Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Neplacanje PDV-a kod DHL-a ne vazi samo za SD.
Pre desetak dana narucio sam paket sa Aliexpress-a DHL-om, vrednost 52$. Stigao je iz Singapura, bez ikakvih dodatnih troskova, u roku od 2 dana.
Da li je pouzdan taj sajt?Video sam da ima dosta dobrih stvarcica za male pare :D

Narucio sam paket u petak i danas mi ovo pise na dhl-u,a inace to mi nikada do sada nije pisalo kada sam narucivao preko Hrvatske.
3 Delivered - Signed for by : j massey
2 With delivery courier LEEDS - UK
1 Shipment information received LEEDS - UK
Da li mozda neko zna sta znaci to?Hvala unapred

Imaš samo ove 3 tačke?
Nije ni stiglo do hr?

Daj sliku...

Nije moguce da je isporuceno i da je posiljku primio "j massey", ti si to porucio u krvacku ne u UK :D

Salu na stranu, verovatno je iz SD za DHL posiljku preuzeo neko pod imenom j massey ...

Samo tri stavke imam.Nije ni doslo do Hrvatske.A na trecoj stavci tamo gde pise Lokacija,tu pise moj grad sve normalno kao da mi je paket stigao....ne razumem sta to znaci?

Zna li neko da mi kaze za British Knights obucu da li je velicina u US ili UK merama?

U ovoj tabeli nema nista o tome...

Da li je pouzdan taj sajt?Video sam da ima dosta dobrih stvarcica za male pare :D
Pa sad, imaju zastitu kupaca, tako da se moze reci da su pouzdani. Aliexpress je u stvari posrednicki sajt preko koga veliki broj (uglavnom) malih trgovaca prodaje robu. Kineski e-bay prakticno.

Pozdrav,
Ja sam novi na forumu i pokušaću da podelim svoje iskustvo sa sportsdirectom do sada.
Imao sam do sada jednu porudžbinu preko HR a sutra očekujem i drugu da stigne.
Ako nekog zanima "Pele" i "Donnay" obuću ako kupujete uzmite pola broja veću. Dečije jakne sa karakterima Tomas i drugari odgovara veličinama uzrasta,a Karrimor kape su odlične.
Slazenger majice u mom slučaju 200cm/93kg veličina XL malo veća nego što bi trebalo.

Isti problem... WTF? paket je porucen u subotu, juce preuzeo kurir i danas dostavio j massey :d nesto se desava...

Signed for by: j massey
Get Proof of Delivery External Link
Tuesday, November 12, 2013 at 16:28
Origin Service Area: LEEDS - Notts, NG20 8RY - UK
Destination Service Area: LEEDS - Novi Sad Serbia - UK
1 Pieces

Tuesday, November 12, 2013 Location Time Pieces
3 Delivered - Signed for by : j massey Novi Sad Serbia 16:28

2 With delivery courier LEEDS - UK 09:37

Saturday, November 09, 2013 Location Time Pieces
1 Shipment picked up LEEDS - UK 00:00

Haha, ala ce j massey imati garderobe za zimu :D

Ma kontam da ce sve ok biti, samo se strpite...(dok massey proda sto mu je visak :D)

Meni od petka sve regularno, danas stiglo u zg, sutra očekujem kurira.

ja sam ovaj paket porucio u subotu uvece...
Od 30+ paketa porucenih do sad sa sd-a, u zadnjih godinu i kusur dana, ovo mi je druga neprijatna situacija i to sve u zadnjih 10 dana ( prva je bila pre nedelju dana kad su bi ubacili solju i casopis ).

Evo, upravo mi je stigao odgovor SD-a, sad mi je lakse malo :)))

Dear Sir/Madam.
Thank you for your query.
Your order SD40000........................4 has been collected by our courier. Your unique tracking reference number is 6.............5
To track your order. Click Here
Kind Regards,
Customer Services.

Poslednja izmena od urednika:
ja sam ovaj paket porucio u subotu uvece...
Od 30+ paketa porucenih do sad sa sd-a, u zadnjih godinu i kusur dana, ovo mi je druga neprijatna situacija i to sve u zadnjih 10 dana ( prva je bila pre nedelju dana kad su bi ubacili solju i casopis ).

kako si resio sitaciju sto su ti dodali solju ? jel si uspeo da otkazes ili sta?

Evo, upravo mi je stigao odgovor SD-a, sad mi je lakse malo :)))

Dear Sir/Madam.
Thank you for your query.
Your order SD40000........................4 has been collected by our courier. Your unique tracking reference number is 6.............5
To track your order. Click Here
Kind Regards,
Customer Services.
Da li ti dali nov broj za pracenje ili ne?Sta si im napisao u poruci da bi im i ja poslao isto to sto si i ti?I reci mi samo na koji e-mail si im slao jer imaju vise mejlova? :D Hvala unapred :)

Pre tri dana naručio, još nije preuzeo DHL, - Da li je ovo normalno ?

order status (more+)
Awaiting Courier Pickup
order date/time
10th Nov 2013 15:54

Zbog šolje od 2 evra?
Mislim da će te koštati više to vraćanje.

Rekao bih da je to onaj paket sto mu je sa casopisom presao 50e... Verovatno je zato odbio ;)

Kako ste ostavili broj za kontakt u nalogu, sa "+381" ili bez, ja imam samo 064*** i ovi naši me zovu, ali pitanje da li bi me našli iz hr ili uk, a navodno šalju i sms obaveštenje.

vrednost paketa je bila 49.50 i ubacili su mi solju i casopis koji kostaje jos 1.2e, tako da su hteli da ni nakaleme jos 7000+ dinara zbog 0.7e, sto sam naravno odbio. Paket je poslat nazad SD-u u ponedeljak i sad cekam full refund od SD-a kako su obecali...

Da li je ikome ko je porucio paket u toku vikenda krenuo paket uobicajenim putem?

Poslednja izmena:
Naručeno u petak, sad su me zvali iz dhl, biće u toku dana.

Ženska veličina 14 L, jel to isto što i muško L? Jel Hrvatska i dalje radi?

Poslednja izmena:
narucujem prvi put pa me zanima da li treba u adresi ubaciti da sam iz Srbije, ili je adresa,grad i postanski broj sasvim dovoljni? isto tako, porudzbina mi je 49.30e racunajuci 7e dostave ili se pravi narudzbina bez racunanja dostave? pozz

Bez racunanja dostave, samo ROBA treba da ti bude do 50 jura.

Nazad
Vrh Dno