Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Volim tu priču o katastrofalnim falinkama Xboxa i PS3...Imam debeljka PS3, uzeo sam nakon toga polovnjaka isto debeljka za krekovane igre (doduše, novija iteracija, ali još uvek nije slim), i ni meni niti ikome iz mog okruženja, a znam bar 5-6 ljudi koji su isto na debeljku, se nije desio nikakav problem. Sa druge strane, svima koje znam je crkao Xbox 360 barem jednom, nekima i više puta, a svoj sam srećom brzo prodao pre crkavanja odmah kada je ta priča krenula, ne znam šta je posle bilo sa njim 🙂

Naravno, ne sporim ja da su neki ljudi imali problema, ali ekvivalentirati probleme PS3 i Xboxa 360 i stavljati ih pod istu kapu je zlo 🙂

Ljudi ovde sve generalizuju. Kazu debeli ps3 crkava a ne naglase da je 90% debelih koji se pregreju iz serije cechC i cechG.
Isto tako i za xbox. Debeli =rrod. Neprave razliku izmedju xenon i jasper ploce. Tako da nekom ko ne prati to stvore sliku da su sve debele iste tj popravljane.

Sony nije potvrdio tu cenu. Ako ovo i izadje, znajuci nase lihvare, kod nas nece biti ispod 70000rsd

Uh, za 500 dolara ovo je stvarno odlična kupovina...

Takvom bundle-u sam se nadao. Znao sam da mora da je istina cim je neko pustio buvu pre mesec dva da ce se pojaviti takav bundle.
Mora da bude 499$ nema druge, to je najbolji nacin da Sony proda sto vise Vitica i natera ljude da kupuju igre za nju.

Koga briga, masa ljudi ce uzeti i posle preprodati vitu kojoj ce cena da padne na smesan nivo.

Demon's & Dark Souls inspired the PS4's features, says Yoshida

Yoshida also admitted that he played those games for about 80 hours at home and another 50 at his office. :d

Elsewhere during the podcast, Yoshida named his top 10 games of the generation. His list is as follows (in order of importance):

Journey
Demon's Souls [tie]
Dark Souls [tie]
The Last of Us
Uncharted 2
Sound Shapes
Persona 4: The Golden
LittleBigPlanet
Grand Theft Auto 5
Call of Duty 4: Modern Warfare

Od danas dostupna proba PS4 u novoj radnji Win Win-a,Beograd Bulevar Arsenija Čarnojevića 69b

Volim tu priču o katastrofalnim falinkama Xboxa i PS3...Imam debeljka PS3, uzeo sam nakon toga polovnjaka isto debeljka za krekovane igre (doduše, novija iteracija, ali još uvek nije slim), i ni meni niti ikome iz mog okruženja, a znam bar 5-6 ljudi koji su isto na debeljku, se nije desio nikakav problem. Sa druge strane, svima koje znam je crkao Xbox 360 barem jednom, nekima i više puta, a svoj sam srećom brzo prodao pre crkavanja odmah kada je ta priča krenula, ne znam šta je posle bilo sa njim 🙂

Naravno, ne sporim ja da su neki ljudi imali problema, ali ekvivalentirati probleme PS3 i Xboxa 360 i stavljati ih pod istu kapu je zlo 🙂

Imam debeljka PS3 i nemam problema, osim sto se mozda malo pregreva (cuje se vent malo vise posle duzeg igranja). Takodje imam i debeljka Xbox i tu takodje nema problema.

Nema sanse, ako je standardni demo booth ima knack i neke arkadice.

Nećemo znati dok neko ne ode😉

Pa ono, trenutci dosade, aplikacija za Android.
IT sekcija im je katastrofa!
Bolje da zaposle nekog sa ovom foruma da im pise tekstove.

Pročitah danas "vest", upišao sam se od smeha, veze s mozgom nemaju 🙂

Čestitke 🙂

Oko gornjeg teksta...kao što vidite, kao i u 99% slučajeva, B92 prepisuje sa stranih sajtova, uglavnom hrvatskih (ili ih makar potpisuje...) tako da nema poente tražiti neki dublji i smisleniji tekst. To gore je jasno navedeno da je preuzeto sa Index.hr.

Sa jedne strane, to je lako osuditi, posebno što verovatno u celoj redakciji B92 nema nikoga ko prati gejming scenu. Sa druge strane, onaj ko hoće da piše argumentovano i na osnovu probe ovde odmah može da zatvori radnju, jer niko zapravo neće dobiti PS4 ili Xbone na rivju, tako da je ovo sa te strane idealan tekst - ima nekakav coverage, nešto je napisano, ništa specijalno ali makar spomenuto, uvoznici isto srećni jer ima članka a bez da su morali da otpakuju neku konzolu i vozi 🙂 Ako eventualno neko u kućnoj radinosti obezbedi konzolu za sebe, obezbedi. Pa otkucka nešt😵čekujem tek poplavu članaka pisanih bez dana iskustva sa PS4 ili Xbone po časopisima, od strane ljudi koji ni strimove sa predstavljanja nisu pogledali...no, to je širi problem na našem tržištu...

Ljudi iz IT sekcije B92, Blica itd. su u najmanju ruku nestručni, da ne iskoristim neku težu reč.
IT članci na sajtu B92 i u Blic novinama su smešni.
Mene (a ja se ne bavim IT-jem) je sramota dok to čitam.

Zasto neko cita b92

Ja citam al samo preko mobilne aplikacije. Ponekad cak i "tehnopolis" sekciju.

Tekst je s obzirom na auditorijum kome je namenjen, vrlo korektan. O cemu ovde pricamo, naravno da nece biti na nivou Benchmark vesti/clanaka ali sama cinjenica da umesto "igrice" koriste termin "ekskluzivni naslovi" pokazatelj je da se ipak stvari menjaju na bolje.

Probao sam malo - svideo mi se dualshock 4 🙂.

Sve je mnogo bolje, odlično leži u ruci, triggeri odlični, thumbstickovi mnogo bolji i precizniji, a bio sam skeptičan, odlično su mi legli, bolji L3/R3 klik takodje, lakši. Svi tasteri se malo lakše pritiskaju, malo "labaviji" osećaj, ali dobar. Mislim da će lakše moći brzo da se pritiskaju.

Thumbstickovi stvarno klize, moći će lakše da se zadrže u određenom položaju, baš precizni. I pod prstima su vrlo prijatni, to me je brinulo.

D-pad malo drugačiji, ali odličan, takođe mislim da garantuje brži i lakši odziv. Prst malo upada u sredinu, ali na dobar način, prijatan je osećaj.

Touchpad deluje normalno, isto lagan klik ako se pritisne.

Pozitivno, za početak...

Poslednja izmena:
The technology of Killzone Shadow Fall

Auh, kakav članak, svaka im čast! Mislim, dosta toga smo znali i ranije, ali eto...

P.S. i pre nego što pojedinci krenu da troluju, istaknimo odmah:

This article was based on a trip to the Guerrilla Games studio in Amsterdam. Sony paid for travel and accommodation.

Ako kupim ovu konzolu iz Madjarske ili npr iz Austrije, i ako postoji neki kvar, da li bih morao da vracam konzolu u tu istu prodavnicu gde sam je kupio, ili ovi u Sony Centru u uscu prihvataju da zamene konzolu?

Ljudi ima li neko neki info gde u Madjarskoj kupiti najjeftinije sony i xbox konzolu moze i na PM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno