Ovo moze da bude samo + za BF4.
mare, zašto bi to izvini bio plus za BF4? što mrzim kad ljudi samo nešto kažu da bi rekli... pa obrazloži malo...
daj reci mi da se *****avas da sa takvom konfom igras u toj rezoluciji i na low...
prvo ne shvatam sta ti treba veci fps od 60, a drugo ne verujem da u 2013toj godini igras na low i toj sitnoj rezoluciji, ja to ne bi mogao, pa da me ****s, a imam dosta slabiju masinu od tebe...
ne, ne *****avam se... kada igram kampanju, uključim sav eye candy koji mogu, i igram na full HD rezoluciji. Kad igram multi, želim da budem što bolji. e sad, mali rez koristim jer je hitreg bolji, i mete su ti veće... sve na low koristim kako bi mi što manje stvari odvlačile pažnju... probaj na uktra, pa na low, iznenadićeš se koliko se lakše i bolje vide neprijatelji na low. 120 hz koristim zato što je deset puta bolje nego 60... Acc mi je skočio na 25 od kad sam počeo da koristim CRT monitor i 120 hz, razlika je neverovatna... (pošto nemam 250e+ za monitor od 120hz)
sad, ako si loš igrač, ništa ti od ovoga neče pomoći, al ako si dobar, dobićeš neki boost na igranje, 10, 15, 20 posto, meni dosta...
to ti je kao da pitaš koldfejsa zašti igra samo kanale tdm ako igra public? zato što su tamo slabi igrači, nubare, pa može da trči unaokolo kao hyper rambo sa KD 9 i 2500 SPM
Vodimo ozbiljnu raspravu ovde a zbog tvojih postova to ne može da dođe do izražaja!
bože, bože zuloum lol
P. S. nisam uspevao multi citat da odradim, al evo... ni ja ne volim da imam tri poruke za redom...