Šta je novo?

LG Nexus 4

^^umesto sto mu se zahvaljuje mogao je da mu kupi koju gajbi piva ili da mu baci koji dolar na paypal akaunt (mada ta funkcija kod nas ne radi ) :D vojkana za VIP clana ovog foruma !!! :)

Jel se seca neko koliko je proslo do izlaska 4.3 PA roma, od izlaska oficijalnog 4.3 JB-a? Zanima me koliko ce da se ceka do PA roma, a da nije neka alpha verzija.

pitanje: je l' i dalje nema pop-up u oficijalnoj sms aplikaciji? :D

*** od celog apdejta vama je launcher najbitniji...
Pa da moj gnex dobija 4.4 taj launcher bi koristio samo dok ne skinem nova launcher, znači nekoliko minuta.

Pa imate Nova Launcher v2.3beta1 sa transparentnim status i nav barom :)

Iskreno i meni bi smetalo što nema launchera, probao sam ga danas, ali pošto mi google now baca fc onda ga ne koristim, čekaću neki update, pa ću da vidim.

Evo pogledaj ceo video prvo, videces da nista nije komplikovano. :)

https://www.youtube.com/watch?v=uO7HkTrRzwM&feature=youtube_gdata_player

Ovo deluje najjednostavnije. Da li prethodno moraju da se instaliraju driveri i da li mora da se otključa bootloader? Pošto nigde ne pominje to.

Ako je odgovor da, da li je ok driver odavde - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312. Ako nije, koji onda?

btw, kad vidim temu sa problemima na XDA, odmah me stomak zaboli :)

Poslednja izmena:
Drajvere sam instalirao preko Wugovog Toolkita, 2. solucija, Pda drajveri neki, imas da ispratis po slikama covek objasnio, nema da omanes. I da, treba valjda otkljucan bootloader a to je objasnjeno u onom clanku na AndroidPolice-u u 2 jednostavna koraka se radi, mada mozes i to preko Wugovog Toolkita kad vec instaliras drajvere i tu zavrsavas sa koriscenjem Toolkita. :)

Pa moze se factory images odraditi sve preko wug toolkita ima opcija da se bira fajl /flash stock+unroot/. Sve moze naravno automatika je zakon.

Drajvere sam instalirao preko Wugovog Toolkita, 2. solucija, Pda drajveri neki, imas da ispratis po slikama covek objasnio, nema da omanes. I da, treba valjda otkljucan bootloader a to je objasnjeno u onom clanku na AndroidPolice-u u 2 jednostavna koraka se radi, mada mozes i to preko Wugovog Toolkita kad vec instaliras drajvere i tu zavrsavas sa koriscenjem Toolkita. :)

Ja sam *****, ponudi mi #1 kao njabolju soluciju, odradim nju i checker na kraju ne pronalazi telefon. Probaću ujutru sa #2, previše mi se spava.

Da li se sa update-om dobija Hangouts sa sms podrškom?

Ja čekqm ZIP fajl pa da flesnem 4.4 KK za sad nista nema na XDA.

Jel' taj novi launcher toliko dobar da se toliko priča o njemu? Stvarno pitam, ne zezam. Kakav je u odnosu na stari a i novi beta Nova launcher? Da li bi neko radije zadržao N5 launcher u odnosu na Apex / Nova launcher?

Jel' taj novi launcher toliko dobar da se toliko priča o njemu? Stvarno pitam, ne zezam. Kakav je u odnosu na stari a i novi beta Nova launcher? Da li bi neko radije zadržao N5 launcher u odnosu na Apex / Nova launcher?

Nova je meni super i navikao sam na nju, ima mali milion podesavanja koje ovi stock nemaju i ne verujem da ce neke ikada imati. Apex nikad nisam koristio te ga ne mogu ni komentarisati. O ovom GEL-u se prica toliko jer je fin skok sa onog starog stock-a, moderniji je, transparentan status i nav bar za pocetak sto je svima sada hit. :)

Apex kao i Nova ima da podesiš npr. da swipe up otvara App drawer ali u Apex ga i zatvara sa swipe up kad si u njemu a na Nova ne vidim da to radi. To je ovako neka sitnica koju sam primjetio jer sam dugo koristio Apex pa sad probavam Nova.

Extra radi jedino povremeno crashuje, meni od sinoc 2 puta :) sad nzm da li se meni cini ili je stvarno dosta fluidniji, prezadovoljan sam zasada :)
Jedimo nmg da podesim ninja sms kao default sms, samo moze hangouts i messager...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno