jon bon jovica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.07.2012
- Poena
- 180
Puca vam download?? E pa puca i meni ... za download
hahaha
Zato što ne volim da koristim third party launchere. Zato što sam dao bratu S2, da bih ima pure, up to date, google expirience, bez cimanja i flashovanja. Eto mi ga pure expirience.
I sad sve ispočetka kao sa S2.
Hajde opet glupo pitanje, kako da flesujem 4.4 sada?![]()
Pa imas pure iskustvo, ne znam sta fali. Uzmi opet neki samsung pa ces ga tek onda imati![]()
sms apk nije zamenjen sa hangoutsima.. ?
Da ima obe...ono sto mi bas bode oci jeste sto je statistika oko potrosnje baterije ista kao na JB, sve je isto kao na JB!!! Launcher je 100% isti.
Da ima obe...ono sto mi bas bode oci jeste sto je statistika oko potrosnje baterije ista kao na JB, sve je isto kao na JB!!! Launcher je 100% isti.
Ali sve te novine ispod haube! Pa nova ikonica za dialer!Malo su preterali, update dobijas samo 18 meseci a i to dobijas...
Jeste BETA@vladof
To je Nova Launcher 2.3 Beta verzija?
Novi launcher bi trebalo da dobijes kada apdejtujes google search sa marketa.
Dan na poslu, sa malo upotrebe fona. Vrlo zadovoljan. Poslednji 4.3 Slim je u pitanju, podesio sam sve kako mi odgovara, i posto je i baterija ok, ostajem na ovome dok ne ispeglaju i 4.4 Slim, kad god to bilo...![]()
Nema potrebe za bilo kakvim zezanjem sa flešovanjem, ubedljivo najlakši način da flešujete image fajl a da se ne uradi wipe data, imate na ovom linku, pogledajte instrukcije - http://www.androidpolice.com/2013/1...riants-of-nexus-7-2012-and-2013-and-nexus-10/
I ja sam ispratio taj tut i sve je prošlo iz prve bez ikakvih problema iako sam pre toga proveo sat vremena pokušavajući preko Wugovog i Nexus 4 Toolkita da flešujem stock image, samo treba prelomiti i probati pomoću adb/fastboot-a ili kako se već zove ovaj metod, nije komplikovano ništa!![]()
A preko fasboota nzm kako... ako moze neko malo preciznije da objasni ako ne onda cu se strpiti jos malo...
I kad ce OTA?
samo da se zahvalim vojkanu na pomoci (tj sve je on odradio preko team wievera) za update mog telefona na 4.4. ....laku noc....a da i svi podatci su ostali na telefonu cisto da nekukate kako se gube podatci...ajd jos jednom laku noc...a da i rootovan je i radi odlicno super su 1.69....laku noc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari