btc :p

javljam utiske kad stignu

Koliko je potrebno napajanje za ovu grafičku? Ja imam LC Power od 600w pa ne znam da li ću moći i snjim da je poteram ili i u to treba da uložim. Za sad mi radi ok sa 6950.

Poslednja izmena:
Trebalo bi da radi....

Da li bi neko bio dovoljno dobar da mi kaze gde da narucim asusa DC2u Novom Sadu ako moze, mada nije problem i ako je dalje (na pm naravno), izvrteo sam sve moguce brojeve telefona tako da sam ostao bez ideje. Hvala:D !

Jel ima neko info kakve su Safirke dual-x 280x sto se kopanja tice,tj kako im je hladjenje odradjeno?

Evo biosa moje karte,ako nekom zatreba moze da proba da ufleshuje ovaj bios.....

Prilozi

• Tahiti.rar
    103.5 KB · Pregleda: 54
imam ja dual x 280x, kad je podesim kacicu rezultate, u odnosu na asusa izgleda kao malo dete, uplata koja opasuje kartu je plasticna, u rudniku je poslednja, uzima svez vazduh, drzi se na 61'C ima u hardver temi screen shot, ali smanjio sam max napon i klok 900/1250 zbog potrosnje, ambijentalna temp 22'C,
napon moze samo iz trixx-a da se menja, def je mislim 1200 ako se dobro secam

Poslednja izmena:
Da li neko nesto zna ili ima iskustvo sa GIGABYTE R9 280X ? Kako se pokazala za mining?

imam ja dual x 280x, kad je podesim kacicu rezultate, u odnosu na asusa izgleda kao malo dete, uplata koja opasuje kartu je plasticna, u rudniku je poslednja, uzima svez vazduh, drzi se na 61'C ima u hardver temi screen shot, ali smanjio sam max napon i klok 900/1250 zbog potrosnje, ambijentalna temp 22'C,
napon moze samo iz trixx-a da se menja, def je mislim 1200 ako se dobro secam
Drzi ti tog Sapphire ko malo vode na dlanu, ne daj to nikome, to ti je moj savet.

meni je sad mnogo smesno sto su povecali cenu grafickamasa bf4 za 2-3k (ovo sam video samo za dual-x)
sad dualx kosta vise nego sto sam ja platio moju vaporku :D

bas sam se razmisljao da je prodam i uzmem jos jednog asusa ili da prodam asuse i uznem safire?
sad mi rig ne vidi jednu kartu i sa tim se mlatim,

inace izmedju asus dc2 i dc2T ima razlike, dc2T ima kvalitetnije cipove sto neko rece i daje vise

(ne saljite mi PM za prodaju nije oglas)

To sto jedna karta daje vise a druga manje je sve do biosa ..

@GoranM, sto kad daje najmanje a i u AB mu nije otkljucan napon

Na koliko si uspeo da namestiš tog Sapphire-a? Koliko daje na 950/1250 ili na 1000nešto i 1500? Vidim da nisi zadovoljan s njom, jedino valja onda što ima i BF4 ;).

Mislis na ovo?

attachment.php

Prilozi

• blank.JPG
    blank.JPG
    52.8 KB · Pregleda: 497
da da to fala...

Kakva je Gigabyte R9 280X? Jel neko probao?

Koliko sam procitao ovde na forumu locked napon je ...

Vidim da niste zadovoljni sa Dual-X, a mene interesuje da li je on vredna BF4 koji dodje uz nju, ili mozda da pazarim ASUS model, pa de naknadno krpim za igru. Igra je oko 40 evra pop key sajtovima, i jso premium,uuuuu :) Ja trenutni imam Dual-X hladnjak na 6950, odlicno radi posao, ne cuje se, oc na 980Mhz stabilan, jedni sto nema backplate pa se malo iskrivil, pa verujem da ce dualx na r9 280x isto da radi, tjs da se krivi na dole :(

bf4 kupi od ovako nekog ko je dobio uz grafu a ne treba mu

Vrh Dno