Šta je novo?

LG Nexus 5

Ko voli uz stock android i stock izgled fona moze da naruci foliju/je za smesan novac OVDE.
Coupon Code: 85off2 (85% OFF) i drugi (ne znam da li radi): Coupon Code: SPOOK80 (80% OFF!)
I da, odgovor je DA, narucio sam sebi FULL BODY + Free Install Kit* $5.49 (iako ni sam jos nisam siguran da li cu pazariti ovaj fon). Nek` ide zivot... :d
Sa postarinom me doslo 6.69$ cca 5 eura.

Ko voli uz stock android i stock izgled fona moze da naruci foliju/je za smesan novac

Ove providne folije, po meni, bi ga samo upropastile, kod N5 je najbolje to sto mu je pozadi super materijal, nije gladak i super je za drzanje, a spreda ima gorilu tako da nema sanse da se ogrebe, jedino mozda da se izlomi. :)
Jedina varijanta ovakvih folija koje mi se svidjaju su one dbrand s kojima mozes malo da miksujes i da recimo das kolorit nexusu ili sl.

Hvala na infromaciji, ja sam narucio za nexus 4, smesna cena. :)

samo da napomenem da se te folije za ekran lepe uz pomoc vode,sto je veoma tesko.. ja sam imao te folije za n4 i nikada ih nisam zalepio :D

Lepim/lepio sam ih na desetke drugarima,...jedini sam uspevao da to bude bez baloncica. :D

nije jeftino,ali posto ne znam da li sa amazona salju ovakve stvari kod nas,nasao sam ih i kod kineza :D zanimljiva stvarcica

Extra je, i nije bas ni skupo, s obzirom da nije samo wireless punjac vec i prenosiva baterija...
Jel ima neko iskustvo sa narucivanjem od ovih kineza?

Ko voli uz stock android i stock izgled fona moze da naruci foliju/je za smesan novac OVDE.
Coupon Code: 85off2 (85% OFF) i drugi (ne znam da li radi): Coupon Code: SPOOK80 (80% OFF!)
I da, odgovor je DA, narucio sam sebi FULL BODY + Free Install Kit* $5.49 (iako ni sam jos nisam siguran da li cu pazariti ovaj fon). Nek` ide zivot... :d

Hvala, smešna cena sa 85% popusta. Nego me buni to što tamo ima samo Yugoslavia? Mogao bih da naručim za Nexus 4 pošto kod nas po prodavnicama nisam našao ni jednu kvalitetnu. :S:

Poslednja izmena:
Nego ne mogu da verujem da su dugorocno segmentirali trziste sa LTE.
To nece biti problem u naredne 2-3 godine ali kasnije ce itekako predstavljati problem jer ce sve veci i veci broj telefona imati podrsku za 3G i neda neces videti nista blizu 42 mb/s nego neces videti nista preko 3 mb/s sto se vec moze desiti u beogradu ako probate koji put speedtest.

Prvo, ja čisto sumnjam da ćemo mi u sledeće 2-3 godine imati widespread lte. (znam da telenor imoa u airport city pre 3 godine lte antenu za test)
Drugo, moći ćeš da koristiš telefone, jer to neće biti VoLTE, već kao sada u USA 2G/3G za voice i data i LTE za data.

Poslednja izmena:

Jeste stvarno nenormalno jeftino, izadje ceo kit 1,65$ (sa popustom od 85%) sto je dzabe, ali je najeftinija postarina 5,87$, sto ukupno i nije malo, 7,52$

Kako su tebi ispale takve cifre? Velika cena a mala postarina?

pa to nisam ni mislio da je wireless :) nego mu dodje na isto :) a i nije skupo

developeri vec sure.. ako nista n5 je dobro kupiti samo zbog podrske xda,tamo vec ima jedno 10 razlicitih romova i 5,6 kernela a proslo je tek 15 dana..

10 romova i svih 10 sa istim bagovima :d

E vala ako za Nexus treba da se menjaju romovi...

pa za nexus najviše i treba, stock je go ko pištolj :)
tamo se ne menja od muke nego iz besa :)

Čitao sam na XDA da se i sa svojim punjačem koji dođe uz njega N5 osjetno brže puni od N4.

to je valjda zbog s800 . mada kazu da nema quick charge 2.0 kao g2 nego 1.0

Taj quick charge 2.0 onda nije dio S800 ako ga G2 ima a N5 nema?

mozda ga nisu podrzali da bi baterija duze trajala.. imas one teorije da baterija koja se brze puni brze i propada,ne znam da li u tome ima istine :D

New Quick Charge 2.0 integrated for up to 75% faster battery charging4

citao sam negde na reviewu da n5 nema 2.0 verziju..

Poslednja izmena:
Znači da ne koristimo 2A punjače nego ove 1.2A :)

Baš sam gledao danas, N4 mi se od 1% do 100% punio nešto manje od tri sata, bio je na 99% možda nakon dva i po sata ali se malo duže tu zadržao, za sat je bio na 44% a za dva sata na 89%.

Kažu da N5 ide 1% / sat.

Vrh Dno