Šta je novo?

Google Nexus 7 - model 2013.

Eh evo ja se upravo borim u tih 14 dana ..vratio sam winwinu u okviru tih 14 dana umesto novca zeleo sam zamenu sada oni tvrde da se obratim njihovom servisnom centru alti u kome tvrde kakko moj uredjaj nema nepravilnosti kokje sam naveo a tu je jos niz neverovatnih neprijatnosti koje sam doziveo uzas jedan...

Koje fotrole koristite za Nexus7-2013, gde ih nabaviste i koliko ste zadovoljni?

Cerkica je, nakon godinu dana, na kraju dosla glave prvom Nexus7 i ekran je stradao, iako je Nexus7 stalno bio u TPU fotroli.
Sad stize novi Nexus7(2013) pa vise ne znam kako da zastitim od padova?

Kitket neko? Pustiše taj ota međutim kao da nisu,verujem da bi tema bila aktivnija :-\

***, meni nikako da javi da ima apdejt, svo vreme je "Your system is up to date". Nexus 7 2013 je u pitanju.

Pa realno, što jednostavno ne skinete odavde i uradite jednostavan ADB sideload, isto vam je :)

Pozdrav, razmisljam da li da kupim Nexus 7 2013, ali citajuci na netu sam video da podrska za aplikacije i nije bas najbolja :mad:
Jos jedna stvar koja me zanima, da li moze da zameni laptop? Surf netom, igrice i to.
A moze i neko da mi se javi na pp da ne idemo off-topic :)

Pa....za aplikacije to vazi za sve tablete, medjutim zavisi sta ti treba uopste.ionako je od svih aplikacija bilo gde samo 10% sto valja a ostalo djubre.imas dovoljno programa za skiciranja, slikanja, zezanja, aplikacije predvidjene za telefone isto funkcionisu, za multimediju, za vesti, brdo igrica....zavisi sta hoces.

Za laptop opet zavisi.Nekome hoce nekome nece. Za surf, multimediju, mejlove, fejs, zezalice i odredjene igrice za android(ili win i ipadi) tableti su idealni, i to ce biti odlicna zamena, jednostavno komp ne moras da palis za te stvari, medjutim ko zeli jos nesto pored toga, laptop ce mu biti potrebniji.

Hm...jos niko nije dobio update....mislim nije da mi nesto zakucava i ne radi, pa da se sad spasavam nekim epohalnim resenjem, ali ipak svrbi sto jos ne stize, a pustise.:)

Quick one: Da li za N7 LTE postoje dve verzije uređaja kao za N5 (EU i US verzija), tj. da li će tablet kupljen u USA raditi na evropskim LTE mrežama?

Јуче ми је стигла верзија од 16 гб и ја сам одушевљен. Најбољи андроид уређај који сам користио, а користио сам их доста. Једино ме нервира што за 100 одсто коришћење ОТГ треба да се рутује. Ни једна од понуђених апликација не фукционише. Мислим да би 10 инча ипак било превише за овакав начин употребе. За сада толико.

Poslednja izmena:
Hvala Sale na odgovoru :)
Da li je neko imao problema sa Neksusom (slab odziv ekrana ili bilo koji drugi problem?)
Na sta da obratim paznju kada ga budem kupovao? Broj serije ili tako nesto?
I da li je bolje naruciti online ili otici u radnju pa tamo kupiti? Svasta citam o garancijama...

Да ли се неком дешава да touch понекад не реагује уопште? Само рестарт помаже.

Jel uspeo neko da odradi da mu radi OTG ali bez roota vec uz pomoc nexus media importera.

Ja sam uradio sve sto treba, ukljucujuci ono podesavanje jezika na English (US) i kada prikljucim USB dobijem NMI_Connect.png ali mi onda stalno "istekne vreme u pokusaju da on otvori taj USB uredja (Fles, eksterni HD...) bez obzira da li je formatiran u NTFS ili FAT32.

meni radi najnormalnije nista nisam ni podesavao :) resni tablet pa probaj..otvorice ga sam..

Ma restartovao sam ga više puta iz ništa, sad mi još kaže open failed, dok mi je ranije bar bilo samo timeout...

Updateovao na KitKat i opet nista... Posle Wait for media samo se pojavi Timed Out in WaitDeviceReady ().

Poslednja izmena:
Probao sa 6.4.1 i sa 7.0

Sa 6.4.1 probao i sa JB i sa KK, sa 7.0 probao samo sa KK.

Ne vredi, skinuo 4.5.2 i za razliku od prethodnih on barem vidi sadrzaj flesa/HDD ali kad hocu da pustim neki video on samo vrti onaj krug i ne moze da pusti nista. Slike otvara bez problema, muziku (mp3) takodje nece iako otvori sve fajlove...

Sa poslednjom verzijom MX playera sam i probao. On mi bez problema pusta mkv filmove/serije sa uredjaja ali ovako ni da makne.

Btw. mnogo mi je nekako ruzna ova bela boja baterije i WiFi sa novim androidom. Nekako mi je ona plava boja bila lepsa.

Je li dobio neko KitKet update?

Ja još uvek čekam i ako se uskoro ne pojavi odradiću sam.

Ovo ti nije slimport vec mhl za mobilni. Razlikuju se po tome sto slimportu ne treba napajanje.

Nazad
Vrh Dno