Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I dalje ustajete (ili produzujete) za ove eventove? :) Pogledao sam onaj KZ 1080p video, impresivno izgleda, ne znam dal iko misli da bi to bolje izgledalo da su duplo jace konzole, treba ono sve nacrtati.. koliko tu detalja ima i truda za realno, maksimalno genericke kampanje od par sati, sa generickim komentarima i dijalozima.. :)

I dalje ustajete (ili produzujete) za ove eventove? :) Pogledao sam onaj KZ 1080p video, impresivno izgleda, ne znam dal iko misli da bi to bolje izgledalo da su duplo jace konzole, treba ono sve nacrtati.. koliko tu detalja ima i truda za realno, maksimalno genericke kampanje od par sati, sa generickim komentarima i dijalozima.. :)

Um, a skoro rece da te ne interesuju kampanje?
Ako tako bude izgledalo u MP, ja sam prezadovoljan.......
Jos ako je mod bez respawna, milina :)

Ne interesuju, kad su postale ovakve :) Neki brifinzi, liftinzi :) nadredjeni koji su nesto ljuti non stop, "listen up people!" i ostali de*ilizmi, svaka cast ko ima strpljenja i dalje za to.. :) Kazem protracen onakav trud ovih sto crtaju i modeluju, prave teksture.. nista od toga neces zapamtiti ni ceniti nazalost, sve to brzo ode u zaborav..

Poslednja izmena:
Da naprave inovacioni hw i onda samo slušaju razmažene studije kako je njihov hardver komplikovan i težak za razvoj igara. VIdećemo koje će opravdanje koristiti kod ovih generacija kada naprave lošu igru.

Upravo. Neki nikako da ukapiraju da ekosistem na drugim sistemima nije kupus kao na PCu, i da su kod najboljih softver i hardver usko povezani sto je totalna suprotnost od PCa.

Očigledno je neka vrsta reboota, čim se zove samo Uncharted.

Posle The Last of Us-a skroz drugacije gledam na njih i nadam se da baš zato što je novi početak u novoj generaciji mogu malo da promene pristup, meni bi leglo nešto malo manje "plitko" i *******tsko, sa bar malo mracnijim fazonom. Mogu to sigurno. Mislim da je dovoljno odjeknulo ono što ljudima smeta, pored toga što je serijal uspešan.

A ne smem da zamislim kako će da izgleda :D. Sad mogu i sa animacijom da rade šta hoće, očekujem mnogo :).

Iskreno, i ovaj trejler je takav da njim dominira mračni ton osvete, mogu oni vrlo lako da naprave šta god hoće što će da smeste u Uncharted univerzum. Poenta je da se ide po legendarnim mestima i otkrivaju najčudnovatije tajne sveta, a da li će to da radi lik A ili B i u kom vremenskom periodu, to može opušteno da se šeta.

to se resava adapterom ili?
a jel postoje oni neki region lockovi ?

Ne postoje Region Lock-ovi na PS uređajima. Postoje lokalizovani sadržaji, pa npr. da ti se igra butuje sa japanskim jezikom umesto engleskim ako si u Japanu, ali ne u smislu da ti iko išta ograničava.

Pa rekli su da će druga tura biti skuplja, to je verovatno to.

Zapravo, prva tura je praktično otkazana, Sony je otkazao mislim za celu Adriatic regiju da bi preusmerio konzole na druga tržišta...

Naravno da gledamo i pratimo, a taj komentar treba da je usmeren pre svega prema likovima koji stalkuju sobu :p

Što se tiče KZ-a, naravno da je fokus na multipleju i jedinoj (valjda?) igri gde se modovi menjaju on the fly na postojećoj mapi, što ih čini daleko dinamičnijom od "jao gde mi je tenk e sad moram da sednem u džip da ne bih hodao 2 minuta dok me snajpuju a u pm". :d

Za modove jeste super, obozavao sam onaj "Protect VIP" ili kako se vec zvao, u KZ2, jako dobar mod.. Steta sto je to i dalje samo krkljanac po koridorima i infantry only, jel mogao da se upravlja onaj Mech bese u KZ3? Pa onda tureti i dronovi u i ovako zbudzenim mapama :) Samo infantry u ovo doba MP-a je bas smor..

Ne znam, najbolje onda da se raspitaš na izvoru, ja sam čuo da je dramatično redukovan broj konzola koje su poslate u ovu regiju. Može biti da je samo smanjen broj za maloprodaje, a da to neće imati nikakvih posledica na preordere. Ali svejedno, ko je rezervisao dok je cena bila niža sigurno će platiti po toj ceni, uostalom, imate order i račun na kome stoji ako se dobro sećam 46k, zar ne?

Poslednja izmena:
y0sq.jpg

Z0HTOEC.png

jyEpGcK6U9Jzj.png

:)

Poslednja izmena:
Ne znam, najbolje onda da se raspitaš na izvoru, ja sam čuo da je dramatično redukovan broj konzola koje su poslate u ovu regiju. Može biti da je samo smanjen broj za maloprodaje, a da to neće imati nikakvih posledica na preordere. Ali svejedno, ko je rezervisao dok je cena bila niža sigurno će platiti po toj ceni, uostalom, imate order i račun na kome stoji ako se dobro sećam 46k, zar ne?

Pitao, cena je za nove narudžbine, za ostale ostaje prvobitna cena.

Jel vi stvarno vjerujete da ce realna cijena ici gore? Ko nasjedne na te jeftine trikove prodavaca treba da se rokne...

Loool bas su skromni. Verujem koliko god da naruce nase radnje prodace sve do nove godine. Ima dosta prebogatih ljudi u nasoj zemlji i kad im deca zatraze nov PS4 ta cena ne predstavlja nista.
Kao meni 50 dinara otprilike :d

Inace da se nadovezem da je Shuhei kralj. Godinama slusam/gledam njegove interview-e za IGN i uvek deluje kao najprijatniji/najiskreniji covek koga mozete sresti.

Poslednja izmena:
Ič se neću iznenaditi ako igre za PS4, Xbone, Windows i SteamBox (ako eventualno bude imao optiku) budu dolazile na istom disku, jeftinije za štancovanje.

Kako su mi nedostajale ove nebuloze po forumu :D :D :D

Sto se Uncharteda tice, jedva cekam da vidim sta su oni carevi novo smislili ali mi je vise muka od *ebenih pirata!!! Stvarno ne kapiram u cemu je toliki hype vec godinama? ... kao i sa zombijima.

iBz8EfDYOQ8xU.gif

Kako su mi nedostajale ove nebuloze po forumu :D :D :D

Sto se Uncharteda tice, jedva cekam da vidim sta su oni carevi novo smislili ali mi je vise muka od *ebenih pirata!!! Stvarno ne kapiram u cemu je toliki hype vec godinama? ... kao i sa zombijima.

Drake je potomak Sir Francis Drake-a, a on je bio privateer ["drzavno podrzan" gusar koji je radio za Englesku u pomorskom ratu protiv Spanaca]. Do sada nismo direktno videli sta je Sir Drake sve radio, mozda cemo sada videti nesto blize.

Poslednja izmena:
Napisali su na njihovom Fejsu (ComputerLand) da su morali da dignu cenu zbog carine i marži na 57,000. :) To je cena za nove porudžbine od danas.

Pa svako ima pravo da trazi sta hoce ali Segedin je blizu i povratna karta kosta 1500 din plus povracaj pdv...

Da, ali ako kupis kod nas dobijas vrhunsku domacu garanciju u kojoj mozes da direktno u radnji vezbas svoju vestinu psovanja, pretnji i samaranja. :D

Napisali su na njihovom Fejsu (ComputerLand) da su morali da dignu cenu zbog carine i marži na 57,000. To je cena za nove porudžbine od danas.

Jel to znaci da za prve kolicine nisu placali carinu i porez i prekrsili zakon? Na koji nacin su obezbedili takvu cenu za preorder?

Moram I ja da priznam da sam pomalo razocaran novim konzolama sad kad su igre pocele da pristizu. Jedva uspevaju da izguraju solidnu pc grafiku sa 30 sl u ful hd_u. Nema nista od onih gromoglasnih najava ea I amd-a da dobijamo fotorealizam I sl lazi. Kada su se pojavili ps1 I 2 sili su pc za dva koplja. Ovako, za godinu dana padaju u zaborav. Nikakve price o optimizaciji u narednom periodu tu ne pomazu, sem da probaju da nabace sa 30 na 45 fps. Nvidia je bila u pravu kada je najavljivala da ce sve ovo oko novih konzola biti jedno veliko nista.

Odlicna stvar kod novih konzola je sto su to u principu obicni PC-evi.
Zbog ovoga ce portovanje na PC biti jako lako i PC ce ponovo procvetati :)

Ponovo imamo najgoru ps4 temu na planeti, na trenutak sam mislio da posustajemo..

Kad su igre u pitanju, dok god postoje konzole PC nikad nece procvetati na tom polju

^Evo i bundle se pojavio

PlayStation PS4 Bundle Killzone Shadow Fall 62,399.00 din

PlayStation PS4 Bundle Killzone Shadow Fall + Camera + Extra DualShock 4 Controller 70,999.00 din

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno