Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi sa koje daljine se gleda i da li se gleda full HD materijal. Generalno su full HD paneli i nesto kvalitetniji, posto su HD ready uglavnom na dnu ponude.

Može li mi neko reći koja je najnovija/najbolja/razlika sledećih serija ovih LG televizora i da li postoji još neka koju nisam stavio?

1. ...LA6130
2. ...LA620S
3. ...LA660S
4. ...LA667S

(gledam malu dijagonalu...)
Svi televizori koje si naveo su za 2013-tu godinu.
LA6130 i LA620 identicni modeli samo sto je prvi samo 3D TV, a drugi 3D Smart. LA660/667 isti model samo sto je razlika u boji(667 - Beli).

Kupio bih 2 jeftina 32" LED tv-a. Kako bi bili priključeni na analogni signal, ne trebaju mi razne džidže :) Bitno je da se ne kvare, jer će da rade min 12 sati dnevno. Kako videh ima neki VOX i Vivax. Vivax je KimTec-ov, a VOX naš kinez. Preporuke? Može i neka druga "marka" al da je jeftin ko ove dve :)

Nijedna!
Uzmi nesto krsteno.

Zna li neko sta prestavljaju brojevi u oznaci Soni televizora, W685 recimo? Prvi broj u oznaci broj oznacava seriju, drugi boju (crna ili srebrna), sta oznacava treci broj?

I jel moguce nakaciti neki usb hub u usb slot na tv-u pozadi koji bi radio bez problema? Kontam da je moguce bez problema ali eto...

Takodje, W6 serija Sonija ima VA panel? Samsung i LG konkurenti su na IPS?

Poslednja izmena:
A nije ISP jel tako, iste su tehnologije paneli na svim dijagonalama W6 serije? Nasao sam da su VA paneli nove generacije. Uglavnom od onoga sto sam uporedjivao W6 daje najbolju sliku pa me malo buni to sto je VA...

Da li postoji neki best buy u 42'' rangu kao sto je to nekad bio Samsung LE32C530, znaci odnos cena performansa?
Budzet recimo 500e, full hd must, 3d pozeljan, smart moze i ne mora ali bilo bi lepo? I da, kupovina preko madjara. Hvala unapred

Imaš sony 42w650 za oko 560e, nema 3d ima ostalo. Best buy bi vrv bio samsung 40f6400 ima sve , oko 530e.
Nego, danas sam bio u thmaniji, imaju panasonic 42E6 ma akciji, i nije hteo da pusti titlove sa usb-a!? Jel ima neko bilo koji iz E6 serije, mora da ima nešto u podešavanjima, verovatno je mrzelo prodavca da se petlja po setovanjima... Inače odlična je slika, nema šta...

Na par mesta sam procitao da Panasonic generalno ima taj problem sa USB reprodukcijom titlova. Iako titl ima isti naziv kao i film, jednostavno nece uvek da ocita titl. Ne znam jel to moze da se resi nekim novim firmwarem? Inace je ok ta cena u maniji, cak valjda i daju 5god garancije.

Drustvo, hteo bih da dokupim jos 2 komada aktivnih 3D naocara za Samsung TV. Televizor je iz 2012 godine, UE46ES6540S uz koji su dosle naocare SSG-4100GB. E sad sta me muci, posto mi se ove ne svidjaju vizuelno, nekako su ravne napred, hteo bih da uzmem neke druge, ali koje god sam video pise da su za sve modele LED TV 2012 D, E, F serija, dok kod ovih 4100 stoji bas i ES serija. Pa da li to znaci da samo mogu te, ili i bilo koje gde je nabrojana i E serija? Da li to E podrazumeva i ES ili ne?

Pozdrav!

Eto. Znači rade titlovi, ali je malo drugačiji sistem... e ti prodavci, stvarno bre nemaju pojma... ko šta rade, samo nude LGa ko da je zlatan... :)

Imaš sony 42w650 za oko 560e, nema 3d ima ostalo. Best buy bi vrv bio samsung 40f6400 ima sve , oko 530e.
Nego, danas sam bio u thmaniji, imaju panasonic 42E6 ma akciji, i nije hteo da pusti titlove sa usb-a!? Jel ima neko bilo koji iz E6 serije, mora da ima nešto u podešavanjima, verovatno je mrzelo prodavca da se petlja po setovanjima... Inače odlična je slika, nema šta...

Hvala na odgovoru. Elem sta bi bio pandan tom samsungu al 42''? Osecam da bih plakao za tih 2'' u jednom momentu xD

Za te pare, a da ima i 3D, nečeš ništa naći, možda neki LG, ali ja njih (LG) uopšte ne uzimam u obzir, ni sam ne znam zašto. Moje mišljenje je da su samsung, sony i panasonic bolji? Ali to je samo moje subjektivno mišljenje...

Pa videh da 42'' ljudi pikiraju LG, ja sam ovim samsungom zadovoljan, imam ga par godina i nemam zamerki... Sad ko ce ga znati, nemam nista ni protiv LG-a, imam nekog hd ready u dnevnoj nije ni on lose, sta znam... Voleo bih samo da uzmem nesto sto je best for the buck u tom momentu bez obzira na brend, tako da mi to nije bas presudno :0

Pa videh da 42'' ljudi pikiraju LG, ja sam ovim samsungom zadovoljan, imam ga par godina i nemam zamerki... Sad ko ce ga znati, nemam nista ni protiv LG-a, imam nekog hd ready u dnevnoj nije ni on lose, sta znam... Voleo bih samo da uzmem nesto sto je best for the buck u tom momentu bez obzira na brend, tako da mi to nije bas presudno :0

Za te novce - LG 42LA620S, i bog da te vidi...

Panasonic 42E6 je trenutno na akciji 5 godina garancije, ali na zalost browser mu ne podrzava flash objekte sto znaci nista od youtuba i slicno.Pitanje za iskusne članove:Koliko je značajna petogodišnja garancija i kod kog proizvodjača je to bitno?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno