1,2,3,5,4
Tesko u prodavnici / salonu plazma moze da se vidi u punoj snazi posto zahteva slabije ambijentalno osvetljenje.
Tesko u prodavnici / salonu plazma moze da se vidi u punoj snazi posto zahteva slabije ambijentalno osvetljenje.
Pa naravno da mu treba ako nema kablovsku, ali on to sigurno zna, ne razumem...
Danas mi je stigao http://www.sony.rs/product/tv-107-42-lcd/kdl-42w650a/technical-specifications. Prezadovoljan sam kvalitetom prikaza slike, iako je u pitanju signal kablovske televizije. Pustio sam HD materijal, sve radi savršeno. Istina, košta više od LG-a ili Samsunga, iste dijagonale, ali smatram da vredi to što košta više.
Povezao sam ga sa računarom, sve radi savršeno. Probao sam par brzih igara, sve izgleda kao na dlanu. Svaka preporuka! Uzeh na kp sajtu. Poručio juče, stigao mi je danas.
Kakvi su mu uglovima gledanja, jel se gubi na kvalitetu slike kada se gleda van centralne pozicije? Kakva mu je USB reprodukcija, kako se ponasa sa DivX filmovima i jel prepoznaje sva nasa slova u prevodima? Hvala.
Probao sam da menjam uglove gledanja, ali nisam primetio da pod određenim uglom gubi na kvalitetu prikaza.
Probao sam da menjam uglove gledanja, ali nisam primetio da pod određenim uglom gubi na kvalitetu prikaza. Malopre sam pustio MKV format, titlovi rade bez problema, sa svim našim slovima. Probao sam i 1080p materijal, pušta ga bez problema, sa sve titlovima (vodio sam računa da naslov titla bude isti sa naslovom video fajla). Pokušaću i standardni DivX format videa, pa ću ti to navesti ovde.
Za sada niti jednu manu mu nisam našao.
Može li mi neko reći koja je najnovija/najbolja/razlika sledećih serija ovih LG televizora i da li postoji još neka koju nisam stavio?
1. ...LA6130
2. ...LA620S
3. ...LA660S
4. ...LA667S
(gledam malu dijagonalu...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari