Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I meni je falio deo a sada mi je ok. Pa šta znam ja obično tražim satelite sa poslednje pozicije koju je zapamtio i onda brzo nađe.

Da li ti pokazuje celu sliku kada ga držiš u landscape modu, tj. da li je ok rezolucija. Ja sam ranije instalirao (ne znam tačno koju verziju) iGo sa rezolucijom 1280x800 i navigacija mi je bila ok samo u portret modu, dok kada ga okrenem u landscape nedostaje donji deo slike. Znam da ima neka fora da se edituje sys fajl, vezano za rezoluciju, ali nisam znao tačno koje parametre da izmenim, odnosno na koje vrednosti.

u sys.txt fajlu, pod [rawdisplay] treba da ti stoji dole boldovano:

[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
;screen_x=1280
;screen_y=800
;screen_x2=800
;screen_y2=1280
;screen_xy="1280_800:1280x800/800x1280:fullscreen"
screen_xy="800_480:1280x736/800x1205:fullscreen"

u sys.txt fajlu, pod [rawdisplay] treba da ti stoji dole boldovano:

[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
;screen_x=1280
;screen_y=800
;screen_x2=800
;screen_y2=1280
;screen_xy="1280_800:1280x800/800x1280:fullscreen"
screen_xy="800_480:1280x736/800x1205:fullscreen"

Druže, hvala ti puno!

Ja sam kupio tablet sa instaliranim IGo navigacijom, sa mapama cele Evrope, da li je to normalno? Vidim da neko nije imao instaliranu
navigaciju.

Ne bih rekao da asus isporucuje sa instaliranim IGO, to se neko igrao pre tebe.
Ako gresim molim vas nek me ispravi neko od vlasnika tableta.

Upravu si, asus ne isporucuje uredjaje sa preinstaliranom navigacijom. Mislim da ti je neko cackao tab. pre nego sto si ga kupio.

Zato sam ga platio 16500 i to prve nedjelje kad se pojavio.A ja mislio posto me zna prodavac, kao staru mušteriju me častio sniženjem cene :banghead:

Poslednja izmena:
Verovatno mu nista negali, nego kad se pojavio i prodavac je bio zainteresovan da proba pa je malo cackao.Mada mi je mnogo cudno da je ubacivao navigaciju, ne verujem da je bas nosio kuci uredjaj nocu i vozikao se okolo sa njim.Pre ce ipak biti da je taj uredjaj neko kupio pa vratio iz ko zna kog razloga.....

Navigaciju je neko baš dobro odradio,sve mape,sve ide glatko,pogodjena rezolucija.Kao da je fabrički,čak mi se čini da i drugi tablet koji sam čačkao u radnji je imao Igo prime instaliran.

onda je moguce da se neko od radnika igrao sa izlozenim primercima. ti si ga dobio sa popustom, kao npr kad se prodaje test vozilo. da je asus fabricki instalirao iGo, bilo bi to onda i naglaseno na pakovanju kao bonus

Ova verzija se nalazi na tabletu.Uradio sam screenshot.
revevuba.jpg

Ova verzija se nalazi na tabletu.Uradio sam screenshot.
revevuba.jpg

Da li možeš da postaviš screenshot sys fajla vezano za rezoluciju. Pokušavao sam da ukucam parametre kao što mi je čovek u jednom od ranijih postova rekao, ali nisam uspeo da rešim problem sa rezolucijom u landscape modu. Moguće je da mi je do same verzije programa (apk fajl)?!

kod mog modela pise da poseduje 12gb memorije, iako sam uzeo od 16. da li to tako treba ili je neki falican primerak?

Od pre sat vremena tablet neće da rotira ekran. Radi ali kad okrenem tablet u horizontalu ekran ostaje u uspravnom položaju. Paljenje i gašenje nije pomoglo (uključena je opcija autorotiranja).

Ništa nosam menjao na tabletu, kupljen je pre 3 meseca iz sve je radilo kako treba. Uradio sam samo ponuđeni update.

Novi momenat. Pokrenuo sam igricu koja radi u horizontalnom modu i kada sam izašao iz nje ekran je ostao uz horizontalnom polažaju ali neće uz vertikalni=-O

Onda pokrenem Blic i on zarotira ekran u uspravan mod
Ali neće da rotira ekran kada sam uz nekoj aplikaciji ili na osnovnom ekranu

Poslednja izmena:
Onda pokrenem Blic i on zarotira ekran u uspravan mod
Ali neće da rotira ekran kada sam uz nekoj aplikaciji ili na osnovnom ekranu

Pa, izgleda da je software pobrljavio. Rekoh ti šta da uradiš. Ako i posle toga nastavi da te zeza, nemaš drugu opciju nego da ga reklamiraš 🙁

Možda glupo pitanje, ali da nisi isključio rotaciju ekrana? 🙂

Nisam isključio, napisao sam to uz prvom postu. Pokušao sa da palim-gasim tu opciju sa paljenjem gašenjem tableta.
Uspeo sam da ga zarotiram uz jednoj aplikaciji sa sa zadrškom od nekoliko sekundi.

Nazad
Vrh Dno