Šta je novo?

LG Nexus 4

Gdje nece pucati kad se milioni nakacili odjednom :) Jedino da ja skinem sa svojom extra mega giga vezom i njenom stabilnoscu, i uploadujem ovde :D

Zato što ne volim da koristim third party launchere. Zato što sam dao bratu S2, da bih ima pure, up to date, google expirience, bez cimanja i flashovanja. Eto mi ga pure expirience.

I sad sve ispočetka kao sa S2.

Pa imas pure iskustvo, ne znam sta fali. Uzmi opet neki samsung pa ces ga tek onda imati :D

Hajde opet glupo pitanje, kako da flesujem 4.4 sada? :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312 ili sačekaj OTA update.

Pa imas pure iskustvo, ne znam sta fali. Uzmi opet neki samsung pa ces ga tek onda imati :D

Gde je moja transparentnost Stjepane? Odgovori Stjepane!

:D

Sačekaću OTA, pa da probam sa GEL apk-om. Ako ne radi OK, instaliraću Slim ili PA, pa nek ide život. Smara me što sad sve od početka treba da hvatam kako se radi.

Poslednja izmena:
Sve je isto samo njega nema....
Na prvu loptu sve je isto kao JB, ali OSETNO lepse radi. Ikonice su normalne velicine, galerija i dalje postoji kao i sms aplikacija, kamera ima isti interfejs ali pravi lepse slike pogotovu u mraku. Wallpaperi su isti kao na JB (neko ce odlepiti zbog toga) :)

Da ima obe...ono sto mi bas bode oci jeste sto je statistika oko potrosnje baterije ista kao na JB, sve je isto kao na JB!!! Launcher je 100% isti.

Da ima obe...ono sto mi bas bode oci jeste sto je statistika oko potrosnje baterije ista kao na JB, sve je isto kao na JB!!! Launcher je 100% isti.

Stani da rezimiramo. Koje su sve razlike na prvi pogled. Mada, vecina vise voli radove ispod haube (u sta ne sumnjam ), koji ce moj izgled da se mijenja stalno. :)

Ne mogu ja da se zezam sa command promptom za flesovanje ovoga. A i bolje da sacekam utiske drugih ljudi. Ovako rizikujem da zeznen nesto, posle cu se opet nervirati. :D

pa reko sam vam ja juce da ce sve te stvari ostati iskljucivo samo za Nexus 5 :D meni jedino zao sto nema launchera... :/

Znaci sada i na nexusu ako hoces update moras da kupis novi telefon :)
Malo su preterali, update dobijas samo 18 meseci a i to dobijas...

u8y9ujab.jpg

Evo nova...cak i font ima kao na n5. Da to nisam napisao isti je font kao na jb...Definitivno su sredjene boje, nema vise one ocajne ispranosti.

Poslednja izmena:
a9u4y5es.jpg

rutaba3a.jpg

qa8a9e7u.jpg

Dan na poslu, sa malo upotrebe fona. Vrlo zadovoljan. Poslednji 4.3 Slim je u pitanju, podesio sam sve kako mi odgovara, i posto je i baterija ok, ostajem na ovome dok ne ispeglaju i 4.4 Slim, kad god to bilo... ;)

@vladof
To je Nova Launcher 2.3 Beta verzija?

Poslednja izmena:
Novi launcher bi trebalo da dobijes kada apdejtujes google search sa marketa.

Dan na poslu, sa malo upotrebe fona. Vrlo zadovoljan. Poslednji 4.3 Slim je u pitanju, podesio sam sve kako mi odgovara, i posto je i baterija ok, ostajem na ovome dok ne ispeglaju i 4.4 Slim, kad god to bilo... ;)

koristi this forum sledeći put kad kačiš sa tt molim te :)
a rezultat super :)

Nema potrebe za bilo kakvim zezanjem sa flešovanjem, ubedljivo najlakši način da flešujete image fajl a da se ne uradi wipe data, imate na ovom linku, pogledajte instrukcije - http://www.androidpolice.com/2013/1...riants-of-nexus-7-2012-and-2013-and-nexus-10/

I ja sam ispratio taj tut i sve je prošlo iz prve bez ikakvih problema iako sam pre toga proveo sat vremena pokušavajući preko Wugovog i Nexus 4 Toolkita da flešujem stock image, samo treba prelomiti i probati pomoću adb/fastboot-a ili kako se već zove ovaj metod, nije komplikovano ništa! :)

I ja sam ispratio taj tut i sve je prošlo iz prve bez ikakvih problema iako sam pre toga proveo sat vremena pokušavajući preko Wugovog i Nexus 4 Toolkita da flešujem stock image, samo treba prelomiti i probati pomoću adb/fastboot-a ili kako se već zove ovaj metod, nije komplikovano ništa! :)

I ja sam pokusavao preko wugovog Toolkita i nisam uspeo jer baseband nije odgovarajuci ocigledno treba sacekat update na 1.7.6 :/
A preko fasboota nzm kako... ako moze neko malo preciznije da objasni ako ne onda cu se strpiti jos malo...

ako znas engleski samo citaj sa xda.. ne mozes da omanes,sem ako ti slucajno ne nestane struja u stanu u sred flesovanja.. tako da je bolje da se to radi na laptopu :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312 kacen po 200 put

Notes:
1) For the n00bs: read the entire post before proceeding;

Poslednja izmena:
samo da se zahvalim vojkanu na pomoci (tj sve je on odradio preko team wievera) za update mog telefona na 4.4. ....laku noc....a da i svi podatci su ostali na telefonu cisto da nekukate kako se gube podatci...ajd jos jednom laku noc...a da i rootovan je i radi odlicno super su 1.69....laku noc

Poslednja izmena:
samo da se zahvalim vojkanu na pomoci (tj sve je on odradio preko team wievera) za update mog telefona na 4.4. ....laku noc....a da i svi podatci su ostali na telefonu cisto da nekukate kako se gube podatci...ajd jos jednom laku noc...a da i rootovan je i radi odlicno super su 1.69....laku noc

Hajd' brate i meni namjesti :d

Vrh Dno