Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Cisto sumnjam da ce stici.Kontaktirao sam DHL i oni mi kazu da je paket vracen posiljaocu,tako da oni nemaju pojma gde je paket :D

Stigao mail, odobrili full refund. Paket je vracen sd-u posto nisu bili u mogucnosti da dostave na izabranu adresu.
Naravucenije, nema vise porucivalja preko hr, bar do daljnjeg..

@Simke1984
Cek, kada kazes full refund je l` to znaci da su ti vratili 49.99e + 7e dostavu, ukupno 57e, ili samo tih 49.99e?

samo 49.99€

Stigao mail, odobrili full refund. Paket je vracen sd-u posto nisu bili u mogucnosti da dostave na izabranu adresu.
Naravucenije, nema vise porucivalja preko hr, bar do daljnjeg..

Ajde opet da nadjemo način da ih za******;)
Nije fora da mi plaćamo najskuplje s najnižim standardom

Napisali su 49,70 + 7 =56,70e e sad, ujutro idem do banke da vidim da li je i koliko uplaceno, a ako nije, zasto nije i kad ce.
Nije mi frka za tih 7e, bitno je da je glavnica odobrena, a zao mi je samo sto mi nisu stigle karimor čizme, ali sta sad da se radi... Bice o5 akcija pa cu poručiti..

Dobro je dok ne počnu i pdv da nam lupaju na te pakete :)
Do tada treba da pevamo i kupujemo..
Evo primera:
Karimor čizme, koje sam probao u banja luci prosle nedelje kostaju na akciji 185km ili ti nekih 92-93e. Ja sam ih bio porucio u tom famoznom paketu sa jos jednim lonsdale duksom preko sd-a i sa sve postarinom platio 56,70e. Kod nas nema nigde karimor čizama, a lonsdale duksevi su u ns 3500-5000 dinara u sportvision-u.
Tako da i dalje se dosta isplati pazariti u SD prodavnici iako je postarina paprena..

Poslednja izmena:
Hmmm...Kolika je mogucnost da se magacioner malo zapio pre koji dan, pa bezveze slao? :D

Neko je narucio pa mu stiglo, a neko je narucio pa se vratilo j massey-u :d

Hmmm...Kolika je mogucnost da se magacioner malo zapio pre koji dan, pa bezveze slao? :D

Neko je narucio pa mu stiglo, a neko je narucio pa se vratilo j massey-u :d
stiglo je sve sto je poruceno do petka presle nedelje, posle toga se niko nije javio da mu je stiglo.

a jel se jos nekom vratilo sem simketu i niksonu? posto pisete sve je vraceno...
dal je neko porucivao ove nedelje preko cro?

posto sam ja porucio u pon. i pise mi da je u zagrebu. tj ocekujem ga sutra kuci u bgu

Eto.
Njima nije stiglo dalje od Lidsa.

a jel se jos nekom vratilo sem simketu i niksonu? posto pisete sve je vraceno...
dal je neko porucivao ove nedelje preko cro?

posto sam ja porucio u pon. i pise mi da je u zagrebu. tj ocekujem ga sutra kuci u bgu

Javi ako stigne i naglasi da je preko zG, javi i ako ne stigne vec bude refundirano i prijavi koliko i sta je refundirano (roba+dhl ilis amo roba)...

Poslednja izmena:
narvno da javaljam...

tako bi bilo lepo da i ostali koji su porucili ove ned da jave sta se desava kod njih.

Evo moj slučaj :
- Naručio u ponedeljak (ukucao Croatia na dnu porudybine) , dobio poruku :"Your SportsDirect.com order SD*** has been sent to the courier for delivery". sa linkom ka DHL : "Shipment information received ,LEEDS - UK ,00:00"
- Jutros (15.11.13) pitao DHL i kažu : "predmetna posiljka nije predata kompaniji DHL na transport" ,
- SP - odgovara : We will endeavour to respond to your query at the earliest opportunity, normally within 1-5 working days.
During busy periods this may be longer, should you need to follow up on this case please quote the reference below:

Šta da radim ? :smash:

koliko kapiram tebi je jos uvek sve ok ...jos nije preuzeo dhl

tj verovatno cekas pikap

nemoze jos nista da uradis. sta ti pise u statusu poslilje na sajtu?

A sto zovete, sto zapitkujete, pustite da ide sve svojim tokom, pa kad dodje...
Ovako im samo skrecete paznju
, jos ce se naci neki intelektualac, domaci "izdajnik", cinkaros, ulizica u evropejsko d*p* pa ce sve do udetalj da opise i "objasni" SD-u kako ih mi to "pljackamo" sto narucujemo preko krvacke...

, jos ce se naci neki intelektualac, domaci "izdajnik", cinkaros, ulizica u evropejsko d*p* pa ce sve do udetalj da opise i "objasni" SD-u kako ih mi to "pljackamo" sto narucujemo preko krvacke...

pa nepljackamo mi SD vec DHL a i to o pljacki je diskutabilna tema,kao sto SD ne odbija njihov pdv tako i DHL ima nereozonski veliku cenu postarine u odnosu na sve druge...nisam bas siguran ko koga tu pljacka.

A ti majtore nebi zvao da proveris gde ti je paket kad na dhl-ovom sajtu pise da je paket urucen j m....u? ne berem ja pare na drvetu pa da alalim 60e tek tako...

Ja sam narucio 08.novembra petak ali i dalje mi stoji
Saturday, November 09, 2013
1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00

pokusavam da platim porudzbinu internet karticom banke inteza i non stop mi izbacuje "Sorry but this transaction has been declined by your bank, please try an alternative method of payment", ali bezuspesno. da li je neko nekad placao pomenutom karticom?

pokusavam da platim porudzbinu internet karticom banke inteza i non stop mi izbacuje "Sorry but this transaction has been declined by your bank, please try an alternative method of payment", ali bezuspesno. da li je neko nekad placao pomenutom karticom?

dobro ljudi,pustite vise sd,obartite paznju na nase sajtove,ima tu stvari na snizenjima koje su mnogo kvalitetnije od robe sa SD koja jedva da je malo jaca od kineska garderobe,sta god sam kupio poklonio sam rodbini i drustvu,jedino od svega sto sam ostavio bila je rusell majica od 5e,nju sam nosio celo leto i to je to,sve ostalo,pocev od dukseva i donjih delova pa do nekog slazagera i ostalih noname brendove je goli shit...batalite to,ima i kod nas stavri,malo budu skuplje ali makar su kvalitenije i mozes ko covek da osetis i da probas...evo,za 9000 sam kupio zimsku jaknu rang,duks rang i adidas patike,sve sam probao i narucio preko neta za tih 75e dobio tri vrlo kvalitetne stvari i zadovoljan sam i zapamtite,ako nesto dolazi iz engleske ili sa zapada nikako ne znaci i da je kvalitetno,tu teoriju moze da prosipa samo onaj ko tamo nikada nije bio,imaju i oni svoje kineze i takodje kupuju sve i svasta,evo mog primera...prosle godina sam proveo u dizeldorfu 4 meseca,verovali ili ne jedini u gradu sam imao original adidas patike i trenerku na sebi a adidas kao nemacka marka...tako da poenta moje price ja da pogledate sajtove nasih prodavnica ima tu brendova kao rang na primer koji su dosta dobri i moze se uzeti kvalitetna stavr za relativno malo novac...

Prvo pa musko! Drugi paket koji sam narucio sa sd ali ovog puta u jevrejima ce mi kanda doci glave,iako ni sam nzn zasto?!

Stize mi danas kasno posle podne sms u vidu da imaju posiljku za mene zajedno sa brojem posiljke i da se javim na neki 011 broj.Nazovem lepo posle pola ure da vidim o cemu se radi,cujem govorni aparat dhl carina oma mi prodje jeza,javi mi se odma isti covek cije je ime stojalo na kraju sms i lepo pocnemo divaniti o paketu.Navodno mi je preslo cifru i da mora da podlegne carinjenju...objasnim mu da nije moglo da predje jer sam striktno vodio racuna,on kaze pise 52 funte kazem da sam platio u evrima on kao nzn,pa reko proverite po racunu unutar paketa il po fakturi/racunu ako dobijate uz paket on navodono nema uvid a i radno vreme mu je pri kraju pa ne moze duze da prica (bilo oko 16h) i objasni mi tu da ce mi poslati na mejl neko obrazlozenje sta vec,i da ne bi bilo lose ako zelim da izbegnem carinjenje posaljem racun sa sd i fotokopiju LK. Sad dosao kuci,gledam inbox,nema mejla pa cu opet morati u ponedeljak da ih zovem a robu i ako ipak prodje ta zalba cu dobiti na k. dan...Jel ima neko ovakav problem,nzn kako je moglo doci do greske lepo mi na sajtu pise 49.48eu

ps: u paketu mi 2 solje :smash:,kapiram da ce doci u parcicima,zna li neko dobar lepak da ih zalepim? :S:

samo da javim vezano za ovaj problem ako bude neko imao problem slicne prirode,da ne odustaje i probaju da vrate paket jer je meni uspelo! Lepo sam poslao preko mail-a doticnoj osobi skeniranu LK,racun sa SD-a i cekao odgovor ali ga nisam dobio vec sam jutros bio iznenadjen pozivom kurira:) mozda ih sramota da zovu,solje su stigle citave lepo upakovane (nisu one sd solje nego neke druge) i anravno bio sam u pravu jer cifra nije presla,doslo do greske kod njih...

neko je pitao za intezinu internet karticu,moze preko nje da se placa sve normalno...meni radi licno intezina visa al to je sad nesto drugo...

Javite stvarno za hrvatsku sta se desava?verovatno je brdo njih kontaktiralo dhl kad im je pisalo u posiljci da im se jave a ne citaju da su usmerili posiljku na pravu adresu :(

Nezvanična informacija je da je primećen (kako, zašto - više nije važno) veliki broj paketa prosledjenih u Srbiju iz HR u kratkom roku, pa su počeli da doslovno postupaju po onome što piše na ambalaži: pošto navedena naselja i adrese u Hrvatskoj ne postoje, vraćaju pošiljke nazad. Dakle, provaljeno je. Zahvalite se najviše onima koji su naručivali 3, 4 i više paketa za redom.

Nazad
Vrh Dno