shabanzord
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.05.2007
- Poena
- 309
Kao i kod mene, samo što nije "za dan dva sigurno"
Meni tablet tačno mesec dana čami u kimteku, čeka delove.
Puko punjač, izgoreo kabl i matična ploča.
Imaju ih brdo sa ovom dijagnozom u servisu.
Palo mi na pamet pre neki dan da pogledam uputstvo za njega i pročitao sam upozorenje da nikako ne treba ostavljati tablet da se puni duže ako je baterija napunjena jer uređaj nije predviđen za to i da to može oštetiti i bateriju i tablet! Znači, nema punjena noću, kao telefon!
Palo mi na pamet pre neki dan da pogledam uputstvo za njega i pročitao sam upozorenje da nikako ne treba ostavljati tablet da se puni duže ako je baterija napunjena jer uređaj nije predviđen za to i da to može oštetiti i bateriju i tablet! Znači, nema punjena noću, kao telefon!
Sto se tice cekanja vec mesec dana stvarno je mnogo, ipak bi tu kancelarija trebala da reaguje.Ako vec daju nekom da uvozi treba ganobavezati i za rezerne delove, ovo je nov uredjaj a ne neki od pre 20 godina i jedan je od trenutno prodavanijih.Ako ovako nastave drasticno ce opasti prodaja ovo je Srbija lako se ljudi naljute.
A sto se tice ovoga za bateriju ako je tako onda je pored dobre specifikacje, lepe cene ovaj uredjaj katastrofa.Uvek uredjaj punim/punimo svi nocu.
Verujem da update donosi po olisanje i tecniji, to se od njega i ocekuje.Siguran sam da asus ne bi izbacio update a da to nije dobro testirano....
To je recenica koja se sad podrazumevano ubacuje u uputstvo za sve nove ASUS tablete, ali nije precizno definisano sta se podrazumeva pod "extended period of times". Mislim da je ovo vise zastita od tuzbe ukoliko neko izlozi tablet ekstremnim uslovima, nego sto je realna opasnost od punjenja tokom noci.
Sto se tice tableta u servisu, zaista se oduzila popravka. Nije realno da se svi delovi za sve tablete drze u velikom broju na lageru. Uvek postoji odredjeni lager, ali je u ovom slucaju morao biti porucen deo. Kada je stigao ispostavilo se da nije resio problem, pa je narucen drugi. A to da ih ima "brdo" sa ovom dijagnozom u servisu je apsolutna neistina. Da je to tacno bilo bi naruceno i "brdo" delova pa bi se brze resio problem.
Daklem, ne beše mi teško pa uzeh kameru i snimih ono što je po Gigatronovim serviserima, nakon dve nedelje "testiranja" - U REDU.
Njihovim serviserima ovo nije fabrički hardverski defekt i `ladno mi vratiše tablet kao ispravan.
Bravo GT majstori!!!:,mad:
Postupak zamene postoji, ali se ne pokrece ako rezervni deo stize u dogledno vreme.
Uredjaj je definitivno imao neki problem i koliko vidim to je sad sredjeno. Popravka je zavrsena. Preporucujem da se uredjaji salju direktno u Kimtec servis pozivanjem ASUS servisnog centra jer je ovako gubi nekoliko dana na putovanje uredjaja od vlasnika do prodavca, pa onda od prodavca do servisa i nazad.ASUS Srbija, druže da li bi mogao da prokomentarišeš ovaj moj video dole. Tablet je po drugi put u kimtec servisu ... Uskoro ću i ja da nabijem mesec dana bez tableta!
Odnos izmedju prodavca i kupca je uredjen zakonom i mi ne mozemo nekog naterati da uradi nesto ako on ne zeli, jer je u ovom slucaju prodavac Gigatron, a ne ASUS. ASUS moze da se ukljuci samo ako uredjaj ne moze biti popravljen. Imamo alternativni plan i nadam se da cu sutra imati vise informacija, kad dobijem odgovor od centrale.Da li je 30 dana dovoljno dogledno vreme?
Da li vi možete da kontaktirate Gigatron i meni zamenite uredjaj? Ja sam platio nov uredjaj, a ne stvar koja se popravlja mesec dana.
Kome treba da se obratim da rešimo ovo, Gigatronu ili Asusu? Koliko još vremena treba da budem bez tableta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari