Prvo pa musko! Drugi paket koji sam narucio sa sd ali ovog puta u jevrejima ce mi kanda doci glave,iako ni sam nzn zasto?!
Stize mi danas kasno posle podne sms u vidu da imaju posiljku za mene zajedno sa brojem posiljke i da se javim na neki 011 broj.Nazovem lepo posle pola ure da vidim o cemu se radi,cujem govorni aparat dhl carina oma mi prodje jeza,javi mi se odma isti covek cije je ime stojalo na kraju sms i lepo pocnemo divaniti o paketu.Navodno mi je preslo cifru i da mora da podlegne carinjenju...objasnim mu da nije moglo da predje jer sam striktno vodio racuna,on kaze pise 52 funte kazem da sam platio u evrima on kao nzn,pa reko proverite po racunu unutar paketa il po fakturi/racunu ako dobijate uz paket on navodono nema uvid a i radno vreme mu je pri kraju pa ne moze duze da prica (bilo oko 16h) i objasni mi tu da ce mi poslati na mejl neko obrazlozenje sta vec,i da ne bi bilo lose ako zelim da izbegnem carinjenje posaljem racun sa sd i fotokopiju LK. Sad dosao kuci,gledam inbox,nema mejla pa cu opet morati u ponedeljak da ih zovem a robu i ako ipak prodje ta zalba cu dobiti na k. dan...Jel ima neko ovakav problem,nzn kako je moglo doci do greske lepo mi na sajtu pise 49.48eu
ps: u paketu mi 2 solje :smash:,kapiram da ce doci u parcicima,zna li neko dobar lepak da ih zalepim? :S: