Šta je novo?

Mobilni mod 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dash clock data usage extension

NOVA +
G2 Xposed za transparentnost +
[XTheme]KitKat Inspired Statusbar Icons for LG G2 +
KitKat (Apex Nova Adw theme)

Zanimljivo ...
e4e2etyr.jpg

Šta je to?

Sport icon pack ... ima na play store... svidelo mi se jer je totalno drugačije od većine
Još lepše bi izgledalo da se pola ikonica ukloni :D

Da, skroz su lude :D

Evo i ove su malo "lude" :D
a8adydy3.jpg

Umbra

Poslednja izmena:
Uuuuu baš su strava :D
Jedna od ove dve kombinacije ide "na moj sledeći mobilni mod" :d

Sta je bre to :d

Ne mislim na ikonice nego na izgled desktopa :D

Hm...To je LG L9 stock Wallpaper pa mi reci u kom folderu mogu da je nadjem posto nisam nikad te slike trazio? :O
Kucao sam sada na google "LG L9 stock wallpaper HD" ali nisam ugledao bas ovu...

Ukoliko ti je telefon rootovan sa root explorerom izvuci framework-res.apk iz system/framework foldera, a ja cu da iz APK izvucem wall.

neverovatno!

glup wallpaper, ja ga ne bi nikad stavio al reko ajde da nadjem. pokusao:

stone wall wallpaper - nema

brick wall wallpaper - nema

stock L9 wallpapers - ovo nije stock. ovo je provajderov naknadno ubaceni stock, sad da li je domaceg operaetra ili stigao u srb iz od negde pitaj boga. stock ih ima 12 i nijedan ne odgovara ovome

XDA L9 wallpapers - nema

tineye reverse image search - 0 results

google reverse image search - no matches found, showing similar

pronaci ovaj wallpaper je

1339174789948.jpg

svi koji bi ste voleli lepe nature wallpaper-e instalirajte aplikaciju Zedge sa marketa. Ima hiljadu tih customize home app-ova ali Zedge ima bas dobre nature i abstract wallpaper-e. pritom je optimizovan da izbacuje nativne rezolucije prepoznajuci telefon.

evo par super wallpaper-a koje sam skinuo -

meni najlepsi:

^
Zanimljivo. Hvala ;)

Bas sam juce skinuo neku app Background HD ali nisam nesto bio odusevljen ponudom :O

Mene mrzi da jurim slike na deviantu, pa koristim interface lift. Napravio sam temu za win 7, sa 100tinak slika. Sve su odlične.

Zedge je bio odličan, pre nego što je postao popularan previeš. Sada ne mogu da živim od srpskih wallpapera, muzike, citata iz filmova itd. Kao nekada sa latinosima. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno