Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
PRORADILO
Dok sam pisao post zarotirao sam tablet i on je pravilno rotirao ekran. Ako se ovo ponovi, moraće u Servis.

Poslednja izmena:
Ma kakav servis, zar nisi cuo da mali gremlini dolaze uz tablet🙂, salim se desava se do softver pobrljavi....nista strasno fac. Reset kao sto je neko vec rekao

lol, nedelja je ipak, mozda je rotacija odlucila da odmori malo 🙂

NoLED

ne znam koliko vas koristi No Led aplikaciju, ali evo, prikupio sam ikonice i ubacio ih u folder sa temama, koji napravite sami (sdcard/NoLED/themes)
ima tu svasta, viber, whatsapp, torrent, instagram, fb itd, sve su 72x72 i super izgleda na ekranu kad stigne notifikacija, odlicna alternativa za led lampicu za obavestenje

Prilozi

• MyTheme.zip
    MyTheme.zip
    98 KB · Pregleda: 13
  • Screenshot_2013-11-17-22-37-18.jpg
    Screenshot_2013-11-17-22-37-18.jpg
    72.9 KB · Pregleda: 181
Ta aplikacija i nije dobra za ovaj tip ekrana, jer ce dobrano da trosi bateriju. Zato se i zove noLED

hm, mislio sam da se zove tako jer se koristi na uredjajima koji nemaju led lampicu za notifikacije. trosi ali ne preterano, punim tablet svaki drugi dan i dalje

Ima udela i u tome, ali prevashodno je pisana za amoled ekrane.

ma, nek ide i ekran i baterija 🙂 za 150€ necu da razmisljam 😉

Jutros sam skinuo neki update ,ali nisam gledao na sta se odnosi (bilo 5 ujutro) . Ima li neko pojma?
BTW,kada u podesavanjima kliknem na broj verzije izbaci mi poruku "NEMA POTREBE VEC STE PROGRAMER" Sta to znaci?

To je aktiviranje developer opcije u podešenjima, odmah iznad about. 🙂

A zna li neko kakav sam update dobio i sta mi on popravlja?
😡

Various fixes, bug fixes, more optimisation and many many more under the hood. Ostalo ako primetis, primetis.

Gde treba da bude pozicioniran magnet, da bi se otkljucao automatski po otvaranju?

Gornji levi ugao tableta. meni danas stigla futrola iz Kine, radi paljenje/gasenje ekrana otvaranjem poklopca. 🙂

I meni danas stigla, ali je izgleda na pogresnom mestu, gore desno

Ja nikako ne mogu da instaliram update od ~58 mb. Stalno kada krene instalacija dobijam error. Jel ima neko resenje?

Verovatno si brisao neke aplikacije koje su dosle uz tablet? Isto kao i ja ,tako da i ja imam tu gresku kad probam update.

Zavisi sta si obrisao. Neko je čini mi se napisao šta mora da bude prisutno da bi update bio moguć!

Da li se jos nekom cini da je baterija malo "popustila"? Drzim svo vreme Power saver na max ,samo mi je wireless ukljucen,dnevno odigramo mozda 2 h "Plants Vs zombies" i mozda sat surfa - baterija ne moze da mi pregura 24 sata . Savet?

Slazerm se, film od 2h i 20 minuta je skinuo 35-40% baterije, a 1h neta oko 11-12%, ranije je bolje drzao

sto se baterije tice, na kraju se uvek ispostavi da battery saver zapravo i nije to. ja ga punim svaki drugi dan, a dnevno ga koristim oko 2 sata za gledanje videa i nekoliko puta po desetak minuta za redovan surf. naravno, battery saver je iskljucen

Koliko sam čitao testove, nexus ima za nijansu slabiji ekran. Nema zadnju kameru (na HD7 je sasvim upotrebljiva, pogotovo video), i imaš mogućnost proširenja dok nexus nema microSD slot. Nexus malo brže tera igre, ne znam koja je razlika u realnom radu ali sigurno nije previše velika, mogu da ti kažem da meni HD7 radi odlično. Nexus ima neuporedivo bolju podršku, što zajednice što samog googla. Podrška za HD7 je blago rečeno katastrofalna, ne možeš ni oficijelni rom instalirati, moraš da koristiš alternativne ruske metode koje zahtevaju malo iskustva, ne previše.

@ ASUS Srbija

Posto se retko pojavljujes na Nexus 7 (2013) temi moracu da ti postavim pitanje za navedeni tablet u ovoj temi - kakva je politika ASUS-a pri pojavi mrtvog piksela na ovim tabletima, posto se nakon mesec dana koriscenja pojavio jedan crni na sred ekrana!?

Nazad
Vrh Dno