Meni od prilike oko 40% paketa sa ebay ne dolaze od 1 maja od kad imam svoj pay-pal nalog. Jedan prodavac mi je poslao i fotografiju upakovane posiljke sa mojom adresom, ali mi je na kraju ipak vratio novce.
Danas moram da trazim refund za paket koji je na trackingu zaglavio iz HK jos od 2. septembra, a prodavac mi jos pre mesec dana nudio refund i rekao da je posiljka izgubljena u transportu, sto sam ja posle otvorio case i pricekao jos mesec dana.
Ovih dana cekam jos nekih 5-6 sitnica da stigne, a proslo je preko 20 dana, tako da sve sto mi je stizalo, stizalo je do 20 dana, a ono preko nikad nije ni stiglo.
Dok sam prosle godine preko posrednika porucio tri paketa koji su uredno stigli i posle 1.5 meseca, kada nisam imao svoj pay-pal nalog.
E sad, da li ti avioni toliko padaju ili se gube u bermudskom trouglu, ili neko maznjava naveliko koliko stigne, bice da je ono drugo posto znam kako funkcionisu nase drzavne firme.
Setim se samo 90-tih i magacionera koji je radio u bolnici i donosio kuci na dzakove humanitarnu pomoc koja je poslata sirotinji, a on je sve to, najvise suhomesnato, prodavao u svojoj prodavnici mesovite robe.
Pa kad nemaju obzira ni za bolesne i siromasne, sta ih zabole uvo i za nas koji kupujemo "gluposti".
Ja sumnjam na naizmenicnu i na carinu. Samo treba tome stati na put. Jos uvek je lako iz drzavne firme izneti u dogovoru sa portirom i iglu i lokomotivu...