Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Sad ću baš da odigram pola sata pa javljam koliko se potrošilo procenata na mom nexusu :p
Edit
31% procenat za pola sata
Ipak uništava bateriju, ali baterija od sgs2 bi trebalo da je bolja nego na nexus-u...

Poslednja izmena:
Galaxy Empire

Ja se totalno primio na ovaj Galaxy Empire.

Za divno čudo, može da se igra i bez IAP.

Ako počinjenje ukucajte moj promo kod 71gc6e i nećete, kao što sam ja morao, da krenete od nule.

nexusae0_unnamed2.jpg

nexusae0_unnamed-24.jpg

nexusae0_unnamed-42.jpg

nexusae0_unnamed-33.jpg

E sad mozda deluje banalno posle igre koja zahteva uredjaj od 500E, ali rekao bih da su ipak za igru presudni ideja i realizacija, a ne efekti i teselacija :D
To cut the long story short - Space Hero

Ne treba telefon od 500e. Može opušteno na high na S2. Doduše kontam da može da gura pošto riptide 2 gura na high, onda asphalt 8 na high, verovatno može i ovo... Ne verujem da je zahtevnija...

Kao i ostale, gt racing 2 radi extra čak i na best graphics. S2

Znaci ona priča da treba telefon od 500e ne pije vodu.

lol beda rezolucija, pa neces da programiras na njemu ili da igras crysis 3 na ultra high :D

Mali 400MP je i dalje jak gpu a rezolucija je dosta manje zahtevna od hd/full hd, logicno da ce da rade nove napucane igre.

Igras na 800x480
Noviji telefoni pokrecu igre u FHD rezoluciji.

Kakve to veze ima? Oni imaju i jači HW... Fora je da ne treba da pljusnes pare da bi igrao sve nove igre. Npr ti si pljusnuo, a ja nisam i oboje igramo na best graphics...

Naravno ima ljudi koje sam video sa boli što neki koji imaju lošiji telefon mogu da igraju ovo, a oni platili 600e i isto im radi, pa se pokidaju od muke

galaxy s3 ima istu grafiku, a lošiju rezoluciju.

kad već pominješ ljude, ima ljudi koji su za 80 evra uzeli quad kineza koji može ovo da tera na max, pa šta....

Pa eto ima i tih... To je dobro sto ne ide kao na PC-u da moras da imas HW, da bi imao dobru grafiku.

Pa ne moras, mozes i na PC da igras sve na ultra uz gpu od 30e na 22'' monitoru ali u 640x480 rezoluciji :d

Meni npr neke igrice laguju na Xperii T, dok su te iste igrice radile odlicno na xperii mini...

Djilke i dalje zahteva FullHD na telefonima iako i dalje ne zna sta ce mu. :)

Djilke, prestani. UVEK ce identican hardver na manjoj rezoluciji da daje bolje preformanse na istom softveru. A sobzirom da je FHD overkill i da nema potrebe da bude cak ni na Note 3, i da bi slika bila identicna da je 720p, za gejming je bolje imati telefon 720p nego 1080p

Kakve to veze ima? Oni imaju i jači HW... Fora je da ne treba da pljusnes pare da bi igrao sve nove igre. Npr ti si pljusnuo, a ja nisam i oboje igramo na best graphics...

Naravno ima ljudi koje sam video sa boli što neki koji imaju lošiji telefon mogu da igraju ovo, a oni platili 600e i isto im radi, pa se pokidaju od muke

Toliko su ti postovi kontradiktorni u zadnje vreme da ja stvarno ne mogu i ne zelim da odgovaram.

Djilke i dalje zahteva FullHD na telefonima iako i dalje ne zna sta ce mu. :)

Djilke, prestani. UVEK ce identican hardver na manjoj rezoluciji da daje bolje preformanse na istom softveru. A sobzirom da je FHD overkill i da nema potrebe da bude cak ni na Note 3, i da bi slika bila identicna da je 720p, za gejming je bolje imati telefon 720p nego 1080p

Sto si ti uzeo FullHD onda? Sto nisi uzeo 720p?

O kakvom identicnom HW-u pricas? Note 3 (s800, 3GB RAM-a) S2 (dual core, 1GB), kinezi (mtk6589 1/2 giga rama)

priča verovatno o kinezima koji imaju isti hardver samo drugačiju rezoluciju. ili možda gs3 koji ima istu grafičku kao gs2 mada je ceo soc jači. ima sigurno još primera gde telefoni imaju isti hardver a drugačije rezolucije ekrana i u pravu je. an gs2 igre rade lepo jer ima jaku grafičku, a ultra nisku rezoluciju ekrana. gs2 bi sa tom grafičkom mogao fino da voza i veću rezoluciju, znam jer je moj tablet razvaljivao sve igre, a ima skoro pa isto što i gs2. u svakom slučaju ja bih uvek birao telefon manje (a pristojne) rezolucije ukoliko ima isti hardver kao i onaj drugi. tipa na 5" ne bih voleo više od 720p sa sadašnjim hardverom, sve i da je top hardver

Ja sam samo rekao da ne treba da se pljune puno para za telefon da bi se igrala bilo koja igrica na androidu.

Nazad
Vrh Dno