Ma mora da im sve vise ljudi preti i napada pa su stavili nekog na bensedinu da se javlja na fon
Ali ipak semsno da te sad smaraju za neki krs od 20e!
Inace ispao sam sada sam sebi smeshan, vidim rade do tri reko stizem taman do njih danas to da zavrsim. I zaplim ja u carinu, onu tamo u carinskoj. Naravno kad sam dosao tamo, ljubazno su mi rekli da je za pakete zaduzena carina na limanutako da i pored sve volje sutra ipak idem
Samo pitanje to je ona carina/posta iza limanske pijace?
Da da, znam gde je to, pripadam toj posti pa tu dizem paketejavim sutra kako sam prosao
![]()
Ako ne sme da se preprodaje,sta mislite sta se prodaje na limundu i kupujem-prodajem sajtovima?
Potreban mi je savet. Pre dva meseca poručio sam Android TV uređaj po odličnoj ceni. Bila je greška na sajtu (ili je bila ta cena jer nisu trenutno imali na stanju, pa se čekalo), plus sam imao kupon i poručio sam ga za 26$. Posle 10 dana dobili su ga i cena je povećana na regularnu cenu od 72$. Član ovog foruma je dobio svoj pre dve-tri nedelje i na paketu mu je bila navedena cena od 72$, iako smo svi tada platili pod 26$. Traženo mu je da plati carinu u iznosu od ~1000 dinara, ako se dobro sećam.
Moj plejer je upravo stigao u Srbiju:
Pogledajte prilog 127780
Ako naidjes na neku matoru i debeli (oko 120kg-130kg) njoj nemoj ni da se obracas trazi sefa ili bilo koga, ta je stoka teska...
Ta matora je meni oduzela dva uredjaja za auto diagnostiku, pod izgovorom da ja to nemogu da uvezem jer nemam ovlašćeni servis.
2 nedelje, 2-3 meseca..Koliko traje putovanje pošiljke iz Kine do nas ovih dana? Pre 5 nedelja sam poručio, pa da znam kada da očekujem.
Ok, je l' neko pokretao spor preko PP pre nego što je isteklo onih 45 dana za to?2 nedelje, 2-3 meseca..![]()
Ok, je l' neko pokretao spor preko PP pre nego što je isteklo onih 45 dana za to?
Ne, 45 dana od plaćanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari