nisam imenjakImenjace, a da u sledeci ubacis i varijantu da za fotogaleriju Note2Gallery.zip u aromu?
koji sat?Sale, gde mi je onaj veliki sat sa vremenom na pocetnoj stranici?
dodacu kao opciju u appSale ovaj poslednji neat je extra, svaka cast...Samo fali od modova note2 keyboard i no call increse ring, koje sam ja bas koristioGde mogu da ih nadjem?
Nisam radio "aroma" instalaciju ali čitam da se bira šta hoćeš da instaliraš ? Kad kreće "aroma instaler", kad flešujem zip fajl ROM-a? Da li nudi nekoliko opcija kao celine , dve,tri, ili se mora štiklirati svaka app ili widget posebno?
Znači ti bitni koraci, da ne preskočim nešto!
Sale, ja baš gnjavim, kako instalirati 240 MB. Može li to bilo ko ili samo programer ?Pa dobro fajl jeste poveci, ali opet manji od samsungovog, ili nije, nisam siguran. Uglavnom ono sto ja instaliram sebi od tih 666mb je 240mb![]()
Nemoj ništa stiklirati ili sačekaj novu verziju da pojednostavim toSale, ja baš gnjavim, kako instalirati 240 MB. Može li to bilo ko ili samo programer ?
Drugo, vidim ljudi "štikliraju" šta im treba tokom instalacije inače nemaju kasnije tu app ili opciju..
Kad sam instalirao starije verzije nisam "štiklirao", ali dobro ne smeta i da ponovim koji put.
Prvo hvala. Baterija jeste najbolja, definitivno.perfektan je, sve ide glatko i čini mi se najbolji do sada za bateriju, iako sam ga tek juče stavio kada je okačen, tako da je to verovatno i samo subjektivan utisak ali znam da sam se danas već par puta iznendio kada sam pogledao bat.
sitnice koje sam primetio su da kada se čekira da pokazuje procente baterije, oni nestaju nakon restarta, iako ostaju čekirani.
druga stvar je da kada prilikom instalacije za 23 toggles cekiram s4, nemam onu ikonicu advances i ne radi neat update, kada ponovo flesnem ali izaberem onu drugu opciju, a ne s4, sve bude ok.
blesavo mi je da pišem ove sitnice ali si rekao da ti često vrede te povratne informacije, a mrzelo me da gledam na xda da li je to već neko spominjao jer svaki put kada okačiš novi neat, ispišu gomilu strana do sutradan
kakogod, sale, hvala za odličan posao!!!
zaboravio da kazem da sam išao na čistu inst. (koristio onu skriptu romnuke)
i zaboravio da pitam, šta instalise kada se čekira "date" odmah iza "clock" koji ako se ne čekira nema alarma (pitao neko malopre)?
nisam imenjakja sam Saša
valjda nije tesko downloadovati kroz neatupdate app? trudim se da ne menjam mnogo sistemske apps
Tek sam posle video da je to dodato kroz update
ne koristim te procente, slučajno sam nabo i primetio. za s4 toggles sam malopre ukapirao :sly: da to nisu... ali si ti već odgovorio
ok, za clock znam, napisao sam to jer je neko pre pitao za alarm, nego sam pitao za date koja je to app?
neat update mi sada skroz ok radi, izgleda se to onda samo slucajno potrefilo, pa sam pogrešno povezao da ima veze sa toggles, sorry
Pa zamrzni ga sa TB i milina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari