Dautovicu, nemam ja veze sa TT, osim sto imam njihov net na ugovor koji mi istice za par dana. Evo tu je Becks, pa neka proveri moj mail sa naslovom: "Presao bih na drugi paket". Prvi put su mi odgovorili i zvali me telefonom i resetovali liniju, a na drugi mail nisu. Ja razumem situaciju u kojoj se nalaze i znam da ce se sve srediti, ali nazad kod bivsih provajdera da se vracam - ne pada mi na pamet. Ako se desi da imam prekid, kupicu onaj usb kod Vip-a da premostim. I kao sto kaze Becks, kad budu resili problem, resice se i sve reklamacije i to je za mene logicno.
Sve sto sam o TT ovde na forumu napisao je da bi ljudi znali da je to dobar izbor. A podrska ce sigurno biti bolja kad otklone problem koji ih je zaustavio. Kao potrosaci treba da razmenimo iskustva i utiske. Kao najbolju podrsku mogu izdvojiti i pohvaliti Eunet, u pola noci mozes da ih pozoves i odmah se javljaju i bez zurbe i strpljivo zavrse svaki razgovor. Mislim da oni imaju i odlicnu komunikaciju sa telekomom i sve sto je vezano za portove resavaju za 5 minuta.
Treba pohvaliti sve sto je dobro i napisati da ljudi znaju, ali i izneti dozivljene neprijatnosti. Internet forumi nam jedino tako i koriste, da saznamo nesto vise. To je moje misljenje koje se i vidi po postovima.
@Lega,
vec sam napisao da imam HD webcam, imam i c310 koja je dobra, ali malo spora, tako da mi nije hitno.