Kakva je ta Nova s obzirom da je u beti? Mislim na stabilnost, bugove. Nadam se da će uskoro izaći iz bete.Drugi način je da se instalira Nova Launcher poslednja beta sa Play Store-a.
a za providan status i nav bar imate nova launcher beta3, al moze samo kao apk jos uvek da se skine, kakav GEL bre![]()
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537299 evo kako ljudi gruvaju preformanse na n5.. na qadrantu izvuce 20 000 skor.. nesto sto su izvukli iz moto x-a . ne znam da li ima nesto slicno i za n4. antutu izvlaci oko 34000-35000
"We now have Qualcomm-optimized Dalvik libraries thanks to recent Moto X 4.4 release."
da neko slucajno ne flesne ovo je za N5.. reko mozda rade nesto i po pitanju n4.. kazu ljudi da je satro brzi sa tim ******![]()
Ja jos uvek nisam dobio OTA update... U pitanju je Nexus 4 za UK trziste...nije rutovan i sl., dakle sve je stock...![]()
Samo se prijaviš za Nova Launcher beta na njihovoj G+ stranici i sa Play Store skidaš poslednhu Beta verziju.
Za transparentan navbar i statusbar instalirajte:
GEL - http://www.androidfilehost.com/?fid=23212708291676903
Nova verzija Google Search - http://www.androidfilehost.com/?fid=23212708291677093
I radi sve kao na N5. Upravo isprobano.
Koji cloud koristiš za ovo? Sad sam probao da stavim muziku na Box i odradim "make offline" i on to skine ali u nekom lijevom formatu pa ne mogu tu muziku da puštam u playeru. Isto radi sa slikama i sa svime. Može samo Box da otvori te fajlove a i to nakon nekog vremena jer mu treba vrijeme da skonta koji je to tip fajla, koja glupost :S:meni je sve na cloudu i nemam nista na telefonu sem sto ja licno "ukesujem"
GEL - Google Experience Launcher NE zahteva root. Dobićete providan NavBar i StatusBar ukoliko ga instalirate.
^Da li moze da se ukloni google search polje i da li je taj prostor slobodan za vidzete i ikonice?
ps. kako se zove ova polukruzna aplikacija za bateriju?
![]()
Jesi ti u beta programu za facebook?btw jel neko ima problema sa downloadom facebook aplikacije. Sve ostale sam skinuo bez problema a kod ove samo stoji Downloading...?
Pitaj Mironika, njemu je verovatno sve bolja i boljaA kamera ko da je sve losija i losija.![]()
Trosi, trebao si da uzmes N5, posto nije pravljen za ovaj telefon, zbog low power procesora i unutrasnjeg menadzmenta i ostalih korespodencijalnih ravniA jel trosi nesto vise bateriju ta nova verzija launcher-a i google search sa N5 ili ne?
Za N4 slabo da ima dobrih, trebao si uzeti neki drugi telefon da bi ti radili ostali plejeri, mada ima i za ovaj nesto da se nadje.I koji je po vama dobar mp3 player za N4?
Bar stavi da si sarkastican...Jesi ti u beta programu za facebook?
Pitaj Mironika, njemu je verovatno sve bolja i bolja
Trosi, trebao si da uzmes N5, posto nije pravljen za ovaj telefon, zbog low power procesora i unutrasnjeg menadzmenta i ostalih korespodencijalnih ravni
Za N4 slabo da ima dobrih, trebao si uzeti neki drugi telefon da bi ti radili ostali plejeri, mada ima i za ovaj nesto da se nadje.
Jesi ti u beta programu za facebook?
Pitaj Mironika, njemu je verovatno sve bolja i bolja
Trosi, trebao si da uzmes N5, posto nije pravljen za ovaj telefon, zbog low power procesora i unutrasnjeg menadzmenta i ostalih korespodencijalnih ravni
Za N4 slabo da ima dobrih, trebao si uzeti neki drugi telefon da bi ti radili ostali plejeri, mada ima i za ovaj nesto da se nadje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari